- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Imi1981 #9493 üzenetére
Az artefaktok (artifaktok) a képalkotási hibák, amik a Philipseken jobban észrevehetőek, mint más gyártók készülékein. Tudom, hogy ezt egy Philips topikban megemlíteni borzasztóan veszélyes dolog, de elhallgatni legalább annyira gáz lenne.
Szakújságíróként részt vettem Philips sajtótájékoztatókon, ahol a kiállított tévéken szembetűnőek voltak az artefaktok. Kollégáimmal megkérdeztük a helyi illetékeseket, mik azok, de értékelhető választ nem kaptunk, csak a vállukat vonogatták. Egy átlagos felhasználó nem veszi azokat észre, mert azt sem tudja, mire kell figyelnie.
Mindezektől függetlenül jók a Philips tévék, apósomnak, sógoromnak is olyan van (hálószobában, a nappaliban Sony szórakoztatja Őket), szeretik, élvezik az előtte eltöltött órákat. Én állítottam be mindkettőt. -
BBéci
legenda
válasz
Imi1981 #9490 üzenetére
Megette a fene, ha a kép nem önmagában szép és jó, hanem trükközni kell, hogy annak lásd.
Van annyira jó egy csúcskategóriás Philips TV képminősége, hogy ne kelljen hozzá mankó. (segédeszköz)Mi a véleményed a digitális artefaktokról? Ha nem tudod, mit jelent, a Google segít.
-
lorinser
senior tag
válasz
Imi1981 #9476 üzenetére
Szia!
Itt egy kis írás az Ambilight-ról.
Nekem is ambis TV-m van de én is úgy jártam mint nemcso, hogy mikor kikapcsoltam nagyon hiányzott. Nagyon megdobja a a filmezést de a sima TV nézést is.
Hogy javít-e a feketén? Valószínűleg valamennyit igen, mert nem kitágult pupillákkal ülsz a TV előtt. Amit viszont tényleg észre vettem, hogy valóban pihentetőbb a szemnek így a TV nézés. -
nemcso
őstag
válasz
Imi1981 #9476 üzenetére
Fél éve van egy Philips 40PFS6909 készülékünk. Az ambilight funkciót először csak kiváncsiságból hagytam bekapcsolva, de a hónapok alatt anyyira megszoktuk, hogy miután múltkor, próbaképpen kikapcsoltam azt, hiányérzetem lett, beszűkültnek láttam a képet, így vissza is kapcsoltam.
A képernyő főbb szinein világító ledek abszolút nem zavaróak, sőt emelik a vizuális élményt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Androidos tablet topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Xbox Ultimate előfizetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1