Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
dh66e-nek igaza van.
De szerintem nem azt akarta mondani, hogy akkor másik márka jobb lesz: sajnos smart tv ide vagy oda, eléggé fogyatékosak ezek a böngészők.
Amúgy is, QWERTY gombsor nélkül hogyan akarnál pötyögni? Talán az új tévék már javítanak az élményen, de ha rám hallgatsz, a böngészést a pc-n vagy laptopon folytatod.
-
dh66e
veterán
Nos ha a net a leglényegesebb szempont akkor ne ezt a modellt nézegesd,de még csak ne is philipset.
Sajna én maradi vagyok csak a notin böngészek egyedül a you tube ami nagy ritkán be van kapcsolva nálam a tv-n az viszont tényleg jó funkció.Szóval nem mérvadó a véleményem már csak azért sem mert sharpom van amiben azért van rendesen philps is(design,szoftver).a tv-m kb az általad kinézett modell sharp változata.. -
Coyote2000
őstag
Szia!
Google a barátod

Annyit tudok mondani összefoglalóban, hogy a fő tulajdonságaik egyeznek, amiért jobb az egyik mint a másik:
4007: olcsóbb, 4 HDMI (másikon csak 3), 3 USB (másikon csak 1), szebb (újabb design)
6606: fényesebb, élesebb kijelzője van.
Csakis akkor ajánlom a 6606-ot, ha te is érzékeled a különbséget a kijelzők között. Sok embernek "nincs hozzá szeme" vagy nem igényli, ebben az esetben vegyél 4007-est, azon több a bemenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

de én részrehajló vagyok, ragaszkodom a jóhoz az olcsó helyett. Kérdezz mást