Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sly0007

csendes tag

válasz Rodzser Mór #283 üzenetére

Előre is bocsi ha evidens dolgot írnék le, de hátha valakinek segíthet...

Fóliafelrakásról: A lehető leg pormentesebb szobát válszd, ne legyen huzat, egyéb szélmozgás ha lehet.
    Fogj egy enyhén benzines vattát, és töröld le az összes zsírfoltot a kijelzőről (magyarul töröld át) ezután monitortisztító kendővel, vagy hasonló olyan kendővel, ami nem ontja magából a port törölgesd át a kijelzőt, nehogy a vattáról szemcsék maradjanak rajta. Ha fénybe fordítod a kijelzőt, ne láss rajta semmi porszemcsét.
    Ezután a fólia egyik végét kezd lehúzni, úgy 1-2 centit, majd a lehúzott részt (vigyázz, hozzá ne érj a felülethez) állítsd be a kijelződ megfelelő oldalához, ez a legnehezebb, ha nem a lyukak vannak kivágva, hanem a teljes felső rész (olcsóbb kinai telóknál előfordul) akkor én egyszer már azt is csináltam, hogy teljesen lehúztam a véfőfóliát, és a kijelző aljához állítottam be. Ezután fogj egy bankkártyát, és kezd el az illesztéstől levasalni a szélével a fóliát. (tolod rajta a kártya élét, és lassan engeded a fóliát rátapadni a kijelzőre. ha sikerült, akkor a törlőkendővel jó alaposan belülről kielé rásimogatod, és reménykedsz hogy minden buborékot sikerült kitolni alóla.

Ezután csak egy kérdésem maradt, egy 13ezres telefonra megéri fóliát venni, vagy mire megkarcolod úgyis tönkremegy az aksi ér érdemesebb újat venni? :)

Új hozzászólás Aktív témák