Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
Üdv Mindenkinek!!
Ma jutottam hozzá igen jutányos áron (16k) egy Phillips HQ1250-es borotvához
A régi HQ8894-es hez képest könnyeben siklik, és úgy veszem észre kevesebbszer kell átdörgölni egy felületen, hogy sima legyen.
És mintha mélyebbre borotválna.....
Csendesen örömködök
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Decembertől megszünik a cég(név), és helyette vmi kinnyai tv gyártó lesz(a phil csak 30%-ban lesz tulaj), de ez csak zuhanyhiradó, én semmi biztosat nemtok, csak hallok egyet smást(nem is ott dodozom).
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Ha amiatt preferálod a hálozati módot, mert az akksis bonyolultabb, tönkremegy etc, akkor tévedsz.
A mai minöségi borotvákba li-ion akksik vannak, nekem 4 évesen még teljes feltöltés után 107 percet ír(110-el indultunk), szóval sztm akksis a nyerő, már a kényelem miatt is(panelba a tükörrel szemben van a konnektor, hajszárításhoz elmegy, de feszülő madzaggal borotválkozni Brrrrr)
De ha netalán tönkre menne az akksi, akkor is üzemel a töltőjéröl.
-
Nagya21
addikt
válasz Maksifül #1922 üzenetére
Hali!!
Most jtottam hozzá egy phillips körrkéses borotvához 16k-ért rq1250jutányos áron(bóti ár 50k), elötte egy 8-as sorozatu volt8894 amit 30k-ért vettem, mindkettő kurv@ jó
Sztem az rq12-es sorozat alá ne add.
-
Nagya21
addikt
válasz Maksifül #1926 üzenetére
HAli!!
Uccsó alkalom volt a phillipsnél , dolgozói vásár
A heti hír kiszervezeik ezeknek a dolgoknak(borotva, fogkefe, etc) gyártását csomagolását, csak a TV marad egy csomó ember mehet megint az utcára.......
-
Nagya21
addikt
Üdv Mindenkinek!!
Van nékem egy Braunom uj szitával-késsel (braun flex integral 5414), mozgófejes akkus(akku halott), ha valaki ki akarja próbálni a szitásat akkor jelképes összegért odaadom.
Üdv Nagya
UI: nekem a Philipsek jöttek be.Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
-
Nagya21
addikt
-
Nagya21
addikt
válasz csursan #2040 üzenetére
Hali!!
Nekem most a második phil borotvám van (az elöző egy 30K "közép" modell, 3éves digit kijelzős li-ion akkus 104 perc üzemidővel), a mostani egy RQ sorozatú csúcsmodell, nagyon jó
Csak ajánlani tudom(főleg ha occon hozzájut azember)
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Phillipsből az RQ, vagy a HQ 7xxx és HQ8xxx sorozat tagjait ajánlom, Braunból a 3-5-7-es sorozat tagjai jók, illetve a Panasonicból ezt vagy efelettit(itt a kés szita beszerzés gondot okozhat).
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
-
Nagya21
addikt
Hali!!
A 11xx szérián látszó szita van az én "régi" 4 éves phillipsemen, teljesen jó az is, de az rq 12xx-es széria télleg jobb.
Lehetséges occsítás:venni egy 11xx-es borotvát, majd ha a fej elkopott, lecserélni egy 12xx-es fejre.
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Nekem ilyen borotvám van(volt használatban)HQ8894, és igen 12k egy új szett körkés bele, de sztem megéri, mert a hasonló borotva most 30k körül kapható.
(most ne vegyük figyelembe, hogy 16k-ért tudtam venni RQ1250-et)
Én minden második nap borotválkoztam vele, így 4 évig kihúztam egy szettel.(napi használat mellet 24hónap a csere periódus).
Ja igen, nem csereberélted üssze a késeket?(mert akkor eltart egy darabig míg ujból összekopnak).
És egy javaslat:vegyél egy ultrahangos tisztítót(Aldi-Lidl cca5k körül van, évente 1-2x lehet kapni), mert a késeket azzal lehet nagyon jól kitisztítani.
Persze az tisztító készülék nagyon kafa más tisztításra is:Óraszíj, ékszerek,szemüvegkeret, porlasztó, befecskendező etc,etc,etc.
-
Nagya21
addikt
válasz Newyorker #2349 üzenetére
Hali!!
24 havonta, és 16k egy garnitura fej.(szerintem akkor cserélj, amikor már nem vagy megelégedve a borotválás minőségével).
Melegvizzel elmosod, oszt kész.
Én használok tisztító-fertötlenítő sprayt, a phillipsé nem nagyon tetszik, de a brauné az nagyon kóser.
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
Na vakarózok kicsit, ilyen tisztítóketyerét lehet-e venni emberi áron hozzá külön??
-
-
Nagya21
addikt
-
Nagya21
addikt
válasz Vertigo #2794 üzenetére
Hali!!
Ajánlom a Phillips RQ12-es sorozatot, ha sokallod akkor az rq10-es, rq11-es sorozatot, és ha a fej elkopott akkor veszel rá rq12-es fejet.
Üdv Nagya
UI: nekem is a braunomon a müanyagok adták meg magukat, megvan még de a kapcsolót tartani kell, meg ugyvan szigszalagozva[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest