- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Daywalker #471 üzenetére
Elvárásaim azért vannak, vagy lehetnek, mert valószinüleg a TOP előfizetők közé tartozom.
Kb 7 évet COD-oztam (kizárólag multi), mindent megvettem amit lehetett, hogy támogassam a fejlesztőket, és szervereket is üzemeltettem, de két dolog miatt váltottam WoT-ra.
1. Itt nincsenek csitterek
2. A szememet kevésbé fárasztj a WoT.WoT-al is simán lenyomnék 7 évet, de ha a fentiek közül megjelenik az egyik probléma, akkor biztos váltani fogok. És valószinűleg nem csak én....
Nem sokkalom a bevételüket, (egy-egy PC-s játékkal biztos többet lehet kaszálni) és azt is megértem, hogy költséges infrastrukturát tart fenn a WG. De nem kötelező a WoT-al játszani sem pedig fizetni a plusszokért, egyszerüen máshova viszem a hobbira szánt zsebbpénzem ha már nem lesz élvezetes játszani ezzel a játékkal. Eddig nem bántam meg egyetlen fillért sem, bár volt amikor feleslegesen dobtam ki párszáz goldot, csak azért hogy valamit gyorsan kipróbálhassak.
Lehet megszokom az új grafikát is, de majd ez akkor dől el, ha 5-6 óra játék után fejfájós zombiként kelek fel a gép elől, vagy viszonylag frissen és úgy hogy másnap kedvem legyen újra játszani.
-
AlexWolf
senior tag
válasz
Daywalker #449 üzenetére
Én azt akartam mondani, hogy alacsony tierű tank is ugyanannyit számít. Szerintem az összeffit egyes tankok effijéből átlagolja, van t3-as premium német tankommal és churchillel is közel 3000-es effim, de vannak olyan tankok is, amikkel csak pár száz (francia szutyokok). Ha alacsony tierrel tolod az is növeli rendesen szerintem.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Daywalker #443 üzenetére
március óta emelkedik folyamatosan, olyan 6-700 körülről emelkedik.
Természetesen, ha alacsony tierrel játszol, alacsonyabb lesz az átlagos sebzésed, átlagos xp is, így kisebb az eff rating. mostanság, hogy tier8-as tankjaim is vannak (3 db
) így emelkedik a kapott xp is, szóval török fel, mint a talajvíz, csak ugye egyre nehezebb
-
jano_77
nagyúr
válasz
Daywalker #356 üzenetére
Pont az bosszant a legjobban, hogy mostanában - 1-2 hónapja - raktam újra a teljes rendszert.
És persze, nem olyan nagy ördöngösség újra tenni megint, csak akkor is bosszant, mert nem így kellene működnie egy normális rendszernek, hogy negyedévente újra húzzuk!?szerk.: (#352) D.Orion: HD Sentinel a winyóknál mindent rendben talált. mi az a Super Pi 32M?!
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Daywalker #319 üzenetére
Nekem van mindkettő és a Type59 jobban tetszik és jobban is farmol nálam, annak ellenére hogy én is a heviket kedvelem jobban. Persze én még mentem a "régi" T34-el, amely egy kiváló tank volt és lehet ezért idegenkedem a prém verziótól.
A T34 60%-al drágább is.... és a csaták hosszabbak, komótosabbak vele.
Viszont a lövege igen jó (kivéve töltési idő), simán lehet t10 tankokat is csipegetni.
A Type-al inkább rohangálok, sokat lővök és gyakran belehalok.A Type59 csak ilyen akciókban kapható, aki szeret medezni annak biztos jól megy majd vele.
-
fsb1000
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Napelem
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest