- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
echterion #39264 üzenetére
hát eretvágnék ha a 2 éves tv-n butítanának, vagy menne gariba.
Én se erőltettem eddig, de ez a csatorna váltás zavart. Ellenben a HDD-t újra kellett formázni mert nem ismerte fel, így a Nascar ment a levesbe.
De lehet nem lesz OK valami mert kb 10 perce formázza a HDD-t talán egy 250Gb.os -
-
-
anrab
addikt
-
rainman72
nagyúr
válasz
echterion #37265 üzenetére
Néztem én is a 0% hitelt,de ezt a megoldást drágább dologra tartogatom(auto)
A két a zsinor az a zárt oldja alul ami rögzíti a tartót.Itt nem csavar van amit alulról fölfele be kell tekerni.
Felakasztod a tv-t ezt az alja meg szinte magától vagy enyhe nyomásra bepattan,bezár,korrekt megoldás szerintem.
Remélem érthetően fogalmaztam
Amúgy meg van benne pici mágnes és akkor már nem lóg.
Nem a hozzá adott tiplit csavart használok.
Hanem ezeket,szerintem találsz ugyan ilyet. -
rainman72
nagyúr
válasz
echterion #37263 üzenetére
Nekem [ez az alzaergo van]
Volt már rajta több 70"/75"-os tv is.
Ha lesz 85" azt is erre tervezem.
Most üres
Lett 75PUS8807?
IPS?
Milyen a tv? -
bnorci71
addikt
-
kesztió
aktív tag
válasz
echterion #37241 üzenetére
Nekem ez van:
TILT TV Wall Bracket, Premium, VESA 400x400, 165 cm (65"), black | Hama
Brutálisan jó, és kifejezetten prémium kinézetű. Számodra 3 baj lehet vele:
1. pont annyira drága is, ahogy kinéz,
2. 65"-ig javasolják (nekem 58" van),
3. Nem tudom, hogy a dőlésszég, amit enged, az neked is elég-e.De egy pillantást mindenképp megér…
-
Degeczi
nagyúr
válasz
echterion #37224 üzenetére
Talán elkerülhette a figyelmedet, h itt pont egy multi (Telenor) idejében volt ingyenes a szolgáltatás bárkinek, később már a Yettel szűrte ezt meglévő előfizetőkre, és most a full NER-es bagázs szünteti meg. Ahogy aligha kell mesélni a Digi román tulajának ellehetetlenítéséről, majd a cége megszerzése utáni brutális áremelésekről sem.
Mindenesetre a hangsúly nem ezen volt, hanem amit ki is emeltem: a szolgáltatás leállítása előtti napon értesítve erről az ügyfeleket. Ilyet egyetlen multinál sem látsz, min. hónapokkal előre szólnak a kisebb változtatásokról is, nemhogy megszüntetésről.
-
kesztió
aktív tag
válasz
echterion #37211 üzenetére
A soundbar az Bluetooth-os a proliknál (így nálam is), vagy DTS Play-fi (esetleg valamilyen más magas minőségű átviteli protokoll) a vájtfülűeknél. A kábelezés kora lejárt.
A konzolokról pedig nem is tudtam, hogy még mindig drótról mennek, már az én időmben is drótnélküli volt a menő, vagy tévedek?Update: a konzollal hülyeséget mondtam, elnézést.
-
rainman72
nagyúr
válasz
echterion #36683 üzenetére
Nem foglalkoztat az induló ár igazából.
A 85PUS8808 árát végig követem majd igazából kéne már egy végleges és jó tv nagy képátlóval.Egy év múlva kb többet tudunk addig meg veszek valami mást még.
A 75PUS8807 ára sincs már az egekbe,igazából ha ki lehetne próbálni vásárlás előtt lehet már meg lenne -
rainman72
nagyúr
válasz
echterion #36238 üzenetére
420e-ig várok vele kb,jelenleg ez a terv.
De felőlem lehet olcsóbb is
Van egy 65PUS7906(200e volt kereken,jó ár/értékben) nekem az is bejön egy TCL sounbarral.
A 75s meg az 5.1 mellé megy.
Nincsenek óriási elvárások,lemúltak.
Láttam pár rosszabb tv-t drágábban más márkától,marad a Philips mint fő irány.
Igazából a Sony ami még szóba jöhet OFF. -
-
rainman72
nagyúr
válasz
echterion #34879 üzenetére
Ez még éppen most jött ki.
A 75PUS8807 engem is érdekel
A gamer funkciok dobják meg az árát,ami engem nem érint,de a 120hz jól jön,ideje hogy vissza került a kínálatba nagy méretben.
Sztem annyira nem nyitott horror áron,
a 65 Oled707 se
A 8807-ből nem lesz 70" azt ne várd. -
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
válasz
echterion #34462 üzenetére
[Itt olcsobb 10ezerrel]
Tegnap előtt adtam el,nagyon jó a feketéje,edge led létére full homogén,jobb mint egy direct ledes.
Átmeneti időszakra perfect vagy akár hosszabb távra is.
Ha van időd, írtam/raktam ki képet többször is róla,keresd vissza.
[Ambi nélkül is jó a feketéje,de ha be van kapcsolva akkor még jobb.Ez a video Samu Q60-n tök felhős volt] -
rainman72
nagyúr
válasz
echterion #34459 üzenetére
Én is ezen az állásponton lennék
Pár napig 350e volt a hét elején a 75PUS8506.
Később meg hagy szoljón 86PUS8807
[Vagyis még mindig annyi,a qwerty távos változat] -
Alien!
senior tag
válasz
echterion #34424 üzenetére
na akkor jó, nekem a bátyó van a vsx924.
kösd rá HDMI-vel a tévére, minkét végen abba az aljzatba amire ARC van ráírva. Erősítő menüben a HDMi résznél kapcsold be a HDMI controlt. így a tévé kimenetnél ha hdmi-t választasz, akkor bekapcsolja az erősítőt és átlöki a hangot. Audiokimenetnek állíts Digitális(átkötést) a tévé menüjében.
-
Alien!
senior tag
válasz
echterion #34422 üzenetére
pio erősítőtől függ, ha tudja az arc-ot akkor hdmi a legcélszerűbb. Nekem az erősítő optikával van rákötve a 805-re (az Arc-ot foglalja a fülesem) és így sajnos van némi anomália (HBO max csak sztereó, pedig az erősítő 5.1-et kap, az Emby is csak sztereó jelet küld, de ha az arc aktív akkor az optikára is 5.1-et küld
).
vegyél miniledet elállással szvsz.
-
rainman72
nagyúr
válasz
echterion #34420 üzenetére
Mivel itthon nincs még tapasztalat a mini leddel,akár meg is vehetnéd
Láttam reggel én is az árát,ez legalább csökken,több tavalyi model nem ennyire.
Elvileg megjelenés után voltak vele problemák,kicsit vissza olvasol megtalálod.
Amugy meg azt mondanám hogy inkább az Oled806-56 [65Oled856 eMag árát nem jól hozza az ÁK] aminek az ára 530e környékén van,de a 806 volt nem rég 470e is. -
Mikisys
őstag
válasz
echterion #29382 üzenetére
Ha választani kell, akkor a 58PUS8505-öt javaslom, esetleg az Ambilight nélküli verzióját(7805?).
Jó képe, a fekete az fekete, normál beállításnál. A HDR-t ki sem próbálom, nem érdekel, fotózásból adódó negatív tapasztalataim miatt, a HDR fölösleges. Minden beállítás természetes, fényerő is mérsékelt, nem világítani kell a TV-nek.Üdv!
-
rainman72
nagyúr
válasz
echterion #29397 üzenetére
Akkor az eMagos 65PUS7805 kuponos ára a 198e jó neked.
Nálam mostanába a 8505 kivételével szinte mindegyik volt az elmult 2 év tvi-ből.
Ez a 7805 is 65"-ba,de az nem maradt meg,most az 58s VA változata van.
Ha nem zavar hogy este ful sötétben a fekete sáv pl. szélesvásznú filmnél nem az igazi,meg lehet kisebb bevilágítás,akkor azt vedd meg.Nappal illetve kis lámpa fénynél nem teljes sötétben nem észre vehetőek ezek a hiányosságok,illetve ebben a napszakban nagyon is jó képe van az ips-nek. -
blg
senior tag
válasz
echterion #29392 üzenetére
Saphi vagy Android? szerintem először ezt kéne eldönteni, és utána ez alapján keresni megfelelő tévét (mondjuk nem tudom, hol találsz még 2016-os meg 2019-es tévét)
nekem 55PUS7304 van, tehát androidos és IPS-es
a képével elégedett vagyok, legközelebb is IPS-est veszek (vagy persze OLED-et)
az Androiddal elégedett vagyok, legközelebb is olyat veszek
de komoly hibája, hogy a 4K fájlok lejátszása nem működik rendesen, akad (akár USB, akár helyi hálózat. akár beépített lejátszó, akár telepített, minddel rossz) -
rainman72
nagyúr
válasz
echterion #29390 üzenetére
Mondjuk ez is kifutott már sztem.
Viszont itt egy friss test video róla,nekem is új,sőt még magyar is,plus egy kis Philips történelem[65PUS7354 teszt magyar nyelvű]
-
NoMagix
addikt
válasz
echterion #29384 üzenetére
Na igen, lassan én is így vagyok!
Úgy terveztem, hogy idén a szülinapomra meglepem magam egy
oled-el, de az élet másképp rendezte!
Amúgy már beérném egy jó VA-val is!
Érdekes amúgy, hogy Series X -nél HDR játékkal szép a képe és még "fekete" is megjelenik!
Nappal élénk módban is válalható, de az esti filmezések azok kiábrándítók! -
-
echterion
nagyúr
válasz
echterion #27181 üzenetére
No, hát marad a 6561, az 58PUS7805-öt meg visszaküldöm. Egymás mellé téve nem igazán tudtam úgy beállítani az újat, hogy az határozottan jobban nézzen ki, mint a régi TV-m. A mozgásokat megjavította a natural motion felhúzása, de képminőségben nem látom a 8bit+FRC és a 10bit közötti különbséget.
Ha esetleg valakinek kellene innen, szívesen átadom beszerzési áron (151.390 Ft), majd valamikor jövő héten indítom a visszaküldési folyamatot. -
Alien!
senior tag
válasz
echterion #27172 üzenetére
Igen, kicsit félreérthető voltam, az SDR-t HD/1080p-re értettem.
amúgy ha szeretnél simább mozgást, akkor köss rá egy külső lejátszót (PC, Androidos tv box) korlátozd a megjelenítést 1080p-re, akkor közel hasonló hatást fogsz kapni mint az előző perfect natural motion-ös tévéden. Én az elromlott 55pfl7008k után voltam így, odavert ezeknek a tévéknek, pedig 2013-as volt.
-
rainman72
nagyúr
-
Alien!
senior tag
válasz
echterion #27168 üzenetére
az előző 100hz-es volt, ez meg 60hz. Amúgy amit teljesen kapcsolj ki: zajszűrés illetve mpeg zajszűrés. élességet meg próbáld meg magasabbra állítani (7-8) illetve ultra felbontás be. SDR képnek így szépnek kell lennie, a HDR-t meg majd teszteld légyszi. egyébként szerintem downgradeltél ennél a cserénél, tartsd meg a régit!
-
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
válasz
echterion #27164 üzenetére
Gyári beállításon a szabványos már egy jó képet eredményez.
Azon lehet finomítani,szín,kontraszt 50,élesség 5
gamma 0+2
videokontraszt 60-70
Vagy igy indulj meg [link]
A legvégén van a filmstilus az Egyéni
Ezután megjelenik egy új beállitás a Natural motion mondjuk legyen közepes,vagy ahogy jobbnak látod. -
allein
addikt
válasz
echterion #21411 üzenetére
Szia. Picivel fentebb leírtam, hogy én is a 754-el szemezgettem. De végül úgy voltam vele ha már Philips és Oled akkor nem sajnálom rá a + pénzt és a 934 lett.
Tíz napja használom és egyáltalán nem bántam meg.
A 754-en a Philips saját op rendszere van: saphi, többin android. Ha már Oled szerintem legalább 804, nyílván a dolog pénztárca függő is. El kell menni egy kicsit személyesen nyomkodni -
pixta78
senior tag
-
hedgehog
senior tag
válasz
echterion #16166 üzenetére
echterion: Azt nem tudtam, hogy ez az ambilight dolog csak színváltós ledeket jelent a hátulján.
Jópofa dolog, de sokat nem ér a szememben.
Mire számítottál?
Itt van már egyébként az új technológia, az Ambilux, bár őszintén szólva nekem ez már szerintem sok:
https://www.youtube.com/watch?v=c_5bQeW2XFM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged