Új hozzászólás Aktív témák
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Braun series5-höz keresek új fejet. Kiszakadt a szita sajnos.
Honnét érdemes beszerezni?
Köszi előre is! -
Namelesske
addikt
Gyönyörű képek régi Braun gépekről [link]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Jenne
őstag
válasz zsoltzsolt #13691 üzenetére
Valóban jó arra is. Most néztem meg.
Itt másra is írják.
Viszont ez a Made inPRC klón két dologban is "jobb" mint az eredeti Bár mindkettő, az eredeti is ugyan ott készül már.
Van rajta százalékos akkutöltöttség kijelzés és fele annyiba kerül.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Nagya21
addikt
Hogy ti millen gyöngyszemeket találtok......
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
bmwm3
tag
Én úgy értelmeztem (lehet, hogy rosszul), hogy azt kifejezettem arra találták ki, hogy nullásan is lehessen használni (ezért kell cserélni a fejet is időnként). Nekem erre a nullás részre nincs szükségem, azt megoldom hagyományos borotvával.
Rosszul értelmezem ezt a gépet? -
hcol7
senior tag
-
bmwm3
tag
Sziasztok!
Tönkrement a régi philips szakállvágóm akksija (még nem tettem le, hogy megszerelgetem, pusztán kihívásból és környezetvédelmi okokból, ahogy itt lentebb is említették, most viszont sürgetőbb a szitu ). Heti 2-3 alkalommal használnék egy újat, borosta vágásra (3-4-5 mm), a többi helyen (nyakrész stb) pengés borotvával igazítom formára. Elég erős az arcszőrzetem, de ezzel a részével nincs is gond.
Hanemhogy nem tudom mi legyen az utód? A oneblade pro-nak én nem használnám ki a plusz dolgait, az viszont tetszene, ha Li-ion akksi lenne.
Tudnátok valami jó tippet adni, főleg alacsonyabb árkategóriában?(++ nem bánnám, ha nem kéne utána pluszban rákölteni, pl fejeket cserélgetni)
Nagyon köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
hcol7
senior tag
válasz b4lukapitany #13683 üzenetére
az oneblade szemre jol levagja nullasra, de visszafele simitva azert erzodik.
-
b4lukapitany
tag
Sziasztok!
Van egy szakállvágóm, amivel elégedett vagyok viszont vannak részek ugye, ahol az ember simára akarja vágni, és a szakállvágó nullásával ez kivitelezhetetlen. A DE borotva nekem irritál bármilyen faszán előkészülök + minőségi after shave stb. Ehelyett keresnék valami elektromos megoldást, amivel precízen lehet a nyakat, stb borotválni. A Philips one blade mennyire jó erre? Esetleg amivel a barberek dolgoznak és nullásra vágják a hajat. Valami hasonló eszközt tud valaki ajánlani, ami nem kerül 50k+-ba? -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Magam vágom a hajamat és szakállamat, előbbit sima egyhosszra, ~5mm-re 3 hetente. Utóbbinál a hetiről átálltam az 1 hónapos "borostára". Külön gépem van haj és szakállra.
Lelapulós ritka, de erős hajam van, hogy ne legyen vágás után foltos, vágás előtt 3-4 órával hajmosás és balzsam és figyelek, hogy hajvágásig ne feküdjem el.
Szakállnál vágás előtt szappanos mosás, hogy szárazabb legyen a szőrzet, de így nem csúszik az arcon a gép és itt is eléggé lelapul a szőrzet és macera a vágás, hogy ne maradjon foltos.
Az a kérdésem, hogy van e olyan kence, sampon, olaj stb..., ami megkönnyíti a vágást? -
426os
őstag
Sziasztok! Sok-sok éve van egy Remington MB45550 Touch szakállvágóm, de mára az akksija teljesen meghalt, gyakorlatilag pár másodpercet bírt csak. Ahogy néztem a Li-Ion akksis gépek most is inkább 15-20e körül vannak, úgyhogy mivel amúgy más baja nincs az enyémnek, gondoltam megpróbálok benne akksit cserélni. Másik nem Lítium akksis gépet vásárolni nem láttam értelmét.
Jelentem sikerült, 1800Ft-ból egy kis forrasztgatással újra használható kábel nélkül is a gép. Ha valakinek hasonló problémája van, Conradban vagy Akkuház.hu-n talál megfelelő akksikat (meglepődtem, de ebayről drágább lett volna...). Kis kézügyességre és forrasztópákára van szükség, gondolom más típusoknál is hasonlóképpen cserélhetők a cellák. Egy próbát mindenképpen megér. Ebben a modellben 2/3AAA akksik vannak, a lenti képen már az újak vannak a helyükön (400mAh helyett csak 300-as került bele, de ennyi baj legyen).
Lehet, hogy egy párezer Ft-os Aldis szakállvágó is tudta volna helyettesíteni, de nem akartam kidobni. Egy pár évig még kiszolgál remélhetőleg.
Ha már itt vagyok, akkor azt is leírom, hogy a topikban olvasottak alapján, szintén évekkel ezelőtt vásárolt Braun Series5 borotvám még mindig tökéletesen teszi a dolgát, abszolút elégedett vagyok vele, bátran ajánlom mindenkinek. Szitát cseréltem egyszer rajta (lassan megint aktuális lesz), az akksija még mindig sokáig bírja (talán havi egyszer kell töltenem), imádom. Soha rosszabb borotvát
.
-
Jenne
őstag
válasz andrasferenc #13637 üzenetére
Küldtem privátot.
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz zsoltzsolt #13677 üzenetére
Vagy pedig éppen mindenre jó...
-
Jenne
őstag
Köszi.
De ez Hagyományos borotválkozás fórum. Mindegy is, belenézek majd.
Érdekes, hogy ez a KEVE Pre Shave ami elektromos borotvához lenne, beválik a pengés/habos borotválkozáshoz.
Ellentmondás van ebben, mert a pengéshez puhítani kell a borostát, a villanyoshoz meg éppen az ellenkezőjét, keményíteni/merevíteni.[ Szerkesztve ]
-
-
arcitec
addikt
válasz #86564352 #13667 üzenetére
RQ12-es fejet használtam évekig. Most SH98/70 -es igaz Prestige 9000-el,de valóban eleddig ez a legjobb Philips borotva és fej. Megérte, sokkal ,de sokkal jobb és hatékonyabb a borotválkozás vele. Imádnivaló
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
peti85
senior tag
Emagon a Philips Series 9000 Prestige SH98/70 borotvafej 15.890,-
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
törölt tag
Úgy emlékszem volt ez 45 ezer is karácsony előtt, black friday idején?
Nálam a terv most az, ha elkopik az S8980 vágófeje: rá van írva hátul a nyelére SH90 kompatibilis, akkor rámenne a Prestige féle SP vágófej is? Múltkor azt hiszem Amazon kommentek közt láttam ilyet, hogy működik. Nem mintha SH90 ne lenne elég jó, viszont ha lehet legozni velük.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Akit érdekel.
Akciósan 64.999Ft Philips S9031/12 a Philips oldalán, ingyenes házhozszállítással![ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
A facebook csoportban pont most olvastam, hogy nagyon dicsérik.
Mindegyiket használtam, de sosem egyben, mert furcsának találtam a kombinációt, de pár hetes hagyományos borotválkozói pályafutásom legjobb borotválkozása volt a mai.Semmi irritáció, két körrel BBS, és az illat is tökéletes.
2000 Ft volt csak a Rossmanban. Az előkészítés annyi volt, hogy alig nedves bőrbe dörzsöltem egy keveset belőle, és tökeletesen védte a bőröm a borotvátol. Elvileg villanyborotva használata előtt ajánlják az alkalmazását, de én mióta először használtam sosem hagyom ki.Az ára meg már csak azért sem sok, mert szerintem hónapokig ki fog tartani.
[link]Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Jenne
őstag
válasz nyikszi #13662 üzenetére
A képen a zöld nyíllal jelzett részen finoman körömmel megfeszítve elválik a felső, szitát/körkést tartó keret rész az alsó feketébb résztől. Könnyebb így tisztíni. Tisztítás után csak finoman vissza kell pattintani egymásra.[ Szerkesztve ]
-
nyikszi
őstag
Ez a szétpattintás hogy megy? Van videó? Mondjuk nekem csere érett lassan a szita, bár még nem lyukas sehol, de érzem.
Best buy Braun s70 fejet valaki tud valahol?
[ Szerkesztve ]
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
Jenne
őstag
válasz arcitec #13660 üzenetére
Mindenki máshogy csinálja...
...van aki kiütögeti...
...van aki kifújja...
...van aki ecsettel is tisztítja...
...van aki szétpattint és csap alatt kimossa...
...van aki tisztító lötyiben is kimossa...
és van aki ultrahangosban is tisztítja...
Mindenki máshogy csinálja...
Mindenki máshogy csinálja.[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Kiütögetni , fújni? Miféle borotva az. Ott a csap. A gyártó is azt ajánlja. Nem kényelmesebb?
Csináltam úgy is , hogy nem pattintom szét, de nem lesz tökéletesen tiszta még csap alatt sem. Szóval, szétpattint(bírja, több mint 10 éve így) , csap alatt mos, majd kis tisztító lötyi(mindig), összerak, járat pár fordulat és eltesz. Mi a probléma?
U.I: Csak töltéskor teljesen tisztítani? Mindig ki kell tisztítani, nem értem a miérted, amikor ott a kézenfekvő pár másodperces csap.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Jenne
őstag
Braun borotva tisztító spray.
[link]
[link]
Én hetente vagy amikor tölteni kell már a Philipszet, akkor szoktam alaposabban is tisztítani. Naponta csak óvatosan kiütögetem/kifújom a szitából és egy kis ecsettel még azt a három tengelyes osztó fejet is kitakarítom. Ha eszembe jut akkor beleteszem az ultrahangos tisztítóba is.
Egy ilyen folyadékot vettem és egy kis lapos 200 ml-es széles szájú üvegben kiöntöttem félig tele és abban járatom meg hetente 10-15 másodpercet. Ennyi bőven elég is, mert szinte annyira tiszta már alapból is, a napi tisztítások után, hogy alig-alig jön ki még valami kis kosz. Mikorra feltöltődik a borotva (~ 1 óra) addigra ezek is megszáradnak. Szépen tisztít ez a folyadék és hamar is kiszárad tőle a szita/kés fej.[ Szerkesztve ]
-
peti85
senior tag
válasz arcitec #13657 üzenetére
Én is ilyet tervezek venni a SmartClean patron utántöltésére. Most eBay-ről rendelt (agyondícsért) koncetrátumos van, de az annyira nekem nem jött be.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
arcitec
addikt
-
kisskd
tag
válasz Gömbike #13653 üzenetére
Mindent is áruló zug webshop, 5-6 munkanapos szállítással, kattinthatatlan kosárba helyező gombbal = 95%-os valószínűséggel nem létező termék az én tapasztalataim alapján. El akartam kerülni a telefonos hívogatásukat, tényleg nem voltam körültekintő, nem írtam, hogy ezen kívül ... Mindenesetre holnap teszek egy próbát.
-
törölt tag
válasz Gömbike #13653 üzenetére
Nem jó jel, hogy a magyar Philips honlap azt írja a termék forgalmazása megszűnt. Akkor ha a zug webshopokból elfogy, honnan? Bánom amikor 1500 volt emagon, csak kettőt vettem. Nincs most ott, edigital se. Ez a "hűvös szellő" illatú nagyon jó volt. Vagy ez csak itthon probléma? Német Amazon ugyanez raktáron 5 euró.
-
nyikszi
őstag
Kösz, majd beszerzek egyet. Barbont használok már több mint 3 éve. Most nemrég vettem egy Maliziat, de még van a Barbonból, aztán jön az, utána kipróbálom a Hattricot.
Más: volt jó áron a vaterán egy Braun 7-es, 10101-re licitáltam, de 11001-ért elvitte más Alig volt egy éves, csak fejcsere és tök jó lett volna. Na majd legközelebb.
Tisztítósprayt hol lehet kapni? A Mediamarktban vettem legutóbb, de ott sincs, ahogy a többi helyen se Kisgép drága, persze ha nem lesz más.
[ Szerkesztve ]
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
kisskd
tag
Sziasztok!
Csak én nem találok sehol tiszító sprayt? Philipset kerestem elsősorban, de Braunra se nagyon találtam itthon a neten. Van titkos forrás? -
őstag
Első villanyborotvám egy BeboSher volt. Hát az egy vallatóeszköz. Szarul vág, erősen irritálja a bőrt és még a szitája is forrósodik, hogy tovább növekedjen az irritálástól égő arcbőr kínja. Évekig pengés borotvát használtam utána. Az első tisztességes borotvám egy Philips 705 a 80-as évek végéből. Még ma is működik, de már nem használom.
-
-
Jenne
őstag
Egy kis nosztalgiázás a régi békebeli időkből hogy éledjen a totyik.
A képen baltól jobbra haladva: Bebo Sher Komet TR-11(NDK fejlesztés)---Bebo Sher Favorit (ez volt a '60-as évek Braun Sixtant 1 borotvájának az NDK-s klón változata) és jobbra pedig az akkori "csúcs" borotva, a szovjet HARKIV 15-M[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz nyikszi #13645 üzenetére
Én a Müllerben szoktam venni.
Müller üzletek: ----[link]
Karácsony előtt szerencsém volt, mert tavaly december elején voltak JOY napok is és volt joy-müller kuponunk és az asszonynak volt még egy 15%-os müller kuponjai is, így a bevásárláskor (mást is vettünk akkor) elég jó áron lett. Vettem is gyorsan 3 flakonnal.
Most voltam a napokban éppen a Müllerben, de ahogy látom felment az ára és 2200 Ft volt ha jól láttam, de 200 ml-es a kiszerelése.
Müller napokon kell/érdemes venni mert akkor általában 20 % kedvezmény van mindenre!
De a barbon pre shave sem rossz, azt is tudom ajánlani, mit alternatív lehetőséget.[ Szerkesztve ]
-
-
hcol7
senior tag
válasz enginev3.0 #13642 üzenetére
face&body tipust nem ismerem, nekem a "sima"(nem digi kijelzos) pro van, arcra valo csak, amire azert esett a valasztas, mert lion akkus, es nem nimh(rovidebb toltesi ido, kevesbe kenyes aksi, es tovabb birja) + ha jol remlik tobbfele husszusagot tud a fesuje.
mindenkepp lion aksist valassz szerintem. -
Hi
Akciós a oneblade a rossmannban, régóta gondolkodom rajta, van 3 vagy 4 fajta, mi a különbség? Arcra (borosta), és testre szeretném használni
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Jenne
őstag
válasz zsoltzsolt #13638 üzenetére
Ragasztónak vagy valami hasonlóra nem lenne jó? Ha már megvan akkor legalább el legyen használva valamire...
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz sajatmagam #13636 üzenetére
Korábban használtam 1-2 évig. Nekem jó volt.
Blue 2-g is próbáltam, de az direkt gagyira van csinálva fix pengékkel. -
zsoltzsolt
addikt
Nem a flakon ereszt, hanem ilyen szar a konstrukció. Én sem használom, csak áll a polcon.
-
andrasferenc
tag
válasz zsoltzsolt #13592 üzenetére
Próbálom a KEVE Preshave borotválkozás előtt szert elhasználni, netán megszokni, de minél többet használom, annál jobban bebizonyosodik, hogy kidobott pénz. Egy szerencsétlenség az egész. Használatakor olajos, ragacsos lesz az ember keze. (Az hogy az ember arca ragacsos lesz, nehezebben siklik rajta a borotva, azt már meg sem említem.) Valahol ereszthet a flakon az adagolójánál, mert a flakon széle is olajos lesz. Vigyáznom kell, nehogy összeszennyezzen valamit.
Láttam a Rossmann e heti akciósújságában szerepel, akciózva van. Lehet, igyekszik az üzletlánc megszabadulni tőle, mivel nem népszerű termék.
Apróhírdetésként is posztoltam, de nem jelentkezett senki sem. -
mzso
veterán
-
sajatmagam
csendes tag
válasz sajatmagam #13631 üzenetére
Erre esetleg valaki?
-
hcol7
senior tag
válasz HaZsolt #13632 üzenetére
oneblade pro szerintem, periodikusan vannak philips.hu n akciok, 15 ert megveheto olyankor.
0.5mm tol indul
ha nemrakod ra a fesut, akkor meg tenyleg nullas. de azert visszafele simitva sercegos.
nekem nagyon bevalt.
annyi a hatuluto, hogy 3-4 havonta 3-4 ezerert uj fej kell ra. -
HaZsolt
őstag
Milyen szakállvágót ajánlotok? Az a lényeg, hogy gyorsan lehúzzam mindig a szakállat 1-2 napos borostára. 25 ezer alatt szeretném megúszni. Az idő a lényeg, gyorsan végezzek
-
sajatmagam
csendes tag
Szevasztok!
Évekkel ezelőtt kaptam ajándékba egy 25 darabos Gillette Blue II csomagot angliából. Nagyon jó volt. Siklott az arcomon, pedig erős az arcszőrzetem. Elfogyott. Amit ugyanilyen néven itthon kapok, az életlen, szar. Amit észrevettem az összahasonlítás alapján, az, hogy nem mozog a feje és nincsen rajta a zöld gumiborítás a nyelén. Aztán vettem Gillette Blue II Plus névre hallgatót is. Ennek a nyelén már van gumi, kék. Nem mozog a feje ennek sem. Sajnos ez is életlen, szar.
Mit javasoltok eldobható, normális árban lévő borotvából ami valóban jó éles?
(Villanyborotvám van, Braun, de nem szeretem.)
-
zolnagy
őstag
Szerintem az igazság az lehet, hogy a vezetékesben AC motor van, az akksisban meg DC. Szóval nem ugyanaz a gép, hiába próbálják úgy beállítani. El kell dönteni, mi a fontosabb, a nagy teljesítmény, vagy a kompaktabb méret/kisebb súly. A fodrászatokban sztem nem véletlen, hogy nem akksis eszközök vannak, azokat nem tartós használatra tervezték, még ha ezt is írják a leírásban.
Ettől függetlenül jó lehet az akksis is, de az nem ua teljesítményben és tartósságban sztem. -
fradi81
veterán
válasz zolnagy #13620 üzenetére
A kiváló értékelései alapján vettem ezt a kizárólag vezetékkel működő philipset [link] amikor bejött a covid, két hetente használom, minden használat után kap egy kis olajat, azóta is mint forró kés a vajat. Bár nem tudom milyen erős a hajam és nincs összehasonlítási alapom nem volt más gépem. Az olcsó mosereken én is filóztam de végül nem mertem azok gyanus hogy nem eredetiek/valami nem oké velük. Egy próbát megérhet, max továbbadod.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
zolnagy
őstag
Na igen, fodrásznál nekem is így van, de a covid időszakban nem voltam még. Ott simán letolja a profi géppel, de az is hozzátartozik, hogy magamnak nyírni nehezebb, mint amikor látod magad előtt, amit nyírsz. Nálam is többször végig kell menni.
A jelenlegi Moser kb 10e volt akcióban 2 éve. Most is látom a körül: [link]Találtam egy vezetékes Wahl nyírót. A leírásban azt írja, hogy erős szálú hajakhoz, az Államokban kifejezetten Afro hajakhoz használják: [link] Na ez kell nekem.
Amúgy nem nagyon olajoztam, most megpróbálom, hátha az segít, illetve a Moseremnek is van az oldalán ilyen állítócsavar, mint ebben a Wahl videoban: [link] Elvileg beállítottam anno, de most megnézem újra. Aztán pár hét múlva meglátom. Addig nem nyírom újra.
Ha nem lesz jó, akkor lehet megpróbálom az Afro-nyírót.[ Szerkesztve ]
-
hcol7
senior tag
válasz zolnagy #13614 üzenetére
megneztem a linket, en kb fele ennyiert vettem, ranezesre gyengebb is (wahl 1541).
de a linkelt sem kelti azt a profi benyomast, consumer grade modellnek tunik. a mai napig elcsodalkozom a fodraszok altal hasznalt gepek hatekonysagan. egy tolas, es kesz a 2mm es haj oldalt. az enyemmel meg gereblyezhetem 5-6x, es meg akkoris meghagy szalakat. egyebkent aztmondjak, hogy a legfontosabb az olajozas. na ezt hiaba olajozom, nem segit sokat, max annyit, hogy nem tepi a hajamat.
de maga a marka biztosan jo, a profi cuccai kivaloak.szerk.: fodraszos kerdesre: igen, perpill az eletmodomba jobbam illeszkedik h elmegyek 2-3 hetente fodraszhoz, foleg, hogy talaltam barbert, ahova 3 klikk bejelentkezni, mindenfele idopontegyeztetes nelkul, es meg a tarsasag is jo. de emellett(vagy ennek ellenere) be fogok szerezni egy fasza hajnyirot, sokszor jonne jol.
[ Szerkesztve ]
-
zolnagy
őstag
Az általam linkelt is kb az. Hmm, akkor azzal sem vagyok beljebb. Köszi a tapasztalatot, megmentettél egy felesleges vásárlástól. A wahl elvileg gyárt profi cuccokat.
Körbenézek.
És nálad mi lett végül? Vagy maradt a fodrász?@arcitec, nem hiszem, hogy jobb lenne az a Philips, mint a linkelt wahl.
[ Szerkesztve ]
-
hcol7
senior tag
válasz zolnagy #13610 üzenetére
menj el fodraszhoz, es beszelj veluk, hogy mit erdemes. ahamyszor fodrasznal jarok, nalam is elokerul a "milyen eros a hajad" tema, mikozben itthon elhasznaltam mar 15 ev alatt 5 hajnyirot, folyamatos szenvedessel, a fodrasznal levo profi(szoszerint, es nem a magyar jelentese szerint) eszkozokkel mint a vaj lehet vegigmenni a hajamon. ok tudnak segiteni, ha mas nem.
a legtobb fodrasznal wahl tipusuakkal talalkozom, amibol vettem legutobb itthonra egy belepo szintu lion aksisat, hat azzal sem vagyok elegedett.
valoszinu 40-50 alatt nem uszod meg, ha tenyleg olyat akarsz, amivel nem csak a szenvedes lesz.[ Szerkesztve ]
-
zolnagy
őstag
Elnézést az offért, de nem találtam hajnyírós topikot és sztem a szakállvágás sincs ettől olyan messze.
Szóval itthon nyírom a hajam magamnak. Van egy Moser 1400-m. Ilyen: [kép]
Bár csak dicséretet lehet olvasni róla, én nem vagyok vele elégedett. Már 2 éve használom, de az elején sem nyírt szépen. Illetve többször végig kell vele menni, mert kihagy hajszálakat, csomókat. A fejtető hátulján pl szinte lehetetlen levágni vele jól. Az igaz, hogy ott a legerősebb a hajam, meg alapból is nagyon erős, ezt mindig megjegyezték a fodrászok.Szóval érlelődik bennem, hogy lecserélem valamire. Na de mire? Mivel hosszú távra veszem, hajlandó lennék 30e-ig elmenni árban. Néztem ezt: [link]
Szerintetek? Az akkumulátor egyébként nem feltétel, a jelenlegi is vezetékes és azzal nekem nincs bajom. Vagy mi lenne ár/értékben jó, ami nem gagyi és szépen vág?
Köszi előre is és bocs az offért. -
Petyás
tag
Sziasztok!
Karácsony óta használok egy használt Braun Series 7 7898cc borotvát tisztítóállomással.
Sok éven át Mach3-mat használtam. Néhai irritáció és a napi-két napi lustaság miatt döntöttem a villany mellett.
1-2 naponta használom szárazon.
Sokan mondták, hogy hangos, hát ahhoz képest szerintem teljesen vállalható.
Nem volt eddig semmilyen negatív tapasztalatom.
Arra tökéletes, ha minden nap nagyjából sima arccal akarsz kinézni. Nyílván nem olyan mint pengével, de az irreális elvárás lenne.
Az akksi nekem kb. 2 hetet bír, de még nem sűrűn töltöttem.
A tisztítási "igénye" magas a készüléknek, nem tisztítom olyan sűrűn.
Többen mondták, hogy jó illata lesz a vágófejnek a tisztítás után, hát azért érezni az izopropilt is elég rendesen.
Majd még ki akarom próbálni preshave-vel is. -
mzso
veterán
Helló!
Lehet kapni valami jó szakállvágót aminek a minimuma max 0,3-0,4mm.
-
Jenne
őstag
Van most a Philipsznek érvényes akciós kuponja?
-
törölt tag
válasz andrasferenc #13604 üzenetére
Speick villanyborotva preshave: Müllerben szoktam látni, nem a kifejezetten borotválkozós cuccok sorban, hanem a bio vegán polcon
Proraso: harmadszor írom, hogy én az aftershave, magyarul borotválkozás utáni termékeikről beszéltem, ahogy a linkelt Notino adatlapokon is látszik (de amúgy igen természetesen vannak más termékeik pengés borotválkozáshoz is krémek, habok, engem ez a része nem érdekel csak a többféle jó aftershave amelyeket linkeltem)
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Szakállvágó sablont tudtok ajánlani Aliexpressről vagy esetleg itthon?
Ilyesmire gondolok.
3 mm-es borostát hordok most. Lent szemre kb el tudom határolni hol kezdődjön kézzel is, az ádámcsutka közepénél.De felül nehezebb eltalálni, mi fölött borotváljam!
A fodrász azt javasolta ívesen érdemes. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen házat vegyek?
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...