- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Daywalker #471 üzenetére
Elvárásaim azért vannak, vagy lehetnek, mert valószinüleg a TOP előfizetők közé tartozom.
Kb 7 évet COD-oztam (kizárólag multi), mindent megvettem amit lehetett, hogy támogassam a fejlesztőket, és szervereket is üzemeltettem, de két dolog miatt váltottam WoT-ra.
1. Itt nincsenek csitterek
2. A szememet kevésbé fárasztj a WoT.WoT-al is simán lenyomnék 7 évet, de ha a fentiek közül megjelenik az egyik probléma, akkor biztos váltani fogok. És valószinűleg nem csak én....
Nem sokkalom a bevételüket, (egy-egy PC-s játékkal biztos többet lehet kaszálni) és azt is megértem, hogy költséges infrastrukturát tart fenn a WG. De nem kötelező a WoT-al játszani sem pedig fizetni a plusszokért, egyszerüen máshova viszem a hobbira szánt zsebbpénzem ha már nem lesz élvezetes játszani ezzel a játékkal. Eddig nem bántam meg egyetlen fillért sem, bár volt amikor feleslegesen dobtam ki párszáz goldot, csak azért hogy valamit gyorsan kipróbálhassak.
Lehet megszokom az új grafikát is, de majd ez akkor dől el, ha 5-6 óra játék után fejfájós zombiként kelek fel a gép elől, vagy viszonylag frissen és úgy hogy másnap kedvem legyen újra játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Nintendo Switch
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest