Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
no, megértük h már csak az én pofám szőrösödik ((( :
bt 5070-ről közben letettem, felment 6-7e-rel az ára, annyit nem adok érte
maradt két philips, de majd eldöntöm melyiket :d_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
van egy braun bt5070-em
az mitől lehet, hogy gyengül a motor? egy éves múlt, akkuról már nagyon ergya, de kanóccal is egyértelműen gyengébb mint új korában volt, illetve néhány perc után ahogy melegszik, iszonyat belassul a motor benne
ez a 2. braunom, előtte cruser, de ugyanígy végezte az is, csak az két év után
árukeresőn nem sok ilyen véleményt láttam róla, de az egyik tagnál ugyanez volt a probléma
most nem tudom maradjak-e a braun vonalon, vagy nézzek philipset, braun 7040 nem tűnik rossznak, fej nélkül letolni a képemről a szőrt és hajvágásra használom a gépet_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz #42308056 #12541 üzenetére
elfáradt a motorja
bt5070 nekem bevált tökéletesen, bt7040 elvileg annál is jobb, de mindkettőnek felment megint az ára ahogy nézem, 16,5-eért vettem az 5070-est, akkor még 18-ért lehetett venni 7040-est is, ez nemrég volt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz storm3 #12524 üzenetére
elég erős pofaszőrzetem van, nekem nincs gondom az 5070-nel, ugyanolyan jó mint a cruzer6 volt, csak könnyebb valamivel
mondjuk én nem mosom meg babusgatom mint az ittlevők 99%-a kifújom belőle a szőrt, bevágom a tárolóhelyére v töltőre, ennyi törődést kap ( :szerk:
edigiben van még bt7040 18e-ért, én 16,5-ért vettem az 5070-est, kicsit elhamarkodtam ( : azt írják ilyet nem vesznek vissza, szóval maradt az 5070, de ennyi különbséggel simán a másikat vettem volna, 23-5e-s kategória[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz BigBear #12511 üzenetére
Vagy csak az veszi ki, h dolgozol vele, es a vizzel kotod ossze a hatekonysag csokkeneset? En szoktam felvaltva mosni hideg-meleggel, nem vettem eszre, h a meleg viz jobban rontana a kes hatasfokat
-
Chaser
legenda
válasz K Norbi #12486 üzenetére
ma jött sms h mehetek érte, holnap megpróbálom elhozni, ráfér már a pofázmányomra lassan egy szőrtelenítés, úh. már lehet holnap tesztelem is
sztem repülj rá, ha csak olyan jó mint a cruzer 6, vagy 5070, de korrekt akkuval, akkor már bőven megérte az árát
-
Chaser
legenda
válasz Attila! #12484 üzenetére
nekem is ez a braun volt, 3,5 évnél többet elketyegett, akkuja már egy ideje gyenge, most már a motor is, hiába van hálózaton, soha nem takarítottam, elég strapa, el akartam ajándékozni rászorulúnak, de a gyenge motor miatt már nem jó, marad egy tartalék töltőm, meg is rendeltem a 7040-est, 5070 meg megy vissza, egy vágás erejéig használtam, korrekt volt mint a cruzer, de ha lehet alig drágábban értelmes akkusat venni akkor azt veszek
-
Chaser
legenda
válasz h1ght3chzor #12477 üzenetére
nemrég vettem braun bt5070-est, jóval olcsóbb mint amit rászánsz, sztem nagyon korrekt, ed-nél még mindig 16500ft 2 év garral
még csak egyszer használtam, meggyőzött ahogy az elődje is, a cruzer 6-os_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
ha valaki tud értelmes helyen jó áron bt5070-et ossza meg velem
most ráérnék kicsit foglalkozni vele, de mindenhol 20k környékén van, nem vágna földhöz, de nemrég 13,5-ért meg lett volna, 15-16-tal még ki is békülnék_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz storm3 #12147 üzenetére
Nem akartalak meggyozni, en igy szamolom, van ket ev gar, ha egy perccel nem ment volna tobbet akkor evi 7,5-8e ft-ba kerult volna, egy evre a penge meg mindig dragabb ( : meg ilyen-kencefice elotte, utana, de a borom az nyaron le akart maszni az arcomrol borotvalkozas utan, ez mind megszunt a geppel
Raadasul nalam galad modon a takaritas annyi volt h kiuritettem a tartalyt meg kifujtam ( :
Babapoposit meg en sem szerettem eleve az arcocskamon_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz storm3 #12145 üzenetére
Nehezkesen valoszinuleg, az elozo braunom most 3 eves kb, abban is halodik, evi 5e-be kerult igy, regen a penge egy evre sokkal tobbe kerult, de legalabb mindig kipattogzott a borom ( : szoval en igy nezem , ebben a kategoriaban.braunnal ilyen akku van, viszont, tulzas nelkul eletem egyik legjobb dontese volt, mar sokkal regebben vennem kellett volna
-
Chaser
legenda
válasz Tav-Csoves #12142 üzenetére
A braun bt5070-et nezd meg
-
Chaser
legenda
válasz #94529552 #12116 üzenetére
Nyilvan a szort kiuritem a tartalybol, meg kifujom ami kijon, de ennyi
Kifejezetten erzekeny a borom de nincs gondja, kozvetlen borrel ez a gep nem erintkezik, nincs baci meg egyeb finomsag, pont ilyen lustaknak talaltak ki ( :
Hajvagasra is tokeletes, kiszolgalta az arat, csak sajnalom h a nyomi akku miatt kell megvalni tole - kidobni nem fogom, majd megkapja valaki -, de ilyenbol magamnak csak ujat veszek majdSzerk: na majd akkor kitakaritom szepen, alkohollal kipucolom, aki.kapja az sterilen fogja kapni
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz #94529552 #12111 üzenetére
ez nálam alsónemű kategória, abból sem veszek használtat
nem csilliókról beszélünk, megette volna a fene ha ennyi nem férne bele újan
braun cruzer6-om van most, 3 éve, egy baj van vele, kezd az akku elfáradni, már részleteztem régebben: soha, úgy értsd soha nem takarítottam, nem olajoztam a 3 év alatt, akkun kívül kutya baja, no ez engem meggyőzött ( : se arcgél v akármi, megfogom letúrom ami nem kell, elrakom
kanóccal még mindig tökéletesen működik, de úgy nem szeretem használni, akkuról meg már egy "borotválkozás" idejét sem tudja mindig
azt a bt5070-et meg apróért adták volna, valaki linkelve, mondom megrendelem, vesztenivaló nincs, legrosszabb esetben kiderül h fake ajánlat, aztán visszaigazolták mehetek átvenni, én meg nem foglalkoztam vele aztán kicsúsztam az időből :d_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Directors #12107 üzenetére
Pumma
nem vágna földhöz a 30e ft sem, ilyet használtan nem vennék, mint mondtam h szükségem lesz rá annak esélye minimális, de legalább tudom van ilyen is ennyiért
egyelőre a bt5070 miatt vagyok mérges, meglett volna 13xxx ft-ért, én meg nem figyeltem és kifutottam az időből ( : - nem mintha 16-20-ért nem lenne jó vétel, de ha lehet olcsóbban is akkor nyilván jobb -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz zsoltzsolt #12089 üzenetére
biztos egy replika - nem lepne meg ha ezt is hamisítanák -
-
Chaser
legenda
válasz #94529552 #12080 üzenetére
Annyira nem ismerem oket, sanyobol rengeteget kirobtam notebook akkubol, sony se volt jobb, h most hol tartanak nem tudom, 1 halott panasonicra jutott 10-20 sanyo/sony, nagy reszuk cellazarlatos v elektronikai hibas volt, tobb mint a felukben cellak haltak meg, aztan business kategororias notebookok akkui voltak ezek, egy darab aran majdnem ket bt5070-et lehetett volna venni
Jut eszembe, visszaigazolta a bestmarkt 13700ft-os aron a braunt, en meg elfelejtettem (((( : es nar lejart az 5 nap:d probalok oket hivni hatha jofejek' es ideadjak annyiert_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Lusta vagyok en ezekhez ( : a regit megkapja.mas, en meg veszek egy ujat
Szerk:
Muerte
Ha 7e uj akkukkal es munkadijjal az olcso, 16-7e-ert viszont ott az 5070, nalam az fog nyerni, semmi nem garantalja h kicserelik az akkut aztan 3 honap mulva nem kakukkol a regi[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Atesz 666 #12002 üzenetére
Akkor az lesz h veszel.egy.ukat, de mint mondtad standard ceruza akku, lesz az.meg par evig, egyebkent nem us biztos h csak ni-mh jo belejuk, tipusfuggo is lehet, max egy kis elektronikat kell melle dobni, ha mar ugyis szet kell hozza barmolni oly mindegy
Lehet az ni-mh is ugyanugy megdoglik az allastol, de azt nem tudom_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Igen, nem sok ideig allnak el, h a gyarban mit cdinalnak vele es mit nem azt nem tudom, sztem nem kap "elotoltest" a li-ion, par raklap notebook alku jart nalam olyan gepekkel aminek gyari sw-e jelzi a ciklusok szamat es gyartas idejet is, minden uj 0 ciklussal jott - attol fuggetlen persze nullazhatjak a gyarban v az elektronikat csak utana kapjak a cellek, miutan elokezeltek oket -, es volt aminek a gyartasi ideje regi volt az akku meg doglott, regen a panasonic gyartotta talan a legjobb cellakat, de meg itt is elofordult ilyen doglott akku
Ha jol tudom onnantol kezd "elni" az akku, amikor beindul az elso elektrolizis kemiai folyamata, ezert nem hiszem h gyarban elokezelnek, de passzolom
Mindenesetre amilyen akku van a gepben olyan van, sokat nem lehet vele kezdeni, potlas v bevalik v nem, ma mar nagy szoras van gyartokon belul is cellak teren_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Atesz 666 #11995 üzenetére
Az enyemben speciel nem cserelheto csak hackelessel, itt jon be az h annyit nem er az egesz, de legalabb standard ceruza akku van benne, h ugy ne lehessen cserelni ( :
Ki lehet fogni jobbat, neked olyat sikerult, li-ion akkuk kozt is tud lenni eg es fold kulonbseg_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz joysefke #11993 üzenetére
Az, es vicces, olyan mint a tn panel fel millas gepben, mert az ips verzio +150e... ( : De 150-ert ips paneles geprt is lehet venni mas szeriabol
Ezert kellene kozbelepni pl eu-nak, ha mar ugyis mindenre kitalaljak h szennyezo es karos, azert kell kidobnom a gepet mert meghal az akkuja - kidobni nem fogom, odaadom vkinek, de van aki csak kidobja -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Szilágyi84 #11989 üzenetére
én rárakom töltőre és otthagyom rajta egész napra, az elektronika úgyis leszabályozza
teljesen is le soktam meríteni, ez ennyit tudott, nimh, ha értelmes li-ion lenne tudna 1000 ciklust is kényelmesenJenne
utóbbi, ezen filóztunk múltkor, ez a legnagyobb bajuk - környezetvédelmi szempontból az eu már rég kukázhatta volna a ni-mh megoldást, ez úgy tűnik nem fontos probléma ( : -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Szilágyi84 #11987 üzenetére
A cruzer6-ot soha nem takaritottam, 3 eves, csak az akkuja kezd defektes lenni, ennel tobbet az 5070-tol sem varok el ( :
A led kb semmit nem eszik, sima kis fogyasztasu kommersz led, nem oszt/szoroz_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Szilágyi84 #11985 üzenetére
En is igy voltam anno a cruzer6-tal ( : nekem a "borotva" volt a lenyeg de hajhoz is jo
-
Chaser
legenda
válasz Dhampir #11962 üzenetére
Lehet h hasznalnak fodraszok ettol a gyartotol eszkozoket, az en fodraszome nwm tudom milyen, de poppet' dragabb ( : mint ez, szinten notebooknal maradva, thinkpad-ideapad, kettonek nincs koze egymashoz, hiaba lenovo - persze mar a thinkpad se jo de legalabb draga -
Egy profi fodraszollo szett akar 500e ft is lehet egyebkent
Utana nezek neki vissza lehet-e ezeket kuldeni, volt termek aminel olvastam h nem, pl alsonemu, evidens lenne h eu-i ok miatt ezeket sem lehet lepasszolni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Dhampir #11962 üzenetére
Ez lutri, marketing szep es jo, gyakorlat kicsit mas - mint a notebookoknal -
Az a baj, ha jol sejtem ezeket visszavinni se lehet ha nem jon be, hiaba netrol rendelt, eu-i okok miatt - persze lehet tevedek -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz joysefke #11945 üzenetére
0,4-0,5mm a minimum vagas fej nelkul
Azert is kerdeztem baba popsi minoseget akar - penge - v eleg ha marad egy minimalis borosta, innentol eleg egyertelmu, ha nem kell baba popsi felesleges dragabbat venni
Amikor en vettem sokkal kevesebb termeke volt a braunnak, cruzer6 valahol az ev bread&head gepe volt, akkut kiveve csak jokat olvastam rola, nem csalodtam benne
Most az 5070-rol olvasok ugyanigy jokat, ahogy latom a cruzer termekvonal megszunt, kb az lehet az utodja, arban is akorul van_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz #86564352 #11941 üzenetére
jah h egy számon futnak, azt nem tudtam
enyém is kombi, ha az én pofámról leszedi a szőrt bárkiéről ( : és 16-17e ft volt, a 3 év alatt egyszer se takarítottam..tisztítóállomás? ( : lusta vagyok én ilyenekhez, az olajozót is csak a dobozában láttam ha ezt tudja az 5070 akkor bőven jó_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz #86564352 #11938 üzenetére
3-as szériát már 10e-ért láttam, 5050 pl 15e, amennyi nemrég az 5070 is volt
anno mikor vettem úgy rémlik nem volt ekkora választék braunokból, enyém nem hangos, sőt, nyakamról is simán viszi a szőrt, szakáll és hajvágó hivatalosan, hajamat is vágtam már vele gond nélkül_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz redingitell #11936 üzenetére
cruzer6-ot vettem 3 éve, előtte minden bajom volt a pengével, egy gilette v wilkinson penge egy borotválkozásig volt jó, utána már tépte a szőrt, állandóan kipattogzott a bőröm - akkor is ha új pengével borotválkoztam - , nyáron marta az izzadtság...gyúlöltem túlzás nélkül
ez a gép 16 vagy 17e ft volt, akármekkora borostám van letolja gyorsan, tegnap kb 3 hete "borotválkoztam" vele újra, 5 perc alatt megvolt, 0,3-0,4mm körül van a fej nélküli legkisebb vágása, nem bántja a bőrömet egyáltalán, a pofi szőrzetem meg erős de nem gond neki, akkuja kezd gatya lenni, madzagról meg nem szeretem használni, 5070-et néztem utódnak, ajánlották itt, netes vélemények szerint teljesen jó - sok vélemény van webshopokból -, 15- 16e ft egy darabig, nemrég felvitték 20-ra, most nem tudom hol áll, de 20-ért is valószínűleg megéri
extraként még a szőr is "beállt", már nem gond ha 1-2-3 hétig nem tolom le, felvette a formámat ( :, pengével ez soha nem volt, már 1 hét után is álltak a szőrök mindenfelészerk: nekem is első gép volt és mindent felülmúlt amit el tudtam volna képzelni vannak olyan gépek amik simára is tudnak borotválni, de nem szeretem a babapopsit, mikor ezt vettem akkor volt egy modell 40e körül amelyik tudta - nem biztos h braun -, következő lépcső már 80e körül volt, azért kérdeztem baba popsit akarsz-e, az árából ítélve lehet tudja, de lehet csak drágább és nem ad ennyivel többet a felárért mint az olcsóbb verzió
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz redingitell #11934 üzenetére
Attol fugg mit akarsz es ez mit tud ( : ha tudja es szukseged van baba popsi simasagra akkor oke, ha ezek nincsenek akkor feleslegesen draga
-
Chaser
legenda
válasz #86564352 #11921 üzenetére
titeket olvasva látom h nagy mákom lehetett azzal a braunnal, semmilyen balzsam nem kell se "borotválkozás" előtt se utána, bevált a kis braun, filóztam nemrég remingtonon, de marad a braun..és remélem ehhez se kell semmi kencefice, túlzás nélkül mondom megváltozott az életem mióta azzal "borotválkozom", ma előveszem így 3 lassan hét után :d
-
Chaser
legenda
sztem az lehet a szóhasználat oka, hogy bp a főváros, többi város a vidék, és
főváros, legfelsőbb, többi felett álló - > felmegyek
vidék -> lemegyek
egyébként most is így van, mióta a nagy faluban élek látom igazán, van a pesti falu meg a többi falu_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Szilágyi84 #11903 üzenetére
ha rákuglizol' rengeteg magyar vélemény is van róla, hajvágásra is jó
tényleg szépen felment az ára, ha végképp kidöglik a cruzer6 akkuja én is beruházok rá - mámondjuk' sokszor hetente, kéthetente használom, mióta azzal nyírom a pofimról a szőrt, cc 3 éve, szépen beállt, előtte ha nagyobb volt a borosta már csubakka voltam ( : -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Chaser
legenda
válasz Atesz 666 #11862 üzenetére
amit én találtam ott képek voltak, szétszedésről semmi, csak szétszedve volt mindenesetre tényleg bosszantó, h a csillió eu szabályzás ilyenre nem terjed ki, legyen bontható egy akku és a nimh már rég kukázni kellett volna, nem egy akkum volt amiben 1500 ciklus meg 5 év után is eredeti kapacitás 60%-a még ott volt, ha ettől drágább lesz legyen, de azért ne kelljen kidobni valamit mert meghal az akku és v gtk cserélni v nagyon nehéz
mondjuk ez igaz minden gyártóra, braunnál csak azért gyászos, mert a cruzer6 is mondhatni tökéletes, ha az én pofámról leszedi a szőrt akkor mindenkiéről, és 0 karbantartással dolgozik majd' 3 éve, de az akku az lópH@sz - persze szép h még ennyi idősen is használható, a gép többi eleme viszont mint az új, hiába hasznűltam és hiába nem volt karbantartás -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Atesz 666 #11857 üzenetére
nimh, na pont tőlük nem vennék akkut, ha jól látom szabvány aa, videót találtam, forrasztott hozzá a tag, ez a bosszantó, a géppel semmi baj, karbantartást sem igényel, csak beledöglik az akku
golyós
ezekről továbbra sem volt szó, a cruzer 6-om lassan 3 éves, és a nyomi akku az egyetlen baja - persze, legtöbb telefonban is már fix/nehezen cserélhető van, csak ez lehetne másképp is -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
a bt5070 most olcsóbb edigiben mint az 5050 , elég sok értékelés van 5070-nél és jók
-
Chaser
legenda
Braun cruZer6 beard&head
az a legviccesebb, h erős a szőröm, egy gilette v wilkinson is egyszer volt elég, h ne tépje legközelebb a szőrt, ez a kis mocsok meg párszor áttolom és letúr mindent, akkor is ha nagy a szőr, ma pl kb 1,5 után toltam le vele a felesleget ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz joysefke #11836 üzenetére
holnap megmondom, annyi maradt meg h braun, anno talán itt ajánlották, v sokat olvastam róla, talán az év "borotvája" is volt kategóriájában, csaka beépített akku a gyenge pontja, nullásra vágni nem tud, ,5mm körül lehet az alja fej nélkül, nem is volt célom a nullás, néha hajat is szoktam vágni vele, arra is jó
szerk:
közben megnéztem, cruzer 6 szakáll és hajvágó, már majdnem 3 éves, 3 hónap híán holnap[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz joysefke #11832 üzenetére
szó szerint, kifújom a végén a "pengét" és kész, borotválkozás közben párszor ürítem a tartályt
amíg pengével borotválkoztam hiába kentem magam, fertőtlenítettem a borotvát, mindig kipattogzottam, akármilyen aftershavet is használtam, itt nem használok semmit, letúrom a szőrt szárazon, pár perc és kész
általában kád felett, nem kell magam látni közben ( : 90%-a úgy lejön, többit tükör előtt, elég azt is összetakarítani ami lehullik
16-7e volt, ha csak azt nézem mennyibe került volna a penge akkor is olcsóbb, egyéb kenceficék nélkül, de h a bőröm nem pattogzik ki az megfizethetetlen, többire mastercard ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz joysefke #11815 üzenetére
"Ha mosdó fölött csinálom, akkor meg a pólóm lesz vizes a nyakamnál amit utálok."
és rád van heggesztve az a póló?
a két éves braunommal annyi a művelet, h letolom a szőrt és kész ( : szárazon, gépet nem takarítottam még, akku kezd gyengülni ezért cserélem, néztem már egy remingtont, de valószínűleg megint braun lesz_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz AstraCDX #11790 üzenetére
agóhhan, köszönöm, nekem normál van, nem körkéses
igazából a pofikám szőrzete elég erős, de tökéletes hozzá a 1x ezres braun, amikor még először vettem nem tudtam, de azóta tudom, h semmi értelme drágábbat vennem meg egyebekre költeni, nekem babapopsi simaság nem cél, egy pici mindig maradjon, gondolom ezek a körkésesek olyanhoz vannak kitalálva_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Chaser
legenda
REMINGTON MB350L Lithium Beard Barba 14e ft
ezt ismeri valaki?
lassan cserélnem kell a közel 3 éves braunomat, a beépített akkuja már elég gatya, egyébként elégedett vagyok vele, főleg, hogy _soha_ nem takarítottam ki - fene a lusta pofámat ( : -
illetve ha erről nincs tapasztalat, hasonló árkategóriás philips és braun is érdekel,a legfontosabb, hogy 0,5mm körüli borostát tudjon a gép_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Panasonic ES-LT71 Borotva
van már ennél jobb hasonló árfekvésben ami közel olyan simára borotvál mint egy hagyományos penge?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Ma mennék szakáll vágót venni. Remingtonok mellé beesett ez a Braun is. Elvileg pro szakáll/hajnyíró. "Braun Cruzer6 BeardHead szakáll és hajnyíró"
A Remington hajnyíróm bemondta az unalmast, olyan rengeteget nem volt használva, meg hát ami elromolhat az el is romlik persze Emiatt maradhatnék is Remington vonalon, de Braun cuccom még nem volt és ez elég korrektnek tűnik, ha két évet kiszolgál bőven jó. Van valami ami miatt kerülni kellene?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Értem mit mondasz, de lehet borostát/szakállt sokkal könnyebb megoldani, mint baba popsi üzemmódot ami mondjuk nem baj, két ember már nem panaszkodott a remingtonra, hajnyírójukra éln sem, szóval vmelyik a fentebbiek közül lesz. Ha nagyon nem jön be féláron eladom buktam 5k-t..pffff ha meg bejön többet nem kell baba popsinak kinéznem meg ősembernek se
-
Chaser
legenda
Amit linkeltem elsőt olyan ajánlotta aki használja. Az a baj, pont van kínálat Nem kell nekem semmi extra, ha már két hetes akkor letoljam 5 napos szintre. Van amikor mondjuk pontlesz@rom' azt is, nem vagyok már 15 éves hogy zavarjon Van rájuk 2 év gar, ha annyit kibír már bőven jó. Utálok 0-ra borotválkozni, pengét se adják ingyen, sőt.
-
Chaser
legenda
válasz Dolphine #7614 üzenetére
Ettől kapok hülyét, annyi verziója van de nem tudom a különbségeket. Látom ilyen test történetből is van több, nehogy már tudjam mit vegyek
Eg yszavazat erre, egy amit linkeltem. Remélem jön valaki akinek másik modell van Mondjuk az se baj, valszeg akkor egyikkel se nagyon lehet mellényúlni._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Nekem olyasmi kellene ami meghagyja a pár napos borostát, teljesen lényegtelen a baba popsi szintre borotválós rész, ha azt akarom megoldom hagyományosan pengével. De nem szeretek úgy kinézni mint egy baba popsija Tehát lehessen állítani mennyit hagy meg, mint hajvágónál. Ezt ajánlották egyik lokál topikban. Ez elfogadható ilyenre? Vagy ez esetleg? Van sok hasonló modell, gőzöm nincs mi a különbség. Hajvágóból is remington van az bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest