- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
kocka450 #515 üzenetére
Sajnos nekem itt elfogytak a tippjeim, próbáld meg itt;
http://logout.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja_v2/hsz_1-50.htmlPár féltégla már feltámadt itt..
Részletesen írd le milyen teló, milyen moddolások történtek rajta, és hogy jött elő a hiba... -
aytukabozs
addikt
válasz
kocka450 #510 üzenetére
Honnan/hogyan telepítenéd a romot?
Én megpróbálnám parancssorból az adb devices parancsot.
Ha látszik a telo akkor a kártya gyökerébe bemásolnám a cwm recovery-t.
Aztán adb reboot bootloader
Majd fastboot boot recover.img (amennyiben más a recovery neve akkor az menjen a végére)
Így nem a telóról hanem az sdről fut a recovery.
He elindul akkor wipe cash/data/dalvik
Majd reboot hátha így elindul (de ezzel persze elszállnak a telepített dolgok meg a beállítások). -
aytukabozs
addikt
válasz
kocka450 #506 üzenetére
Vedd ki és tedd vissza az akkut, és kikapcsolva próbáld tölteni, ha így sem vesz töltést, akkor
(bár ennél a telónál még nem hallottam túlmerülésről) megpróbálhatod kivenni az akksit, feldobni valami meleg helyre (vagy hajszárítóval felmelegíteni) és mikor már jó meleg akkor visszatenni a telóba, és töltőre dugva megpróbálni bekapcsolni. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
kocka450 #232 üzenetére
Köszi a RAM adatokat.
Ha van még, akkor jöhet.Korábban már írtam egyébként a Phicommnak RAM ügyben. De nem reagáltak. Majd valamelyik oldalon lehúzom ezt a készüléket. Ott van a német és a kínai gyáruk, egyik sem írt vissza. Nekem is kifagy néhány alkalmazás, pl weboldal böngészésekor, valamint "Én kicsi tescóm" játéknál sorozatosan. És szerintem a RAM hiány miatt csinálja ezt. A 12600 Antutu pont nem indokolja, hogy ezeknél kilépjen a programból.
Mindenesetre mielőtt nagyon a készülék nyakába varrnám a problémát, előtte megpróbálom gyári állapotúra visszacsinálni a porgoramokat, androidot. Mert lehet, hogy én töröltem valami összetevőt, amit nem kellett volna.
Amúgy érdekes, hogy bizonyos RAM-mérő programok miért mutatnak 60-80-100 MB elrhető RAM-ot, miközben a telefon BEÁLLÍTÁSOK / ALKALMAZÁSOK / FUTÓ PROGRAMOK alatt 0-25MB-ot mutat csak. Szóval valami bűzlik RAM téren.
-
Laslie
tag
válasz
kocka450 #183 üzenetére
Örülök, hogy sikerült!
Azért lehet lassabb a T27-es rom-nál, mert az szerintem a 2 magos-hoz való, más a kernel. Ezért is nem működött megfelelően a kamera.
Viszont az eredeti verzióhoz képest ez a "könnyített" változat sokkal gyorsabb. Ha kell feltöltöm az eredeti rom-ot a másik mellé, hogy ki tudd próbálni. Letöltöd, felteszed és érezni fogod a különbséget.
Az eredeti rommal alig akart reagálni a telefon. Másodperceket kellet néha várni egy-egy művelet végrehajtására. A "könnyített" változattal ilyen problémám nincs.
Nálam nem akar telepíteni semmilyen programot indítás után. -
djpoti
aktív tag
válasz
kocka450 #183 üzenetére
Ne törődj bele, ugyanis több napos konzultációval pimi50 kolegával, megleltük a megoldást.
Visszatettem az eredeti romot és root -oltam VRoot -al.
Csak újabb kellett hozzá.
VRoot_1.7.9.9273
Ezt töltsd le.
Már kidobáltam a sok sallangot és 100MB körül van a szabad memória kapacitása.
Antutu is 3x lefutott már egymás után. 16375 pont.
Nagyon jó így pimi50 által ajánlott rendszer alkalmazás eltávolítóval, csak úgy dobálod ki a sok sz@rt.
Ma fakadtam először mosolyra a telefon használata közben.
-
-
Laslie
tag
-
pimi50
aktív tag
válasz
kocka450 #116 üzenetére
Nem tudom, de én is jártam így tabletnél, amikor ICS-ről JB-re próbáltam áttérni. Akkor azt tapasztaltam, hogy a Galériával van összeheggesztve a kamera alkalmazás. Igaz, hogy főzött romokkal próbálkoztam és nem jött be. Az eredeti rommal működött? A T30-al próbáltad? Az ugyan nem jó semmire, de a funkciót kipróbálni talán érdemes llenne.
-
pimi50
aktív tag
válasz
kocka450 #102 üzenetére
A recoveryvel nem sokat kockáztatsz, legfeljebb nem működik, azaz az eredet recoveryvel bootol.
Ha letöltötted a két recovery img-t, a nandroiddal lehet flesselni (valamelyiket)
A romot illetően, már nem emlékszem, hogy melyiket raktam fel, letöltöttem minden megtalálhatót, azokból választottam egyet. Látszólag azonosak, vagy hasonlóak, de lehet különbség. Ha gondolod, kirakom valahová az összeset, és próbálgass. -
pimi50
aktív tag
-
pimi50
aktív tag
Nem túl bonyolult.
Le kell tölteni a romot. (pl.http://www.needrom.com/download/phicomm-c230w/)
Ha zip fájlként érkezik, ki kell bontani egy könyvtárba.
Össze kell kötni a a bekapcsolt telót a pc-vel usbn keresztül.
Elindítod a pc-n a .cmd fájlt.
Elindul az adb driver, majd az adb. Rebootol a telo. Flesseli a boot, majd a system img-t.
Ujra rebootol, és elindul az új rom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest