Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vaki

aktív tag

Sziasztok!

A héten én is megkaptam végre a telót, amit még decemberben rendeltem a Pandawillről. Megcsináltam a Recoveryt és felraktam a needromról leszedett T30-as cuccot.

A következő kérdéseim vannak:
    1. Lehet ezt valahogy magyaritani? Akár úgy hogy a stock multilang ROM-ból kinyerni valahogy a magyar nyelvet? A teló ugyanis unokaöcsémnek lesz és ő még angolból nem túl jó...
    2. Más fórumokon láttam különböző boot image-ket, amelyek állítólag a memóriakezelést javítják. Gondolom először azt kéne felrakni és utána megint a ROM-ot? Illetve az adott T30-asnál mindegy h milyen boot image-t rakok fel?

3. Asszonynak ugyanekkor rendeltem egy Phicmm x100-at. Amit a C230W-re felraktam TWRP recovery,az jó lehet ehhez a másikhoz is?
    4. Szintén az X100-hoz, ehhez nincs rootolt ROM, de eroot-al sikerült megtörni, plusz a kínai cuccokat legyalulni. Ha csinálok rajta egy gyári beállítások visszaállítását, akkor a root megmarad, vagy nem? Ha működik a recovery le akarom menteni a stock ROM-ot, de úgy hogy előtte legyalulok róla mindent.

Válaszokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák