- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASUS Transformer Book T101HA
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpoti
aktív tag
-
Sly0007
csendes tag
Mégegy tipp azoknak akik nem állandó jelleggel akarnak adatot a telefonjukra:
Van egy Lama nevű kis program, amivel szépen be lehet szabályozni a telefont, én pl azt csináltam, ha itthon vagy munkahelyen vagyok, akkor 15 percenként 2 percre kapcsolódik wifire, ha máshol akkor ugyanígy de mobilnetre. Kellemesen lehet spórolni így az aksit... (értsd nekem negyedóránként bejönnek a leveleim, és ha kell persze kézzel be lehet kapcsolni a netet máskor is...) -
Rodzser Mór
senior tag
Én nem használom GSM telefonálásra a telefont, csak voip-ra. Persze nem kizárt,hogy átrakom a butatelefonomból a SIM kártyát ebbe. Szóval nincs ilyen tapasztalatom, hogy eldobja-e a hálózatot.
Wifinél csinálta azt párszor, hogy eldobja a jelet. "Connected"-ről átvált valami másra, hogy nem stimmel a jelszó vagy ilyesmi. Most nem tudom visszaidézni. Holott a jelszó rendben van. Ilyenkor újraidítom a telefont.Szeritnem a telefon baja a RAM memória kezelés. Mint azt már írtma, a Beállítások > Futó alkalmazásoknál 0-10MB szabad RAM-ot ír. Antutuban meg a Clean Masterben 40-60 MB szabad Ramot. Néha 100MB-ot is. Ezt a különbséget nem tudom mire vélni.
Jó lenne egy support hozzá forgalmazó vagy gyrátó által. Németeknél szerintem sokat eladtak Phicomm Clue néven. Ott csak kell lenni valami supportnak! Ennek kéne utána járni. -
vaki
aktív tag
Sziasztok!
A héten én is megkaptam végre a telót, amit még decemberben rendeltem a Pandawillről. Megcsináltam a Recoveryt és felraktam a needromról leszedett T30-as cuccot.
A következő kérdéseim vannak:
1. Lehet ezt valahogy magyaritani? Akár úgy hogy a stock multilang ROM-ból kinyerni valahogy a magyar nyelvet? A teló ugyanis unokaöcsémnek lesz és ő még angolból nem túl jó...
2. Más fórumokon láttam különböző boot image-ket, amelyek állítólag a memóriakezelést javítják. Gondolom először azt kéne felrakni és utána megint a ROM-ot? Illetve az adott T30-asnál mindegy h milyen boot image-t rakok fel?3. Asszonynak ugyanekkor rendeltem egy Phicmm x100-at. Amit a C230W-re felraktam TWRP recovery,az jó lehet ehhez a másikhoz is?
4. Szintén az X100-hoz, ehhez nincs rootolt ROM, de eroot-al sikerült megtörni, plusz a kínai cuccokat legyalulni. Ha csinálok rajta egy gyári beállítások visszaállítását, akkor a root megmarad, vagy nem? Ha működik a recovery le akarom menteni a stock ROM-ot, de úgy hogy előtte legyalulok róla mindent.Válaszokat előre is köszönöm.
-
djpoti
aktív tag
Szóval 2 hónap után a tapasztalatok. Életem legrosszabb döntése eddig a készülék. Anyumnak vettem, mert neki mondván hardver paraméterileg elég lenne mindenre, de ez a sebesség... Mindent felülmúl. Azon kívül dobálja a mobilhálózatot, hívás közben többször megszakad, és van mikor gondol egyet és nem lehet elérni a telefont.
Szóval már foglalkozni is meguntam vele. A 4magos verzió van nekem. C230w_0000_4.3__1.0T06_1223 verzió van fent, root van. -
Sly0007
csendes tag
Mivel rootolt a telefon javasolnék egy app-ot: greenify a neve marketről letölthető, és annyit csinál, hogy amikor a kijelző lekapcsolódik a beállított appokat hibernálja következő képernyőindításig. Nem örökre mint a titanium, csak addig amig alszik a teló. Nekem ezzel duplájára nőtt az üzemidőm. persze azon nem segít, ha játszol, akkor ugyanúgy fogy, de aki telefonálásra akarja csak használni, annak végre nem kell naponta tölteni...
-
Rodzser Mór
senior tag
Igen, tök egyszerű a rendelés. regisztrálni sem kell hozzá. De a csomag státusz miatt talán megéri, de emailben is értesítenek, ha már postára adták. Én Paypallal fizettem, az oldalon ezt írják:
"Payment is preferred by paypal or by credit card."
De menet közben úgyis látod, ha a kosárba rakás után viszed tovább a fizetésre. -
Rodzser Mór
senior tag
Köszi a leírást, jó ha le van írva. Igen, nagyjából így csináltam. A teljes pormentességet nem lehet 100%-ra garantálni. Szerintem a kendő lehetett a ludas.
Szerintem érdemes rá fóliát rakni, ha vigyázni akar rá az ember. Én tokot nem fogok venni hozzá, így fogom majd tok nélkül hurcolászni.
-
attos71
tag
válasz
Rodzser Mór #283 üzenetére
Na mind1! A rendelés menete 1szerű? WEB kártyával tudok az oldalon fizetni?
Én is beújítok ebből a fóliából...
-
Sly0007
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #283 üzenetére
Előre is bocsi ha evidens dolgot írnék le, de hátha valakinek segíthet...
Fóliafelrakásról: A lehető leg pormentesebb szobát válszd, ne legyen huzat, egyéb szélmozgás ha lehet.
Fogj egy enyhén benzines vattát, és töröld le az összes zsírfoltot a kijelzőről (magyarul töröld át) ezután monitortisztító kendővel, vagy hasonló olyan kendővel, ami nem ontja magából a port törölgesd át a kijelzőt, nehogy a vattáról szemcsék maradjanak rajta. Ha fénybe fordítod a kijelzőt, ne láss rajta semmi porszemcsét.
Ezután a fólia egyik végét kezd lehúzni, úgy 1-2 centit, majd a lehúzott részt (vigyázz, hozzá ne érj a felülethez) állítsd be a kijelződ megfelelő oldalához, ez a legnehezebb, ha nem a lyukak vannak kivágva, hanem a teljes felső rész (olcsóbb kinai telóknál előfordul) akkor én egyszer már azt is csináltam, hogy teljesen lehúztam a véfőfóliát, és a kijelző aljához állítottam be. Ezután fogj egy bankkártyát, és kezd el az illesztéstől levasalni a szélével a fóliát. (tolod rajta a kártya élét, és lassan engeded a fóliát rátapadni a kijelzőre. ha sikerült, akkor a törlőkendővel jó alaposan belülről kielé rásimogatod, és reménykedsz hogy minden buborékot sikerült kitolni alóla.Ezután csak egy kérdésem maradt, egy 13ezres telefonra megéri fóliát venni, vagy mire megkarcolod úgyis tönkremegy az aksi ér érdemesebb újat venni?
-
Rodzser Mór
senior tag
Utána szétporciózni, elpostázni külön macera lett volna, sokat nem nyertünk volna vele. Egyébként megjött a fólia, kb 3 napra rá. Az elsőt kicsit eltolva raktam rá, a jobb oldali hosszabbik szélén 1 mm-t rátakart a kávára. Ezért megpróbáltam újra. Az meg buborékos lett már. Úgyhogy a másodikat kellett felrakni. Az már a helyén volt, de alatta pár bubi (porszem) van. Ígyhagytam, nem akartam tovább rontani . Engem nem zavar így. Bekapcsolt kijelzőnél nem nagyon venni észre.
-
attos71
tag
válasz
Rodzser Mór #272 üzenetére
Előtte rá kérdezhettél volna itt a fórumon...
...Én tuti beszálltam volna a rendelésbe, mert már két ilyen telefon is akad a családban...
-
janoka99
csendes tag
válasz
freeapro #277 üzenetére
Igen, igen, igen, igen, igen és igen.
Persze nem olyan minőség, mint a párom háromszor annyiba került Xiaomi Hongmi 1s-e, de arra, amire nekem kell, kiváló.
Néhány a problémák közül, amit eddig tapasztaltam: használat közben gyorsan merül (standby-ban viszont alig), de ez a gyengébb aksinak tudható be, a fényérzékelő, és így a fényerő is (automata módban) önálló életet él, azaz nem túl megbízható. Itt Pesten stabil a telefon, gyakorlatilag nincs FC, de egy Pécs-Budapest autóútat rosszul bírt, helyenként, miután elment a térerő, nem jött vissza, és használat közben kétszer újra is indult magától. A GPS jó, jobb, mint az MTK chipes telefonokon, de érezhetően lassabban találja meg a műholdakat és kevésbé érzékeny, mint a szintén Qualcomm-os Hongmi (utóbbi a lakásban is mindenütt működik, a C230W nem). Internetes hívásoknál néha csak a második kísérletnél regisztrál a szerverre. A töltőn tartva néha bekapcsol magától a képernyő pár másodpercre, nem tudni miért. Béna, hogy a miniUSB aljzat a tetején van, mert autós tartón így fejjel lefele lenne, ha nem akarnám, hogy feszüljön a töltőkábel és ugye az Android ebbe az irányba nem tudja fordítani az orientációt. Nem kapni hozzá szilikon tokot. A kamerája majdnem használhatatlanul gyenge, de hát erre számítani lehetett. Ebben a stabil ROM-ban nincs magyar nyelv (de én amúgy is angolul használnám). Kb. ennyi.
De gyors és stabil, memóriakezelési problémája nincs, minden, amit eddig rátettem, fut rajta, szóval az árát abszolút megéri.
-
Sly0007
csendes tag
-
janoka99
csendes tag
Énnekem az ebben a fórumban található információk és linkek alapján sikerült, köszi ezúton is mindenkinek. Szívesen összefoglalom még egyszer, bár hangsúlyozom, én igazából nem értek hozzá.
Plusz persze a szokásos disclaimer, nem vállalok felelősséget semmiért. A hivatkozott file-ok linkjei itt a topicban megtalálhatók.Tehát:
Telefonon leellenőrizni, hogy a Developer mode és USB debug be vannak kapcsolva.
Adb, fastboot kell a PC-re, majd a PC-ről:adb devices -l (itt látni kell a telefont)
adb reboot bootloader
fastboot boot reco_TWRP0.2.img (ez teszteli, hogy a recovery működik-e jól).Rémlik, hogy a telefonon is feljött egy prompt, és engedélyezni kellett az elérést a PC-ről.
Ha jó, reboot a recovery-ből, majd
adb reboot bootloader
fastboot flash recovery reco_TWRP0.2.img (ez telepíti a recovery-t)
fastboot rebootA recovery-t a Le + Power gombokkal lehet elérni (kikapcsolt telefonról).
Utána full backup a recovery segítségével az SD-kártyára (a biztonság kedvéért).
Ezután (lásd needrom.com):
c230w_T30_Custom_EN-CN-ES.zip -et az SD-kártyára.
From recovery:
Clean phone for ROM installation.
Choose reboot option
Recovery: install ZIP from SD-card
Choose reboot optionImportant: check 3G and back camera (LGCamera Free).
In case of any problem, install T06 ROM instead from same directory.Install Titanium Backup Pro, aztán freeze com.android.caivs.app.
A ROM alapból root-olt, evvel nem kell foglalkozni.
Ekkor semmi csirkeláb sincs a telefonon, és a ROM stabil. Magyar nyelv nincs benne, de én amúgy is angolt használok (ékezetek persze vannak).
-----
Nekem egyébként lefut az Antutu 5.5, utoljára 16708 volt az eredmény.
-
pimi50
aktív tag
Az izlésednek megfelelő "gyomlált" rom-ot nem nagyon fogsz találni. Megfelelő app-al, rootolt telón meg tudod csinálni. Az app jelzi a törölhető, az ajánlott és a szükséges appokat. Nem is törli rögtön végleg, vissza lehet állítani.
Én ugyanazt a build számú romot használom.
Ha kalandvágyó vagy, a Kitkat 4.4 -et kipróbálhatod, igazából nem nagy kockázat. -
Sly0007
csendes tag
Közben nézelődtem és odáig megvagyok, hogy recoveri elment és van egy backup-om az alap romról. ez már majdnem teljes sikernek látom, csak most vagy kérnem kell egy kigyomlált romot, vagy nekiállni gyomlálni, és reménykedni, hogy nem sokszor futok bele olyanba, hogy fontos appot kapok le. A build számom ami a telón van: C230w_0000_4.3_1.0T06_1223 Ez normális és használható vagy érdemes keresni újat?
-
Sly0007
csendes tag
Üdv all!
Kérés: valaki nem tudná leírni pontosan, hogy 4 magos telóra hogy lehet egy normálisan kigyomlált jól pörgő jól működő romot ráhúzni? Linkek a szükséges programokhoz, romhoz és leírás az egyes lépésekhez... Recovery telepítés, biztonsági mentés új rom felrakás stb.
Másik téma: azt vettem észre, hogy az aksija elég szépen fogy mostanság a telónak. Ráadásul úgy, hogy a cellakészenlét fogyaszt a teló szerint legtöbbet, holott nincs benne sim kártya. A fogyást értsd: 7 óra alatt 50% úgy, hogy éjszaka volt, gyakorlatilag használatlanul feküdt az asztalon... Most vagy hibás az aksi, vagy ez is valami szoftverprobléma... Tapasztalt valaki hasonlót?
Előre is köszi a válaszokat, főleg ha valaki rászánja magát és ír egy összefoglalót az első részhez.
Sly
-
Rodzser Mór
senior tag
Vettem pár napja kijelzővédő fóliát itt:
www.protectionfilms24.comA legolcsóbbat, 3,99€. 6 db van a csomagban. Ingyen van a posta.
Remélem jó lesz a cucc. Majd írok róla, ha megjött.Ha 2 csomagot vesz valaki, akkor 3-at küldenek. "3 for 2". Így mégkedvezőbb az ajánlat.
-
freeapro
senior tag
Azt ne editáld.
Ha megcsinálod a recovery-t és csinálsz egy backupot ezt fogod látni:-boot.img - ez a linux kernel szintje, ezt bootolja be normál inditáskor (power gomb) a bootloader, ez az ami 4 magosnál nem szabad lecserélni, 2 magosnál pedig a T30-as teljesítményt növel (úgy tudom)
-recovery.img - ezt bootolja be ha recovery-t indítasz (hang le gomb + power gomb)
-system.ext4.tar.a- ebben vannak a rendszer szintű androidos fileok, itt a system/app - ban vannak az .apk-k vagy a deodexelt file-ok, system/lib-ben a shared modulok (*.so)
-data.ext4.tar.a - itt vannak a felhasználó szintű file-ok: data/app -ban a letöltött apk-kEbben kézzel is tudsz garázdálkodni, ha "adb shell" paranccsal belépsz és ha rootoltad akkor a su parancsra root jogosultságot kapsz. Ekkor még irhatóan mountolnod kell a systemet, mert alapoból read-only és takaríthatsz.
Szerintem egyébként a gyenge teljesítményt okozó memóriahiány oka, hogy nincs swap file alapból. A T30-ban és a főzött romban van. A gyökérben van egy make_swap.sh, de nem csinál semmit. Töltöttem le rá külön applikációt, de azt se használt. Valami linux guru megmondhatná hogy kell csinálni én csak swap partíciót csináltam eddig telepítéskor.
-
Laslie
tag
válasz
freeapro #264 üzenetére
Milyen saját boot.img használsz?
Én majd mostanában akarom kigyomlálni a felesleges dolgokat belőle, mert nagyon lassú a telefon.
Egyébként vettem az asszonynak egy Navon Mizu D402-t, mert sokat panaszkodott a telefonra (lassú, a szabad memória 0-50 MB között mozog, nem kapja meg az SMS-ket). Az új telefon paramétereiben megegyezik ezzel a készülékkel, viszont a fele RAM szabad, azonnal reagál az érintésekre. és csak 5e Ft.-al került többe. Ezt a C230W-t meg majd megkapja a fiam. -
freeapro
senior tag
-
freeapro
senior tag
Egyébként én a T30-as kínai romot heggesztettem át saját boot img-vel és goggle markettel. Beletelt pár napba, de most szuper gyors, telefon is működik.
A közelség érzékelő sajnos nem megy, ezt egyszerűen kikapcsoltam telefonálásnál, és a 3G sem megy. -
pimi50
aktív tag
Egy kis csemege.
KITKAT [link] négymagos telóhoz.
Indiai rebrand, Karbonn Titanium s1 plus néven.
Kipróbáltam (2 magoson), működik. Nekem nincs hátsó kamera, nincs rootolva.
Négymagosokon érdemes kipróbálni. -
Sly0007
csendes tag
Pandawill felszámol 10%-ot a visszatérítésért, de ráír 18 dollárt értéknek a cuccok 70%-a bejön vám nélkül (keresett 10%-ot amit plusszba fizettél) 30%-ának meg visszatéríti az áfáját, ez neki kerül 17%-ba mert 10-et te fizettél neki. aztán lehet számolgatni...
ui: az értékek saccoltak, nem biztos hogy 70% bejön áfa nélkül... de a családban eddig 5ből 5.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #256 üzenetére
A legfrissebb Antutu elakad a RAM teszten.
A Pandavill valószínűen bekalkulálja az árba, vagy külön felszámítja. Ha nem veszed igénybe, az tiszta profit. -
Rodzser Mór
senior tag
Az enyémen 4.5.2-es Antutu van és nem volt gond a működéssel.
-
Sly0007
csendes tag
Na van egy kis előrelépés, titanium backup pro változata végre kapott su hozzáférést, és fagyasztott végre pár olyan dolgot amit más eddig nem. És a superSu is mintha dolgozna, most egy ideje frissít és nem adta még be az ütközésről a hibaüzenetet... Most épp reménykedek. Márcsak az kéne, hogy milyen cuccokat lehet véglegesen eltávolítani, hogy ne is foglaljanak helyet. Illetve egy biztonsági mentés se ártana az alap romról...
Na még keresgélek mindenfelé infókért, de most talán elkezdett elmzdulni a dolog az eddigi semleges álláspontrólBár amíg ezt írom már percek óta csak frissít frissít a supersu.. lehet újra kell indítani a telót... lassan lejár az 5 perc...
-
Sly0007
csendes tag
Arra megkérhetlek, ha ilyen telefonod van neked jól beállítva, hogy nézd meg nekem a hay day nevű kis farmos játék megy-e rajta egyáltalán, mert ha azután sem megy, hogy kigyomláltam a fölösleges cuccokat, akkor nincs is értelme szenvednem, mert telefonnak így is jó, csak örülnék, ha valahogy elindulna az a játék is, ezért szenvedek. (am a legújabb antutu is kifagy ez is normális ennél a telónál? )
-
Sly0007
csendes tag
Köszi hogy segíteni próbálsz.
Super SU-t feltettem: frissíteni kell az SU binárist.
Ez vagy normál: ekkor teker teker, majd kidobja, hogy Egyéb superuser app található a SuperSU-n kívül, ez problémát okozhat. Szóval nem akar menni sajnos...második esetén pedig újraindítja a telót recovery módban, és nemtom mit kéne csinálni..
-
Sly0007
csendes tag
Próbáltam, de nem sikerül. minden root ellenőrző azt írja ki, hogy rootolt a telefon, recoveribe is be tudok meni (igaz tudatlan vagyok hozzá, hogy ott mit is lehet csinálni) de az általad ajánlott app kiírja, hogy törli, aztán egy sikertelen művelet megjegyzéssel mégsem törli le. Mintha maga az app nem kapná meg a superuser jogokat.
-
Sly0007
csendes tag
Én is hozzájutottam egy ilyen 4 magoshoz, de azon kívül, hogy fagyasztani tudok 1-2 kínai appot, nem sokat tudok rajta javítani. Amúgy nem katasztrófa, csak néha el el indul valami kínai cucc, ami frissitené magát, de csak hibaüzenetet dobál.
Amit szeretnék, hogy fusson rajta a hay day progi, de eddig ezt nem sikerült elérnem. valaki van akinél ez megy? (másod telónak használnám egy tablet mellé)
Esetleg valaki veszprém közeli aki már vágja a témát és vállalná, hogy helyrerázza kicsit a telót a kínai appokból?
Amúgy egy pozitívum van: 1 perc alatt helyet fog a gps-e ami elég jó teljesítmény.Sly
-
freeapro
senior tag
Megjött a második telefon, ugyanúgy 4 magos, de ezt semmivel nem tudom gyorsabbá tenni.
Amit eddig csináltam:
-Az USB-s megoldások nekem nem működnek.
-Feltettem nandroiddal a TWRP-s recovery-t, backup, majd TWRP managerrel próbáltam a boot.img-t feltenni, az nem ment, zip-et vár.
-Feltettem a T30-a rom-ot, kár volt.
-próbáltam recovery-vel a boot.img-t kicserélni a backupban, de md5 hash hibával nem engedte.
-sok próbálkozás utan a nandroid és a twrp manager már azt írja, hogy nincs root access, cpu-z szerint pedig vanMostmár lassan megtaposom ezt a telefont. Valakinek valami ötlte, hogy mit csináljak?
ADB shell parancs egyébként működik, valami linuxos parancssal nem lehet gyógyítani ezt a telefont.
Ez a sok DU-s segédprogram használ valamit?
-
janoka99
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #240 üzenetére
Ja, de biztos elírtam. Most már nem tudom megnézni, mert letaroltam, és felraktam az itt is javasolt ROM-ot a needrom-ról, ami persze gondolom ugyanez, de kipucolva. Előtte gondjaim voltak a böngészéssel, az oldalak többsége kidobott, akármilyen böngészőt használtam, vszlg valamilyen flash probléma miatt. Ezzel a ROM-mal eddig minden OK.
Az Antutu lefut, a legvégén kidob, ill. indít magának egy második példányt, de van eredmény, továbbra is 16400 körül. A szabad RAM most éppen 70M.
Mindez a második telefonnal (az elsőt egy barátomnak rendeltem), erre 3.287 ÁFA + 1.500 költség = 4.787 Ft-ot fizettem pluszba. Ja, és a telefonok újnak és hibátlannak tűnnek, de ennek a másodiknak az IMEI és S/N számai nem stimmelnek a dobozzal, dehát több is veszett Mohácsnál.
Még megpróbálkozom a Pandawill-nél az ÁFA visszaszerzésével, hát én is kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
kocka450 #232 üzenetére
Köszi a RAM adatokat.
Ha van még, akkor jöhet.Korábban már írtam egyébként a Phicommnak RAM ügyben. De nem reagáltak. Majd valamelyik oldalon lehúzom ezt a készüléket. Ott van a német és a kínai gyáruk, egyik sem írt vissza. Nekem is kifagy néhány alkalmazás, pl weboldal böngészésekor, valamint "Én kicsi tescóm" játéknál sorozatosan. És szerintem a RAM hiány miatt csinálja ezt. A 12600 Antutu pont nem indokolja, hogy ezeknél kilépjen a programból.
Mindenesetre mielőtt nagyon a készülék nyakába varrnám a problémát, előtte megpróbálom gyári állapotúra visszacsinálni a porgoramokat, androidot. Mert lehet, hogy én töröltem valami összetevőt, amit nem kellett volna.
Amúgy érdekes, hogy bizonyos RAM-mérő programok miért mutatnak 60-80-100 MB elrhető RAM-ot, miközben a telefon BEÁLLÍTÁSOK / ALKALMAZÁSOK / FUTÓ PROGRAMOK alatt 0-25MB-ot mutat csak. Szóval valami bűzlik RAM téren.
-
janoka99
csendes tag
Update: kettőt rendeltem a Pandawill-től, ÁFA-biztosítással, 1 hét különbséggel. Mindkettő majdnem egyszerre érkezett az országba, az első fennakadt a vámon (és még nem jött meg), a második átcsúszott, most ezt nézegetem.
A ROM build C230w_00000_4.2_1.0T06_1223, Antutut feltettem, elsőre menet közben elszállt, másodikra-harmadikra csak a legvégén, és itt azért generált eredményt, 12683.
Szabad memória változó, 5 és 65MB között mozog.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #231 üzenetére
448/64
-
freeapro
senior tag
válasz
Visszaolvasni se...
-
kocka450
csendes tag
válasz
Szia,
12-14Mb szabad ramom van. Antutu lefagy, így arról nem tudok nyilatkozni.
üdv -
Rodzser Mór
senior tag
Én kértem, hogy írjátok le, hogy mennyi a szabad RAM a telefonotokon. Erre nem reagált senki. Nem egy nagy feladfat ezt megnézni és beírni. Pedig nekem fontos lenne.
BEÁLLÍTÁSOK / ALKALMAZÁSOK / FUTÓ PROGRAMOK (alul a kék csíkon mutatja)
Meg jó lenne pl az Antutu által mutatott értéket is ha beírnátok. -
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #229 üzenetére
De biztos megvan még, de már nem érdekes.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór #225 üzenetére
Erre senki? (Telefonotok már nincs meg?)
-
Rodzser Mór
senior tag
És működik jól?
Nálatok a youtube vidóeókat jól lejátsza a készülék? Nem lép ki belőle?
Nálam ez rendszeresen előfordul. Lehet,hogy valami olyasmit töröltem a telefonról, amit nem kellett volna. Kíváncsi lennék hogy egy rendszervisszaállítás után mit mutatna.Aztán lehet, hogy az az egyik oka, hogy kevés szabad RAM-ot mutat. De már szűzújan is ilyen volt. Nálatok mennyi a szabad memória?
Már korábban írtam, hogy a BEÁLLÍTÁSOK / ALKALMAZÁSOK / FUTÓ PROGRAMOK alatt van, hogy 0-10MB-ot mutat. Miközben az Antutu 50-70MB-ot. Gőzöm sincs, hogy melyik az igaz érték. Ha tényleg csak 10MB a szabad RAM, akkor gondolom, hogy emiatt lép ki egy komolyabb alkalmazás esetén, mint amilyen egy youtube lejátszás.
Szóval légyszi írja le mindenki, hogy nála mi a helyzet RAM ügyben. -
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #223 üzenetére
Találtam egy 4.3-as romot. Nagy valószínűséggel 4 magoshoz való. Felraktam a 2 magosomra, minden jól működik, a készülékinfóban 4 magosnak titulálja. Ha érdekel valakit...
-
Rodzser Mór
senior tag
Nekem jó, igaz eddig csak Voip hyívásra használtam a telefont.
Ami viszotn szivat párszor. hogy a telefon alapképernyője elfordul 90 fokkal, miután kilépek egy alkalmazásból, ami fektetve megy. Nem mindegyiknél csinálja. Ilyenkor tehát a "kép" el van fordulva 90 fokkal, de az érintéseket úgy veszi, mintha az eredeti normális helyén lenne. Visszaállítani állóra meg elég macerás. Úgy csinálom, hogy abból a progiból, amiből kifagy a telefon, azt újra elindítom. Nagy kinkeservesen megtaláolom a csempéjét (ugyebár máshova kell érinteni, mint ahol látszik), elindítom. Majd kilépek belőle. Akkor normálisan visszaáll.
-
Laslie
tag
Sziasztok!
A ti készülékeiteken jó a mikrofon? Alig hallani az asszonyt mikor hívom/ják.
Nem tudtok esetleg olyan tool-ról, mint ami az MTK chipekhez van, hogy meg lehet emelni a mikrofon érzékenységét? (Én nem találtam eddig)
Üdv -
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #218 üzenetére
Én eleve bebújtatós-kihúzós tokot kerestem, ezt
a piacon vettem 1500 Ft-ert.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
janoka99 #217 üzenetére
Szerintem nem fogod megúszni, illetve nem fogja a Panda kifizeni neked. De azért drukkolok.
Jó ezért az árért a fólia, az biztos. Főleg, hogym ég ingyenes szállítással is van.
Nekem tok is kéne. Még nem tudom, melyik lenne kényelmes. Ez a ragasztós megoldás mennyire biztos? A telefon hátlapjának egy résézt ragasztja meg. Bár nekem egyáltalán nem tetszik az ilyen ragasztósdi.
-
janoka99
csendes tag
No, én is rendeltem egyet ebből a kütyüből, a Pandánál ÁFA-biztosítással együtt most $55, meglátjuk, mi sül ki belőle (Aliról sokszor rendeltem már, de a Pandáról megoszlanak a vélemények, most próbálkozom ott először).
Vettem képernyővédőt is itt: [link] , ismerem őket, közepes minőségű fólia, csak az egyik oldalán van rajta védő (mint egy matricán), kicsit nehezebb felrakni, mint a profibbakat, de ezért az árért ingyen van. Az első két jelentkezőnek adok ajándékba egyet-egyet, ha értejönnek (4 még mindig elég lesz nekem).
-
djpoti
aktív tag
A srácokkal sokmindenen végigmentünk. A legutolsó egyenlőre helyesnek mondtható megoldás a 4 magos verzióra, az eredeti rom root -olása. A root checker szerintem egy f*s, root genius, vagy vroot 1.7.9 progival tudod root -olni. A legegyszerűbb rendszer alkalmazás eltávolító nevezetű progival könnyen megteheted. A telefonra letöltöttem a ram expander nevezetű progit, nem a play áruházból, mert ott 1100ft, hanem gépre az apk -t és onnan másoltam fel, de nekem azért még mindig csalódás a fentebb említett egymagos társával szembeni teljesítménye.
-
Rabby
tag
Végre megjott a 8612-es quad telefon. Első próbára szörnyen lassú!!! T06-os ROM van rajta, valamint a root checker szerint rootolt , így SU fel is ment rá és a SW-ek szépen kérik is az engedélyt.
Gondoltam kínai SW-ek kitakaritasaval kezdem, ám ez semelyik SW-ek sem megy. Van valakinek tapasztalata, ötlete? -
djpoti
aktív tag
Az igazsághoz hozzátartozik az, hogy Anyámnak van egy Phicomm FWS710 típusú 1magos készüléke, és az ehhez képest olyan fickós. mármint az op rendszerre gondolok. Android 4.0.4 van rajta és ég és föld a különbség.
nem tudom, mi lehet, ami ennyit megeszik az Android 4.3 -ban. Pedig egész jól ki van takarítva és mégis...Illetve kérdés még mindenkitől.
A g-senzor működik mindenkinek rendesen?
-
kocka450
csendes tag
Egy főzőtt ROM a vállalkozó kedvűeknek:
http://www.needrom.com/download/custom-rom-phicomm-c230w/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nők, nőügyek (18+)
- Mini PC
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest