- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
janoka99
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #240 üzenetére
Ja, de biztos elírtam. Most már nem tudom megnézni, mert letaroltam, és felraktam az itt is javasolt ROM-ot a needrom-ról, ami persze gondolom ugyanez, de kipucolva. Előtte gondjaim voltak a böngészéssel, az oldalak többsége kidobott, akármilyen böngészőt használtam, vszlg valamilyen flash probléma miatt. Ezzel a ROM-mal eddig minden OK.
Az Antutu lefut, a legvégén kidob, ill. indít magának egy második példányt, de van eredmény, továbbra is 16400 körül. A szabad RAM most éppen 70M.
Mindez a második telefonnal (az elsőt egy barátomnak rendeltem), erre 3.287 ÁFA + 1.500 költség = 4.787 Ft-ot fizettem pluszba. Ja, és a telefonok újnak és hibátlannak tűnnek, de ennek a másodiknak az IMEI és S/N számai nem stimmelnek a dobozzal, dehát több is veszett Mohácsnál.
Még megpróbálkozom a Pandawill-nél az ÁFA visszaszerzésével, hát én is kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest