- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhonin
senior tag
válasz
Siffredi #4853 üzenetére
Szerintem max akkor érdemes várnod a 2013asokra ha sok pénzed van és meg tudod fizetni, mert minden bizonnyal drágább lesz nem kicsivel mint a 2012esek.
Bár nem tudom lehet, hogy a 5ös széria is lesz majd olyan jó mint a 2012esből egy 6os. Az árakra lennék már én is kiváncsi.Tényleg mikor jelennek meg hivatalosan ezek a tv-k?
-
Coyote2000
őstag
válasz
Siffredi #4853 üzenetére
Csak akkor nem jó az ambilight, ha berakod a tévét egy zárt helyre. Ha mögötte fal van vagy bútor, főleg ha homogén, akkor nagy az élmény.
Az ambilight nem "figyelemelterelés", ha megszereted, utána hiányozni fog.
Az ember szemét pihenteti, nem kell felkapcsolnod semmilyen lámpát, ha vaksötétben tévézel.
A többi gyártónál egyedül a jogok miatt nem terjedt el, de pl. a Sony csinált már hátulról megvilágított tévét, és a Samsung/LG is gyárt Ambilight-jellegű funkcióval szerelt tévéket de ezeket csakis Koreán belül forgalmazhatja a nemzetközi szerzői jogok miatt (persze ha az iPhonet le merték másolni, akkor ezt miért nem?
)
-
remex
tag
válasz
Siffredi #4853 üzenetére
Először én is 47PFL6007-est vettem (de már akkor is 6887-et akartam), szerintem az is egy kitűnő készülék, de néhány napon belül sikerült becserélnem egy 6887-re, és ez sokkal jobban tetszik.
Ha még belefér a keretbe és be tudsz szerezni egy ilyet, akkor inkább azt vedd meg.
Különösen ha az Ambilight tetszik és szeretnéd élvezni, akkor mindenképpen 6887, mivel a 2 oldalas és 3 oldalas Ambi között óriási a különbség.
És még néhány "apró" különbség a 6007 és 6887 között (bár ezt már korábban is leírtam ebben a topikban):
400 Hz -> 600 Hz,
4 db HDMI - > 5 db HDMI
infrás távitrányító -> rádiós távirányító a hátulján teljes billentyűzettel
Ambilight Spectra 2 (2 oldalas) -> Ambilight Spectra 3 (3 oldalas)
erősebb beépített hangszóró a 6887-ben (bár ez igazából nem volt szempont)
ezüst színű káva és talp (nekem jobban tetszik).De természetesen a 6007 is jó választás.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Battlefield 6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest