Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
Köszi.
De ez Hagyományos borotválkozás fórum. Mindegy is, belenézek majd.
Érdekes, hogy ez a KEVE Pre Shave ami elektromos borotvához lenne, beválik a pengés/habos borotválkozáshoz.
Ellentmondás van ebben, mert a pengéshez puhítani kell a borostát, a villanyoshoz meg éppen az ellenkezőjét, keményíteni/merevíteni. -
petipetya
nagyúr
Fene tudja mi-hogy érkezik meg most odakintről, de nekem még januárban megjött az Enchen Hair Clipper
banggood elvileg gyorsabban postázza
Az értekelések között rengeteg fotó van róla. Előnye, hogy nem kell a vezetékkel szórakozni, igy erkélyen, kertben, fürdőszobában is könnyű használni.
-
Mercutio_
félisten
Barber shopokban nem drágább, mint notino-n?
Proraso témában egy kérdés: Olvasom a preshave leírását a notino-n:
"Vigyen fel megfelelő mennyiségű készítményt a nedvesített arcára és nyakára. Körkörös mozdulatokkal egyenletesen kenje szét, amíg hab nem képződik."Ez csak copy-paste miatti elírás, vagy ezt a fajta preshave-et így kell felvinni?
-
moma
őstag
most megnéztem a cikket, de azért itt a fő szempont a smink eltávolítás. de szappan helyet ami itthon kapható és nem ilyen smink lemosó, hanem általános férfiaknak azt mit ajánlanál?
egyébként borotválkozás utáni dolog használatának mi a funkciója? nekem van otthon egy ilyen nivea nem szesz, hanem ilyen krémes, de ritkán használom. megborotválkozok pengéssel és lemosom vízzel és általában úgy hagyom.
(egyébként az ami biztos jó a szappanban azaz, hogy van vele több ezeréves tapasztalat. nem pár év)
-
petipetya
nagyúr
Xiaomi Mijia electric shaver user manual:
- Kikapcsolt állapotban a bekapcsoló gomb hosszan nyomására (ami több, mint 3 másodperc) lezárja magát, hogy utazás közben táskába téve ne kapcsoljon be magától. A funkció inaktiválása ugyanígy történik.
- Az aksit ábrázoló LED fehér színe jelzi, hogy még van benne szufla. A narancs színnél már tölteni kell, a piros pedig lemerült állapotot mutat.
- Bekapcsolt állapotban a bekapcsoló gomb hosszan nyomásával lehet váltani a lassú és gyors fokozat között, amit megjegyez a borotva, és a következő alkalommal is úgy indul.
- A vízcsepp alakú LED akkor fog világítani, ha komolyabban (folyóvíz alatt is) ki kell takarítani a gépet.
- Használat után a fej hátulján (tarkóján) lévő nyílásba benyúlva tudod körömmel leszedni a pengéket tartalmazó fejet, hogy kifújd és az ecsettel kitakarítsd belőle a borostát. Utána egy határozott nyomással tehető vissza.Nagyjából ennyit kell tudni.
-
petipetya
nagyúr
Az nincs hozzá. A youtube videók alapján, illetve a Google Fordító kínai - angol funkciója alapján fordítottam le a használati útmutatót. Persze a kínai - magyar is működik benne, csak angolra könnyebb fordítania, és úgy jobban érthető minden.
Kérdezz nyugodtan, de ha szükséges, akkor leírom majd azt a pár funkciót, amire érdemes odafigyelni a használata során.
-
Kutykurutty7
aktív tag
Az utóbbi időben a Google Translate-tel fordíttatok kínai nyelvű szöveget akár magyarra is, általában meglepően jó eredményt ad. Ha megvan mondjuk pdf-ben a borotva kínai leírása, akkor érdemes lehet tenni egy próbát.
Én is szemezek ezzel a borotvával, inkább csak a kíváncsiság miatt. Még nem volt igazán jó körkéses borotvám és a Xiaomi-ban még nem csalódtam.
-
Jenne
őstag
Csak kínai nyelvű leírás van hozzá. Szerintem nem bonyolult a kezelése, ki lehet találni. Keresd petipetya fórumtársat privátban, Ő már kitapasztalta és biztosan tud majd segíteni.
Az egyszerűsített kínai nyelvet és a han jü pinjint, ez a kínai nyelv szótaglista hamar meg lehet tanulni.
Néhány év és menni fog. -
törölt tag
Dehogyis, teljesen igazad van, mint ahogy egy olcsó kínai vagy lidlis borotva se lehet olyan, mint egy eredeti Braun. Az én régi Braunom most pihen, mert már nagyon ideje lenne fejet és kést cserélni(bár tizenx után is még működik)és egy olcsó aldist használok, és egyelőre elégedett vagyok vele. De igazából csak kíváncsiságból vettem(6k-ért), mert megtetszett, és már jó ideje tervezgettem egy új vásárlását. Szintén rezgőkésest, Lítium akkust, wet and dry, akkuról és hálózatról is működőt, elsősorban Braunt, de kíváncsi lennék egy Remingtonra, és egy Panasonicra is rezgős fajtában.
-
kovisoft
őstag
Anélkül, hogy vitatnám, melyik fajta borotva vág simábbra, ez az érv a szitával ebben a formában nem igazán állja meg a helyét, mert a "lift and cut" technológiának éppen az a lényege, hogy dupla penge van, amiből az első egy kicsit kiemeli a szőrszálat, majd a második vágja el. Tehát nem feltétlen marad olyan vastag szőr, mint amilyen vastag a szita. Persze nem tudom, mennyi ebből a marketing-duma és mennyi a valóság.
-
Zola007
veterán
Vettem Garnier 3in1-et, ma beugrok sószappanért.
Neogranormont szoktam használni, de ritkán vágom meg magam, mivel csak az állvonal alatt és a orrom mellett borotválkozom.
De ott meg mindig kipattogzok.
Már azon is gondolkodtam, hogy ki kellene próbálni, hogy gyantáztatom azt a rézt, mert a körkéses, rezgőkéses és a sima borotvától is kipattogzok.
Arcgyantát csináltatott már valaki? Mennyi idő mire újranő? -
Zola007
veterán
Variáltam már sokat a makrókkal.
Elhagytam a magvak nagy részét, diót, mogyorót, mandulát, kesudiót.
Voltam alacsony zsíron, feleennyi CH-n, kevés fehérjén, kevés tejterméken, nem nagyon veszek észre összefüggést.Viszont a 3500-at meg kell ennem, különben fogyok és
inkább vagyok pattanásos fitt és izmos, mint tiszta arcú Cristian Bale a Gépészből. -
choco01
addikt
Már leesett végig olvastam, ez gyarilag szervizelt termék ha jol értelmeztem amolyan felujitot..
-
Zola007
veterán
én most rendeltem egy ilyen szettet, kezdetnek szerintem jó lesz:
Borotvazselét használok, ilyet: [link]
Ezt még megvárom, hogy elfogyjon, de utána vegyek szerinted borotvakrémet?
Sószappant majd kipróbálom.
Nem akarok mindent egyszerre megváltoztatni, mert ha változik a helyzet, akkor nem tudom, hogy mitől lett jobb/rosszabb -
Anubis_9
addikt
Amúgy a Gillette FUSION MANUAL borotvát akarom kipróbálni.
Megvárom a Glamour napokat és hátha jól megakciózzák.
Használ valaki itt ilyet?
-
zsoltzsolt
addikt
Igen. És az a baj, hogy Magyarországon elektromos borotválkozáshoz semmi nincs, csak a Barbon.
Van valami statisztika, hogy hány százalék használ elektromos borotvát? Mert egyzserűen enm értem, hogy ennyire nincsenek termékek, mármint kozmetikumok ehhez, és itt nem az after-shave-ekre gondolok, hanem főként a pre-shave-ekre, de nem a borotvahabokra, zselékre, hanem kifejezetten az elektromos borotvához készítettekre. -
zsoltzsolt
addikt
Elektromos borotválkozáshoz, szerintem, ez az egyik legjobb.
Mellesleg nem is nagyon van más Magyarországon- -
zsoltzsolt
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest