- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocka450
csendes tag
válasz
aytukabozs #514 üzenetére
"list of devices attaches" választ kapom az adb parancsra
-
kocka450
csendes tag
válasz
aytukabozs #511 üzenetére
a parancssorból nem ismeri fel a parancsfájlt (azt írja - vagy én vagyok amatőr)
-
kocka450
csendes tag
válasz
aytukabozs #509 üzenetére
eszközkezelőben látszik, rom telepítésekor hibákat ír ki. Indítja a telefont de ugyanott kifagy.
-
kocka450
csendes tag
válasz
aytukabozs #507 üzenetére
Töltést felveszi, avval nincsen gond. Bekapcsoláskor beadja a karbonn logót és akkor fagy ki.
Semmilyen romot nem tudok rá telepíteni, recoverybe sem tudok belépni.
Tanácstalan vagyok. -
kocka450
csendes tag
válasz
aytukabozs #505 üzenetére
Szia,
Igen megáll és nincs tovább.
üdv
Zoli -
kocka450
csendes tag
Sziasztok,
Hetek óta használtam az itt belinkelt karbonn romot ami hibátlanul működött a mai napig. Reggelre lemerült, azóta nem tudom bekacsolni. A képernyő bekapcsolása után kifagy a teló, nem tudok vele mit kezdeni. Van ötletetek?
üdv
kocka -
kocka450
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #231 üzenetére
Szia,
12-14Mb szabad ramom van. Antutu lefagy, így arról nem tudok nyilatkozni.
üdv -
kocka450
csendes tag
Egy főzőtt ROM a vállalkozó kedvűeknek:
http://www.needrom.com/download/custom-rom-phicomm-c230w/ -
-
kocka450
csendes tag
Aljasul kihasználnám, hogy megoldottátok a problémát. Ha rajtam múlott volna sehol sem tartanék, mert ehhez a témához láma vagyok. Akkor ezt a romot így le lehet menteni és én fel tudnám pakolni az én telómra? Ebben tudnátok segíteni? Nekem az eredeti romom sincs meg.
előre is köszönöm
Zoli -
kocka450
csendes tag
A needromról szedtem le a romot, nagy valószínűséggel ugyanazt amit Te, nálam
mégsem működik a kamera. És csak a prociban van különbség. Ha bátrabb lennék raknék rá recoveryt, de mivel nincsen még négymagossal tapasztalat ezért várok. Na meg aztán rutinom sincs az ilyen dolgokhoz. -
kocka450
csendes tag
sziasztok,
Nektek működik az első és hátsó kamera? Én csak selfie-t tudok csinálni a gyári rommal, mert hiányzik a kapcsoló amivel át lehet váltani a másikra.
Nektek megvan?
üdv -
kocka450
csendes tag
Sziasztok,
Nekem is négy magos van, igaz az enyém aliexpress-től érkezett. Olyan hitvány (memóriafaló) rom volt rajt, hogy le kellett cserélnem (hála Piminek)!
Simán rá ment a T06-os rom, bár arra nem is gondoltam, hogy téglát csinálok a telefonomból.
ha kérdésetek van evvel kapcsolatban nyugodtan mondjátok
üdv
kocka -
kocka450
csendes tag
Hello Urak,
beszereztem egy ilyen masinát én is, de problémáim vannak vele. T06-ost nem tudom felrakni, mert még sosem csináltam ilyet. Egyszerűen elveszek az infók sokaságában. Tudnátok rajtam segíteni szájbarágósan, program linkekkel stb.
Hálás lennék
üdv
Kocka
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest