- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexhez
csendes tag
Hi,
valószínűleg az opciókat nem írták be megfelelően.
Ellenőrizheted, a CSM menü lekérdezéssel, ezzel még nem teszel kárt. :-)
Előhívása: 123654 gyors gomb-kombinációval. Lapozni a fel/le kurzorokkal.
Az "option code"-okat hasonlítsd össze a hátlap cimén lévővel, 2x5 szám.
Ha eltér, akkor be kell állítani, keress privátban, segítek. -
allein
addikt
Ugyanaz a fèrfi volt a pultnàl aki korábban is fogadott. Ugyanabban a koszos ès pecsètes polóban volt, igènytelen. Nem tudom, hogy raknak ki egy embert a pulthoz olyan àllapotban, mègis csak a màrka szervìz. No, ez mellèkes azt mondta lehet, hogy a pènzt kapom vissza, bàr a cetlijère azt ìrta csere
-
Coyote2000
őstag
igen, néztem, nem is keveset - és nekem speciel ugyanúgy tetszett, mint az aktív
embere válogatja, de tény, hogy aki FHD-t akar, az aktívot vesz. Aztán hogy ez megéri-e a töltögetős, drága szemcsiket, megint más kérdés, mert én sem szeretem a töltögetősdit, de 1 töltéssel kb. 3x meg lehet nézni a 3 órás Avatart.
-
Siffredi
senior tag
Néztem az általad ajánlott tipust, de már nem lehet kapni sehol. Valószínűleg helyszíni szemlét tartok majd, és megnézem magamnak ezt a 6007-est.
Közben elkezdtem nézegetni az LG tévéit is, ebben az árban a 6xx-asokat lehet kapni, ami kb. egy kategóriában lehet a fenti Philipsel. A 669 pl. elég komolyan néz ki, a maga káva nélküli kialakításával.
A szívem a Philips felé húz, de valószínű a személyes tapasztalat fog dönteni.
-
OII
csendes tag
A 6067-es széria is 600Hz-es, van 5db hdmi, sat tuner, a belső hangszórói is erősebbek és jobban szólnak mint a 6007-eseké... lényegében a 3oldalas ambilight-ot nem tudják csak.
Ambilight ízlés dolga. Van akinek bejön, van aki meg megvan nélküle. (nem árt mondjuk az optimális elhelyezési körülmények biztosítása)
Én csak azzal tévézem, szemkímélő is, plusz nem annyira feltűnő az edge LED effekt. -
Horvi
őstag
Szia!
Igen erre gondoltam. Én is leszedtem a progit meg a szervert ami a philips honlapján van de mégsem tudtam összehozni a dolgot. Tudnál tippeket adni a beállításokban (server, progi, tv) hátha valamit én kihagytam és azért nem működik a dolog. Köszi
bodazo
Hát ezek szerint valamit nem állíthattam be jól mert a media player nem látja a tv-t. Esetleg le tudnád írni, hogy milyen beállításokat kellene eszközölnöm?
Köszi -
Coyote2000
őstag
Mert a magyarok csóringerek, és az igazán jó típusokat nem érdemes bevezetni nálunk, mert a magasabb kategóriában is inkább koreai fost választunk az ára miatt.
A legérdekesebb tévéket a magyar közönség nem tapogatja sajnos :-(Pedig a 6877 tényleg egy jó típus, besorolását illetően 7ezres széria tagja, akkor is, ha a típusszámozása 6-tal kezdődik. Grat hozzá
-
Coyote2000
őstag
Esetleg kérdezd meg UPC-t, hogy a médiabox helyett nem adnának-e inkább CI kártyát.
Ismerősömnek is az van, és én is azt szeretnék. Bedugod, nem foglal semmit más csatlakozót, sőt, így még fel is tudsz venni adást a tévével (bár most nem tudom hirtelen hogy milyen tévéd van).
-
Coyote2000
őstag
ez egyénfüggő lehet, gondolom... passzívnál az életlen részek zavarnak meg (még ha most rágondolok akkor is furán émelyítő érzésem van), aktívnál viszont éles minden.
Viszont láttam rosszul rippelt 3D filmet, aminél bizonyos vonalak nem találkoztak - na annál is rosszul lettem picit, ki kellett kapcsolnom pár perc után.
-
Coyote2000
őstag
Elvileg ha elmented a "Személyes" profilnál a kikapcsolást, akkor ott kikapcsolva kellene maradnia, nem? Nem vagyok benne biztos, mert sosem váltogatok képmódokat...
A kimenet-bemenet téma nekem is necces volt, de találtam rá megoldást. Nálad mi a gond konkrétan?
Elmondom nálam hogyan van, hátha segít:- TV hangszórók mindig kikapcsolva alapból. (minek zizegjenek?)
1. Youtube tévén: fejhallgató-kimenetről jack-RCA kábellel az erősítőre dugva (úgyis max sztereó lehet a jel)
2. T-Home HD STB: video HDMI 1 + audio RCA az erősítőre dugva (úgyis max sztereó lehet a jel)
3. Philips médialejátszó: video HDMI 2 + audio optikai 5.1 erősítőn
4. Laptop: video HDMI SIDE + audio jack-RCA az erősítőn (itt ugye buktam az 5.1 jelet, de laptopról sosem nézek filmet, csak mp3 hallgatás megy vagy képnézegetés)
5. X360: video és audio egyaránt az erősítőbe megy, innen veszi az 5.1 hangot, és a kép (veszteségmentesen) tovább megy az erősítőből (HDMI OUT) a tévére (HDMI 3)Az 5. csatlakozási kör a megoldás nálad is - ne a tévét kösd hídba, hanem az erősítőt, ha tudod. Az erősítő nem bántja a videot, de a tévének baja lehet a hangtovábbítással.
(amúgy én is azért kényszerültem erre, mert az erősítőmön jó szokás szerint csak 2 optikai bemenet van - röhej. Kéne vennem egy digitális (fekete RCA) kábelt, az segíthetne)
MINDEGYIK készüléknél szinkronban van a hang és a kép, de általában a tévé, és az erősítők is tudják késleltetni a hangot ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Metal topik
- Motoros topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro