- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz
Intelligencs #38696 üzenetére
Szia!
Nem kötekedni akarok, de erre a hibára van konkrét garanciális leírás. Egy hibás pixel nem indok a cserére, -
Pistakiss
őstag
válasz
karmaresz #36869 üzenetére
Gratulálok!
Remélem beválik! Én az első bekapcsolás és beállítás után nagyon el voltam keseredve a kép minősége láttán, de kb két óra állítgatással szinte tökéletesre állítottam, szín , kontraszt és élesség terén.
Ha érdekel korábban tettem fel képeket azokat nézd meg -
-
Pistakiss
őstag
Sziasztok!
Ma megjött a tv a Vodafone-tól, az ígért 2-5 munkanap helyett 10 munkanapra.
Az első bekapcsolásnál kiábrándító volt a képe, életlen t7lszaturált, vörösbe átmenö. Kb egy óra állítgatás után lett jó, bár még van mit finomhangolni rajta! -
Pistakiss
őstag
Sziasztok!
A napokban lesz egy 65Pus8507 es tv-m. Eddig egy Sony- m volt, de már legalább 5 éves. Mint tv-vel semmi gondom nem volt vele, de ahol az újat vettem, nem volt a Sony-ból ekkora, ezért választottam a Philipset. Néztem youtube filmeket, ott elég jókat mondtak róla.
Ha nem probléma, majd kérdezgetnék dolgokat, ha valami problémám lesz vele. Beállításokra, kiegészítőkre gondolok. Pl a műsor felvételhez mi a legjobb, ssd, vagy pendriv?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W