Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Detto,
Én nem CoD-oztam, hanem Americas Armyztam rengeteg, aztán meg WoW, amivel huzamosabb ideig játszottam. WoW-ot abbahagytam lassan 5 éve.
Most kicsit hanyagolom WoT-ot, ebben a hónap jönnek olyan gémek, amik jobban érdekelnek, de azok nem multik és a 8.0 is érdekel, szóval úgyis visszajövök. Ráadásul én is sokat feccoltam bele, mindenféle szinten. Amikor meg végleg megunom abbahagyom.(#473) [HUN]Dani Én a fizikát jó ötletnek tartom, ha jól csinálják meg. Tényleg kellett már az, hogy egy loltraktorral ne lehessen blokkolni egy maus-t. Teljesen máshogy kell majd játszani, mert pl előfordulhat, hogy egy ellenséges tank, ami amúgy nem tud sebezni szemből, kitol a fedezék mögül és oldalról szétkapnak.
-
válasz
Daywalker
üzenetére
Én azt akartam mondani, hogy alacsony tierű tank is ugyanannyit számít. Szerintem az összeffit egyes tankok effijéből átlagolja, van t3-as premium német tankommal és churchillel is közel 3000-es effim, de vannak olyan tankok is, amikkel csak pár száz (francia szutyokok). Ha alacsony tierrel tolod az is növeli rendesen szerintem.
-
Valszeg az lesz, mint tavaly is.
Nem egyenként kapunk promókódokat, az e-mail cím csak azért kell, hogy egy címről ne 100x szavazz, hanem lesz egy közös "THANKSFORVOTING" (vagy valami) promókód, ami ki lesz rakva a főoldalra. Tavaly nem a WoT nyert mégis volt promókód, mert sokan szavaztak és így köszönték meg (asszem talán nem volt olyan ütős, mint ha nyertek volna)...én 7 e-mail címmel szavaztam, szóval megtettem amit lehet
-
Én a hanggal találtam ilyen összefüggést. Amikor olyan hang packot használtam, ami mondjuk megváltoztatta a lövés, becsapódás, robbanás stb hangját, akkor míg az adott hang minimum egyszer elő nem jött mindig bedöccent a játék. Általában ez az első 2 csatánál okozott gondot utána nem (gondolom addigra már mindenféle lövéshang bufferolódott). ASzerintem ugyan ilyen problémát okozhat, ha az ember egyéb grafikát/hangot megváltoztató modot használ.
Ha a normál hangokat használom nincs ilyen gond. -
Sziasztok.
Ugyan nem vagyok PHE tag, illetve más klánban sem vagyok benne. Nem is szeretnék jelentkezni, csak az lenne a kérdésem, hogy nem gond-e ha ebbe a fórumba is be-be nézek, és ha olyan téma van, ami nem a PHE klán életét, de a WoT-ot, tankokat, akárbármit érinti, akkor hozzászóljak?
Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- EA Sports WRC '23
- Projektor topic
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi