- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
#94529552 #12111 üzenetére
ez nálam alsónemű kategória, abból sem veszek használtat
nem csilliókról beszélünk, megette volna a fene ha ennyi nem férne bele újan
braun cruzer6-om van most, 3 éve, egy baj van vele, kezd az akku elfáradni, már részleteztem régebben: soha, úgy értsd soha nem takarítottam, nem olajoztam a 3 év alatt, akkun kívül kutya baja, no ez engem meggyőzött ( : se arcgél v akármi, megfogom letúrom ami nem kell, elrakom
kanóccal még mindig tökéletesen működik, de úgy nem szeretem használni, akkuról meg már egy "borotválkozás" idejét sem tudja mindig
azt a bt5070-et meg apróért adták volna, valaki linkelve, mondom megrendelem, vesztenivaló nincs, legrosszabb esetben kiderül h fake ajánlat, aztán visszaigazolták mehetek átvenni, én meg nem foglalkoztam vele aztán kicsúsztam az időből :d
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Analóg fényképezés
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest