- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
válasz
aytukabozs #454 üzenetére
El is kelt... Köszönöm az érdeklődőknek a megkereséseket!
Sajnos(?) a topiktársnak kijelzőcserére kellett, remélem összejön neki.
-
vaki
aktív tag
No, sikerült, amit beterveztem. Megjött a 2. C230, ennél teljes mértékben működőképes lett a Karbon ROM. Megy a hátsó kamera is, 3G is, meg minden. Le is passzoltam unokaöcsémnek.
ÍGY viszont áll, amit felvázoltam, azaz mondjuk 2000 Ft-ért (vagy 6 doboz sörért) átadom valakinek a működésképtelen C230W-met. Dobozban, összes tartozékkal, ennyit szerintem a tartalék akksi meg az USB kábel megér. Plusz ha valaki nagyon guru hozzá, esetleg még telefont is tud belőle varázsolni.
Hardverapróra nem szívesen rakom fel, pont azért, mert tégla. Modikat kérem, ne töröljék a hszt. Köszönöm.
-
vaki
aktív tag
Stimmt, most jön még egy C230, pont ugyanezt írták a trackingba, remélem hétfőn megkapom.
Mihelyst megjön és összejön rá valami értelmes ROM, amivel rendesen műxik, akkor a másikat pár doboz sörért, vagy hasonló kaliberű ellenértékért szívesen átadom valakinek, aki szeretne barkácsolni vele.
Update: hopp most jöttem rá, hogy nem írtam meg a korábbi teló történetének végét. Szóval ugye ott tartottunk, hogy Karbonosítás után nem ment a kamera és a Karbon ROM alatti recoveryből nem engedte visszaállítani sem a gyári mentést, sem a T30-at. Plusz az adb sem ismerte fel, hogy visszarakjak neki egy másik recoveryt. Valaki itt azt tanácsolta, próbáljam meg kikapcsolt állapotban, először úgy sem ment, de utána ha kikapcsolt állapotban a bekapcs gomb+hangerő fel (vagy le, már nem tudom) kombinációt nyomtam akkor egyszercsak elindult. Apró hiba hogy egyből a Karbon újraflesselés kezdett el futni, amit egy idő után sikeresen bezártam (véletlenül, de attól még én voltam a hülye
) Azóta a teló egy szép fekete tégla, se bekapcsolásra, se semmilyen gombnyomogatásra nem reagál, próbáltam már akksival, akksi nélkül mindehogyan, de semmi. Szóval ha az újonnan jött normálisan menni fog, akkor a régit szívesen odaadom bárkinek, akinek hardveres vagy szoftveres barkácsolásra kell.
-
vaki
aktív tag
Sziasztok!
Megcsináltam a "Karbonosítást",ellenben a hátsó kamera nekem sem működik. A nagyobb baj, hogy az adb nem ismeri fel, így sem a korábbi recovery-t, sem a korábbi ROM-ot nem tudom visszapakolni. Ha bemegyek a Karbonn ROM-os recoverybe és abból próbálom felrakni a T30-at, ott meg rögtön az elején elszáll egy hibaüzivel, el sem kezdi a ROM telepítést. Valaki próbálta már visszacsinálni ezt? És ha igen, akkor hogy működött?
Illetve van még egy ötletem, ha a Karbon ROM-ban lecserélem a boot.img-t, akkor elképzelhető, hogy működik a kamera? -
vaki
aktív tag
A panda mindig valami hasonló címkét ír rá 15-25 USD közötti összeggel, akár van ÁFA biztosításod, akár nincs. Már 4 telót rendeltem tőlük, azoknál is ez volt a helyzet. A 2 utolsó Phicomm teló (egy C230 és egy X100) átjött simán, tavaly a másik 2-t megvámolták
És igen, az ÁFA biztosításuk nem vonatkozik a posta által rárakott plusz ügyintézési díjra, lévén az nem is ÁFA.
-
vaki
aktív tag
Sziasztok!
A héten én is megkaptam végre a telót, amit még decemberben rendeltem a Pandawillről. Megcsináltam a Recoveryt és felraktam a needromról leszedett T30-as cuccot.
A következő kérdéseim vannak:
1. Lehet ezt valahogy magyaritani? Akár úgy hogy a stock multilang ROM-ból kinyerni valahogy a magyar nyelvet? A teló ugyanis unokaöcsémnek lesz és ő még angolból nem túl jó...
2. Más fórumokon láttam különböző boot image-ket, amelyek állítólag a memóriakezelést javítják. Gondolom először azt kéne felrakni és utána megint a ROM-ot? Illetve az adott T30-asnál mindegy h milyen boot image-t rakok fel?3. Asszonynak ugyanekkor rendeltem egy Phicmm x100-at. Amit a C230W-re felraktam TWRP recovery,az jó lehet ehhez a másikhoz is?
4. Szintén az X100-hoz, ehhez nincs rootolt ROM, de eroot-al sikerült megtörni, plusz a kínai cuccokat legyalulni. Ha csinálok rajta egy gyári beállítások visszaállítását, akkor a root megmarad, vagy nem? Ha működik a recovery le akarom menteni a stock ROM-ot, de úgy hogy előtte legyalulok róla mindent.Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Flint 2 OFF topik
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest