Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TokLac
senior tag
Szép jó estét. Az egész témát átrágtam. Megosztom én is a tapasztalataimat. Közepes erősségű és sűrűségű az arc szőrzetem. Sokáig pengét használtam, nagyon gyenge bőröm van, állandóan kipattogtam. Kb 3-éve vettem egy Philips Coolskin 6710-et. Imádtam, hamar megszoktam, körkörös mozdulatokkal kell használni és oké. Majdnem két évet bírt, elszállt az elektronikája, kaptam egy újat, egy évet sem
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
TokLac
senior tag
bírt ki. Ennek is elszált az elektronikája. Csere utalvány, levásároltam a Cora-ban. Nagy dilemma után Braun Contour 5874-et vettem mert elegem lett a szervízből! És mi a véleményem? Remek ez a Braun modell! Még háromszor használtam. Gyorsabb, alaposabb, kevésbé irritál. Nagyon jó minőségű, nagyon masszív, víz álló! Féltem tőlle, de a CoolSkinem ami volt azt magasan veri! Megnyugodtam.
-
TokLac
senior tag
Egy hasznos tapasztalat! Néha nem árt a nyírófejet lefertőtleníteni a baktériumok miatt! A Philipsemet időnként beáztattam Neomangolos oldatba, mert időnként kipattogtam. Fertőtlenítés után semmi irritáció! Szóval ajánlom ezt a trükköt! A drága borotvák dokkolói pont ezt teszik.
-
TokLac
senior tag
-
TokLac
senior tag
Braun 360° Complete 8995
Power-Comb™
Precision-Comfort Blades
Smart Foil™
Active Head
Contour Hugging Head
Clean & Renew™ System
Active middle trimmer
Sharp under cutter
2-way power source
Battery recharge time: 1 hour
Quick charge: 3 min
Cordless operation: 50 min
Battery cells: 2 x NiMH
Voltage type: multi
Smart plug
Visual indicators: LCD
Colour: SilverSymbian modding: www.smartphonepro.hu
-
TokLac
senior tag
Hol láttál magyar leírást?
Magamat idézem ''Szép jó estét. Az egész témát átrágtam. Megosztom én is a tapasztalataimat. Közepes erősségű és sűrűségű az arc szőrzetem. Sokáig pengét használtam, nagyon gyenge bőröm van, állandóan kipattogtam. Kb 3-éve vettem egy Philips Coolskin 6710-et. Imádtam, hamar megszoktam, körkörös mozdulatokkal kell használni és oké. Majdnem két évet bírt, elszállt az elektronikája, kaptam egy újat, egy évet sem bírt ki. Ennek is elszált az elektronikája. Csere utalvány, levásároltam a Cora-ban. Nagy dilemma után Braun Contour 5874-et vettem mert elegem lett a szervízből! És mi a véleményem? Remek ez a Braun modell! Még háromszor használtam. Gyorsabb, alaposabb, kevésbé irritál. Nagyon jó minőségű, nagyon masszív, víz álló! Féltem tőlle, de a CoolSkinem ami volt azt magasan veri! Megnyugodtam.''Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
TokLac
senior tag
Igen, a rezgő kés nyert. Pedig bevallom elavult technológiának tartottam, eddig. Ez a háromszoros nyírófej nagyon jó. A hosszabb borostát sem tépi mert ugye ott van középen az a nagyoló él. És tudod hogy milyen megnyugtató hogy ez van rá írva: Made in Germany A Philipsem Made in China volt. Betyár masszív gép ez a Contour, azt érzed hogy egy igazi precíz gépet fogsz. Ez jelez 18hét után hogy cseréld a nyíró egységet. Akkor egy kis vs CoolSkin. Braun 1-óra alatt feltölt és bír 50 percet. Jelzi is ha már full a töltés. A CoolSkinem 8-órát töltött, bírt 45 percet!!! És nem jelzett hogy full a töltés. A Philips-el nehezebb volt borotválkoznom. Amikor a Braunnal megborotválkoztam, atya ég, úgy meg maszírozta az arcom! Esküszöm jól esett! Kajakra maszíroz!
-
TokLac
senior tag
Én is arra hajtottam hogy minél profibb vágó rendszere legyen, kb a Cool Skin árában. 23ezer ft-ot megért. A csúcs Braun annyival jobb hogy négy irányban billen a fej. Enyém jobra-balra nem, csak le-fel. De elég merev, szóval nemtudom, annyira nem nyomom rá hogy billenjen. Valamennyit biztos mozdul. Érzékeny bőrre nem hülyeség a tisztító egység. Írtam már a Neonmangolos dolgot. Az sem hülyeség. Az asszony pajtásnak is tetszik a borotvám, és a borotválás eredménye is! Tudod, bizonyíték, nem ígéret!
-
TokLac
senior tag
válasz StoneBridge #456 üzenetére
Jó választás! 18hét után kell cserélni, de ez sok mindentől függ.
-
TokLac
senior tag
Hali! Nekem ez van: [link]
És ez a nyíró fej a csúcs. Nem baj az hogy mozog, valóban nehezen mozdul. Túl sok értelme nincs. De pl ez a borotva már víz álló. Praktikusan tisztítható. Ha nem akarsz mozgó fejet, de profi borotvát szeretnél akkor ezt vedd meg: [link]
[Szerkesztve]Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
TokLac
senior tag
Bocsánat, picit bénáztam a linkekkel. Már javítottam, ezért vannak kétszer. Lényeg a lényeg, nagyon profi a Braun!
-
TokLac
senior tag
Itt a kép amikor a nagyoló élt magyaráztam: [link]
-
TokLac
senior tag
[link]
-
TokLac
senior tag
Délután picit meg ilyedtem. Nagyban borotválkozom, egyszer csak meg állt. Se kép, se hang. Furcsa volt mert nyírt mint álat. Na, mondom ennek annyi! Rárakom töltöre, megy, feltöltött lehúzom, működik! Csak le merült! De érdekes volt az aksi, mert a kapacitás csökkenés nem járt feszültség eséssel. Li-ion jelenség volt, meredek feszültség eséssel! Vissza sem kapcsolt! Szuper!
-
TokLac
senior tag
Tudja valaki hogy a Braun borotvákra mennyi a garancia idő? Mert pl a Philipsek-re 2-év.
-
TokLac
senior tag
A Contour-nak billenő feje van, ez által követi az arc vonalát. A Smart Control fix fejes. A kést és a szitát 18-hónap után ajánlott cserélni. Ez sok mindentől függ. A Contour szériából válassz, nem drága és profi a nyíró feje.
-
TokLac
senior tag
válasz ViktorButche #570 üzenetére
Nagy tanulság! Nekem is volt 3 körkéses phillipsem, és nem volt az igazi. A háromszoros nyíró rendszerű cikk-cakk rostás braun a csúcs! Imádom!
-
TokLac
senior tag
válasz cardplayer #573 üzenetére
Ezt is szokni kell így van! 2-3hét álltalában. Utánna ajánlatos arcszeszt is használni. Legjobb a Nivea alkohol mentes balsam. Az elektromos borotva is hántja a hámréteget, de nem annyira mint egy hagyományos borotva.
-
TokLac
senior tag
válasz lumiukko #855 üzenetére
Nekem a Contour 5874 van. Nagyon jó borotva. A 7765-ös annyival tud többet hogy 4 irányba mozog a fej, Túl sok értelme nincs a mozgó fejnek, csuklóból remekül lehet irányítani. Nekem is érzékeny a bőröm. Utána bekened a Nivea sensitive balsam-al az arcod és tuti nem irritál. Meg most a Nivea új Extreme Confort balzsamát használom, veri Nivea fehér balzsamát. Előtte Phillips Nivea zselés borotvám volt, nem igazán jó, a Braun jobban bevált.
-
TokLac
senior tag
válasz lumiukko #858 üzenetére
A nyak érzékenyebb a körkésesre mint a rezgő késesre szerintem. Nálam így volt. Egyébként nem túl higiénikus más borotvájával borotválkozni! Attól úgy ki pattoghatsz hogy öröm nézni. Nem beszélve a fertőzésekről. Jobb félni. Egy neonmangolos áztatás nem ártott volna a vágórésznek.
-
TokLac
senior tag
Na meghalt a Braun 5874-em pajesznyírója. Kitakarítom hátha csak elkoszolódott. De szerencsére még garis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest