- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeapro
senior tag
Azt ne editáld.
Ha megcsinálod a recovery-t és csinálsz egy backupot ezt fogod látni:-boot.img - ez a linux kernel szintje, ezt bootolja be normál inditáskor (power gomb) a bootloader, ez az ami 4 magosnál nem szabad lecserélni, 2 magosnál pedig a T30-as teljesítményt növel (úgy tudom)
-recovery.img - ezt bootolja be ha recovery-t indítasz (hang le gomb + power gomb)
-system.ext4.tar.a- ebben vannak a rendszer szintű androidos fileok, itt a system/app - ban vannak az .apk-k vagy a deodexelt file-ok, system/lib-ben a shared modulok (*.so)
-data.ext4.tar.a - itt vannak a felhasználó szintű file-ok: data/app -ban a letöltött apk-kEbben kézzel is tudsz garázdálkodni, ha "adb shell" paranccsal belépsz és ha rootoltad akkor a su parancsra root jogosultságot kapsz. Ekkor még irhatóan mountolnod kell a systemet, mert alapoból read-only és takaríthatsz.
Szerintem egyébként a gyenge teljesítményt okozó memóriahiány oka, hogy nincs swap file alapból. A T30-ban és a főzött romban van. A gyökérben van egy make_swap.sh, de nem csinál semmit. Töltöttem le rá külön applikációt, de azt se használt. Valami linux guru megmondhatná hogy kell csinálni én csak swap partíciót csináltam eddig telepítéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Airsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3207
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest