- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Én nem használom GSM telefonálásra a telefont, csak voip-ra. Persze nem kizárt,hogy átrakom a butatelefonomból a SIM kártyát ebbe. Szóval nincs ilyen tapasztalatom, hogy eldobja-e a hálózatot.
Wifinél csinálta azt párszor, hogy eldobja a jelet. "Connected"-ről átvált valami másra, hogy nem stimmel a jelszó vagy ilyesmi. Most nem tudom visszaidézni. Holott a jelszó rendben van. Ilyenkor újraidítom a telefont.Szeritnem a telefon baja a RAM memória kezelés. Mint azt már írtma, a Beállítások > Futó alkalmazásoknál 0-10MB szabad RAM-ot ír. Antutuban meg a Clean Masterben 40-60 MB szabad Ramot. Néha 100MB-ot is. Ezt a különbséget nem tudom mire vélni.
Jó lenne egy support hozzá forgalmazó vagy gyrátó által. Németeknél szerintem sokat eladtak Phicomm Clue néven. Ott csak kell lenni valami supportnak! Ennek kéne utána járni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Samsung s22 Ultra
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest