Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
JokerMaffia
tag
válasz
tkonya
üzenetére
Sziasztok!
Sajnos régebbi frissítést nem lehet felrakni, azt csak a szervizben lehetséges. Ezt telefonközpontos segítő mondta, még régebben, amikor hasonló problémával meg kerestem őket. Így a jelenlegivel használom, frissíteni akkor frissítem, amikor feltétlen szükséges.
Egyéb: 2015 modell tévékről esett szó, korábbi hozzászólásokban. Jövő hónapban kerülnek Magyarországi boltokba árusításra, ezt az információt mondták.
J.M.
-
-
Dave567
veterán
válasz
tkonya
üzenetére
És (10079) dualcore:
Egyetértek..

Csupán a kioktatásra írtam ezt, hogy más topicokban sem rózsás a helyzet.(10087) Pumma: Igen ám, de ha jobb nála mondjuk az adott Samu, akkor nem mondom azt neki hogy vegye az LG-t, hanem udvariasan megkérem fáradjon át a Led/Lcd topicba, de sajnos ilyenre elég kevés példa van.
Nem pedig le hurrogom hogy buta gyerek, szerinted mit fogunk itt ajánlani...Amúgy meg nem feltétlenül îgy van, hogy csak a saját tévéjét favorizálja valaki.
-
-
-
-
-
dualcore
őstag
Igen, elviekben a gyártó teszi lehetővé a szoftvert a saját készülékeiken, és a beépített menü segítségével lehet frissíteni. Tehát elviekben nem okozhat vele problémát a tulaj.
Viszont ez nem igaz az AV erősítőkre, ami biztos pl. az Onkyo, ott ha meghibásodik az erősítő és előtte volt szoftverfrissítés, tehát nem a gyári van fent, akkor garanciát veszt a készülék. Persze ha a szervízben teszik fel az újabb szoftvert akkor marad a garancia, No de pénzért teszik ezt! A fene a jómódjukat. -
TIT
veterán
Nincs csak automata,ez a furi.
Más:Szép lenne ha szoftverfrissítésnél repülne a gar,ez sehova nincs leírva és jogtalan lenne.
A tv meg nem azért lassú mert proci+memoval működik,hanem azért mert vacak a szoftver.
Mint tudjuk a proci meg füsttel és ha elszáll a füst bekrepál a proci
Érdekes a 6 éves philipsembe is van proci+memo is valszeg mégis gyors és ez is gyorsulhat fw frissítéskor.
Ennyi pénzért meg ne legyen lassú és ne kapcsoljon be magától.
A 3d-nek megint nincs hozzá köze mert 2d-be megy.
Láttál te ilyen tv-t működés közben és csatornaváltáskor vagy menünél lassú?
Android biztos nem lassú(persze csak ha megfelelő a proci sebessége és a memoria mennyisége.) -
nemcso
őstag
TIT leírása után én is megnéztem az órát. Ez netezéskor tényleg egy órát késik, tv-nél a UPC-s box órája megy, ami persze jó.
Az általános menü óra menüpontjánál tényleg 3 menüsor van, de ha az országfüggőre állítom, majd ezután nyári időszámításra, az óra nem áll át nyári időszámításra a Smart TV-s képernyőn. -
-
TIT
veterán
Van,hogy azt hiszem beszart a táv,pedig csak a menü lassú,ha nem lenne lassú akkor nem jött volna fw-be gyorsítás.
Imi1981: Panát nem igen dícsérik tesztekbe,sony-t jobban de a philips-nél nem jobb.
Láttam a 805-öt ami nem kis kategória de gyengébb a képe mint a 6-osomnak,a 9603-tól meg mérföldekre van az lg 730-al együtt.
A sony már vagy 15 éve nem gyárt minőséget,a pana se viszi túlzásba,gagyul minden.
A philips 2004-ben jobbakat csinált mint a japók,sőt már előbb.
Már elmúltak azok az idők amikor a japók vezettek,sharp is visszaesett.
Koreai behozta őket,pedig '93-ban még röhögtem a samu-n(amit mondott)BBéci: Nem fog senki megkövezni ha tényeket írsz,épp ellenkezőleg(ez nem az lg
) -
nemcso
őstag
Te is írod, hogy a netezés lassú (nem a youtube). Már egy origo oldalt is lassan görget, pl. az Index-ről már nem is beszélve ( az n-es wifi max. sebessége mellett). A smart funkció arra jó, hogy egy-egy információt "gyorsan" megnézz, több oldal felkeresésére már inkább PC, tablet, telefon.
Már tévézés közbeni menü behívásnál is észrevehető késlekedés. A menüpontok közötti átlépéseknél is "gondolkodik" kicsit. -
csalafinta65
senior tag
Neke UPC digitális boxom van Szenzációs a HD képminőség. És nagy meglepetésemre az SD is bőven szép...nem is gondoltam volna. Ez a UPC -nek köszönhető. Ha a Mindig TV-t kapcsolom rá, jó vétel mellett is csak a HD jó. Az SD csak tűrhető. Nem is hittem volna, hogy szolgáltatók között ekkora a különbség.( nálam a foci is kiváló, nem mosódik el semmi.)
-
csalafinta65
senior tag
Másodszorra még jobban tetszeni fog! Nálam UPC HD adás van. Fantasztikusan szép, éles a képe. Nem hittem volna, de az SD adás is nagyon jó. ( Sokat számít a szolgáltató. Ha a Mindig TV-t nézem, szép, de nem éri el a UPC digitális kábel szintjét). Nálam Cisco settop box van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Seed szerver topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A mezzmo-t kipróbálom.