Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Detto,
Én nem CoD-oztam, hanem Americas Armyztam rengeteg, aztán meg WoW, amivel huzamosabb ideig játszottam. WoW-ot abbahagytam lassan 5 éve.
Most kicsit hanyagolom WoT-ot, ebben a hónap jönnek olyan gémek, amik jobban érdekelnek, de azok nem multik és a 8.0 is érdekel, szóval úgyis visszajövök. Ráadásul én is sokat feccoltam bele, mindenféle szinten. Amikor meg végleg megunom abbahagyom.(#473) [HUN]Dani Én a fizikát jó ötletnek tartom, ha jól csinálják meg. Tényleg kellett már az, hogy egy loltraktorral ne lehessen blokkolni egy maus-t. Teljesen máshogy kell majd játszani, mert pl előfordulhat, hogy egy ellenséges tank, ami amúgy nem tud sebezni szemből, kitol a fedezék mögül és oldalról szétkapnak.
-
[HUN]Dani
őstag
Nekem személy szerint az új grafika és a fizika egyáltalán nem tetszik. Lehet idővel hozzászokom, de ha nem így lesz akkor byebye WoT.
Mint látom cod-oztál. Megkérdezhetem, hogy melyik részével? Én is letoltam kb. 6 évet cod-al. Főleg a 2. részével játszottam sokat, azzal még néha most is játszom, továbbá játszottam cod mw2, cod bo és cod mw3. Természetesen mindet eredetibe.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- További aktív témák...
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest