Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
Amit tudok neked mondani (bár nekem csak 49-esem van, de amúgy tök ugyan az a készülék csak a mérete más), hogy Bluetooth hangtovábbítás megy (kipróbáltam).
A 100Hz-t nem tudom kipróbálni, meg hogy mit kéne figyelnem, de az előző TV is 100Hz volt, és ennek nem csúnyább a képe.
HDMI-CEC nem tudom micsoda, nem használok médialejátszót (annak vettem Androidos TV-t, hogy fusson a Kodi, beleértve minden előnyét a szoftvernek és a zseniális Magyar csapatnak - MediaShark, keress rá itt a fórumban). Ha meg helyi fájlt akarnék lejátszani, akkor a Routeremre van rakva egy HDD, ami tulajdonképpen NAS-ként funkcionál (olyan a Router, nem 10e Ft-os, és a fájlmegosztás fontos nekem, mert olyan a munkám meg a feleségem is NAS-ról dolgozik), és DLNA-n keresztül tudnék filmet nézni (egyszer kipróbáltam, de a Kodi miatt azóta sem használtam).
-
HUNited
őstag
Szia, attól függ, hogy mennyiért vennéd meg. Én olcsóbban meg tudtam venni, mint egy 6561-et (újracsomagoltként). Amúgy elégedett vagyok vele, de olvasgatva a többiek szövegeit (ilyen homályosodás a 4k olyan fasza a hd mindenkieladja a 4k tvt lassú stb) lehet hogy én nekem nincsenek nagy igényeim. Nem érzem lassúnak, bár én csak a Kodi miatt vettem Androidos TV-t. Annak a sebességével tökéletesen elégedett vagyok. Az előző egy 2012-es (D6500 szériás) TV-m volt, ahhoz képest eleinte más volt. Én teljesen elégedett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- Lenovo TAB M11 tablet
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest