Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
Sziasztok!
A héten én is megkaptam végre a telót, amit még decemberben rendeltem a Pandawillről. Megcsináltam a Recoveryt és felraktam a needromról leszedett T30-as cuccot.
A következő kérdéseim vannak:
1. Lehet ezt valahogy magyaritani? Akár úgy hogy a stock multilang ROM-ból kinyerni valahogy a magyar nyelvet? A teló ugyanis unokaöcsémnek lesz és ő még angolból nem túl jó...
2. Más fórumokon láttam különböző boot image-ket, amelyek állítólag a memóriakezelést javítják. Gondolom először azt kéne felrakni és utána megint a ROM-ot? Illetve az adott T30-asnál mindegy h milyen boot image-t rakok fel?3. Asszonynak ugyanekkor rendeltem egy Phicmm x100-at. Amit a C230W-re felraktam TWRP recovery,az jó lehet ehhez a másikhoz is?
4. Szintén az X100-hoz, ehhez nincs rootolt ROM, de eroot-al sikerült megtörni, plusz a kínai cuccokat legyalulni. Ha csinálok rajta egy gyári beállítások visszaállítását, akkor a root megmarad, vagy nem? Ha működik a recovery le akarom menteni a stock ROM-ot, de úgy hogy előtte legyalulok róla mindent.Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple MacBook
- Parfüm topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest