- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
ozakila
tag
válasz
tobias88888 #34385 üzenetére
Üdv! Veszel egy Hue Bridge-t,és Ikea Tradfri izzókat,E27 6990.- E14 5990.- tökéletesen működik, 4db-ot használok. A gyári Philipsek nyílván jobbak,van 2db,de árban ez verhetetlen,és amúgy az Innr márkájú izzók is kompatibilisek a Hue rendszerrel.
-
ozakila
tag
Üdv! Másnak is hazavágta az Ambilightot a legutóbbi Saphi frissítés,nem lehet bekapcsolni,csak úgy,ha működés közben kihúzom és visszadugom a konnektorba,ellenben a Hue izzókat bekapcsolja,de csak fehérben világítanak. Vicc, egy múltkori frissítés pedig az 5.1 hangot vágta haza,egyszerűen nem adott ki csak stereo hangot...ezt javították,erre itt van ez... 6704 a tv.
-
ozakila
tag
válasz
Samanbacsii #31940 üzenetére
Jaa,azt nem tudtam,hogy tányéros,akkor kell a beltéri,azt hittem kábel tv-ről van szó...
-
ozakila
tag
válasz
Samanbacsii #31932 üzenetére
Én is arra,azt a kártyát tedd a Tv-be,de a Digi esetén különben is csak a Filmnow,Felnőtt,és Hbo pakk esetén kell a kártya,az összes többi adás kódolatlan nem kell a kártya! A coax kábelt ami a Digi beltéribe van dugva,dugd át a tv antennabemenetére,és a hangold be a csatornákat,egy fogyasztóval,egy távírányítóval kevesebb lesz,és még a Soundbaros gondod is megoldódik,mehet az 1.Hdmi-be.
-
ozakila
tag
válasz
banderas362 #27672 üzenetére
Akkor sajnos nem tudom mi lehet a gond. Nálam 3 beállítás van:Stereo,Többcsatornás,Többcsatornás átkötés. A többcsatornáson jó,a többcsatornás átkötésen csak recseg az erősítő.
-
ozakila
tag
válasz
banderas362 #27650 üzenetére
Szia! Nálam is ugyanez volt,a legutóbbi frissítéssel rontottak el valamit,visszaraktam az előzőt,és jó lett. Mondjuk az Én Tv-m Saphi-s.
-
ozakila
tag
válasz
kisbalazs83 #27466 üzenetére
De,igazad van elírtam csúnyán,6704.
-
ozakila
tag
Üdv! 50 pus7604/12 típushoz nincs meg valakinek az előző szoftver? TMPE 196E_091.003.210.001
-
ozakila
tag
válasz
dino_m #27439 üzenetére
Üdv! Nekem 6704 típus van,a héten érkezett rá frissítés,és azóta jelentkezett ez a probléma,hiába állítom a menüben többcsatornásra a kimenetet,nem marad úgy.Visszaugrik stereora,és így Netflixen nincs 5.1-es hang,eddig tökéletesen működött,HDMI ARC-on Denon erősítővel. Lehet Nálad is a frissítés okozta. A harmadik menüponton úgymarad,viszont Nálami is csak recseg.
-
ozakila
tag
válasz
HagaNRG #27203 üzenetére
Van bőven igazság abban amit írsz,Én személy szerint az Ambit már hat éve használom,pont ezért veszek csak Philips Tv-t. Én azt bírom nagyon,amikor Házi-mozis,Tv-s fórumokban megy a diskurzus többszázezres vagy akár milliós cuccokról,és elkezdik írkálni hogy nem visz ezt,nem visz azt,meg nem az igazi az Atmos meg a HDR stb.aztán kiderül hogy filmet már nem vesznek,mert az ugye Magyarországon ingyen van...ott a torrent. Várják a csodát a kókányolt Mkv Sz...októl,egy eredeti UHD film tíz rongy az igaz,de viszont minőség,de bőven elég a BD is,bár az sem olcsó...
-
ozakila
tag
válasz
tonermagus #26197 üzenetére
Kell egy Hue Bridge,a Tv megfelelő menüjében összepárosítod a Tv-vel,eleve csak a színes izzókat fogja a Tv látni,tehát ha olyanod van a Tv felett,kiterjeszti az Ambit. Ha megvan a Bridge vehetsz hozzá Ikea Tradfri izzókat is akár. A Tv menüjében jól testre lehet szabni az izzókat,távolság,pozíció,fényerősség pld. aTv-hez viszonyítva.
-
ozakila
tag
válasz
hitman77 #25999 üzenetére
Annyi "gond" volt az Ikea izókkal,hogy nehezebben ismerte fel a Hue Bridge mint a Hue izzókat,szívtam vele egy ideig,de egyszer csak felismerte,nem kell megijedni. Jól tetted hogy szettet vettél,azért az ár különbség meglátszik a Philips javára,Nálam két Hue E27,két Ikea RGB E27,és egy Hue Play van a rendszerben,jól működik minden.Tervezek még bővíteni,komoly betegség ez a lámpa mánia
Szép a szoba,sötétben nagyon jól fog mutatni,a Tv-n jól testre lehet szabni mindent,fényerőt, távolságot,egyszer kell jól belőni.
-
-
ozakila
tag
Üdv! Kicsit összegezném az Ambilight+Hue témát.
Az Androidos és Saphi rendszeres Ambilight tv-k is támogatják,kezelik a Hue lámpákat! Ennek feltétele,hogy rendelkezzünk Hue bridge-el,és ezután bármelyik Rgb Hue lámpát használhatjuk a rendszerben,Én Saphi rendszeres 50Pus 6704/12 típusú Tv-t használok,2db E-27 Philips Hue White and Color Ambiance izzóval+1db Hue Play Light Bar White and Color Ambiance lámpával. -
ozakila
tag
válasz
Mezcal #22260 üzenetére
Üdv! Nekem 6704 van,ami ugyanez csak ambilight-al. Xbox one s,Ps3,Xbox360 is lóg rajta,Én elégedett vagyok vele,Uhd alapmodell mindkettő,az Ambi szerintem nagyon jó,látványos és szemkímélő ficsör,ha belefér azt vedd inkább. Xbox one-on a Hdr játékok nagyon jól néznek ki,sokat szórakoztam a képbeállításokkal mire Nekem jó lett,de ez teljesen egyénfüggő ki milyen képet szeret. Amin meglepődtem,egész jó a hangja a régi tévéimhez képest.
-
ozakila
tag
válasz
Enjoy1981 #22094 üzenetére
Üdv!
Egy hete van meg az 50PUS6704,egy 2012-es 7-es szériást váltott.
Teljesen meg vagyok elégedve vele,az okos részből Én csak a Youtube-ot használom,az tökéletes. A képbeállítással sokat kellett vacakolnom mire Nekem megfelelt,de sikerült,Sony Bd lejátszóval és Xbox One S-el használom egy Denon erősítővel,de a saját hangja is némi állítgatás után meglepően jó. Philips Hue lámpákat is tökéletesen kezeli,így kiterjesztve az Ambilight-ot. -
ozakila
tag
Üdv! Az iránt érdeklődnék,hogy a Saphi rendszeres ambilight tv-k is képesek-e a Hue lámpákat vezérelni? Köszönöm! Egy 50" 6704-est szeretnék venni.
-
ozakila
tag
Üdv! Nekem is 23 csatornám lett,egy PFL7486-os tv-m van. Tegnap kb. 2-óra alatt jöttem rá a megoldásra. Az újratelepítésnél a teljes keresést kell kiválasztani,de akkor is csak 114 csatornát fog találni,közszolgálati csatornákat nem. Van egy menüpont valami digitális teszt vagy mi a neve,nem vagyok tv közelbe,ott kell kézzel beírni 121.50Mhz. Elkezd keresni egy rövid ideig megtalálja az M1 csatit,mentés,és a többi hiányzó adást is beállítja. Valahol 135.00Mhz a jó érték.
-
ozakila
tag
válasz
Luck Dragon #7262 üzenetére
Köszi a választ,Nekem megvételre kínálnak ilyen tv-t,akkor a 70000.- igencsak jó árnak tűnik,meg is veszem.
-
ozakila
tag
Üdv! Érdeklődnék szerintetek mennyit érhet egy három és fél éves 42 PFL7486H típusú tv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával