Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkonya
aktív tag
Nem tudom, lehet az én ingerküszöböm a magas, de lassúnak azt nevezném, amikor másodperceket kell várni, hogy történjen valami, menüben ilyet nem tapasztaltam. Továbbra is tartom, a smart része nekem megfelelő sebességű, a telefon képernyő tükrözése szintén. Netezni nem ezen netezek, ha gyorsan kell valami, én a telefont részesítem előnyben. Bluray lejátszómon szintén van smart az is philips, na az lassú. Ehhez képest nagyon is. Viszont mindenki aki kipróbálja, elfogja dönteni neki ez lassú vagy nem, csak általánosságba ne kezdjünk el írni, inkább kössük típushoz. Aki idejön, azt fogja látni, többen ezt írták hogy ezek a tv-k ezen a téren gyengék, és kész tényként kezeli, anélkül hogy látta volna működés közben. Erre gondoltam, mikor elöször kérdeztem tőled.
-
tkonya
aktív tag
-
Imi1981
veterán
Én most néztem a youtubeon és tetszik nagyon.Igazából én inkább a japán márkák felé húzok de az ambilight szerintem nem csak látvány hanem hasznos is mert egy kis ellenfényt ad ami jót tesz a fekete mélységének, meg a szem se fárad annyira.Szóval ha nem is javít a feketén és a kontraszton sötétben de érzetre jobbnak látjuk, ami az lcd tévéknél hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi