Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt

Új hozzászólás Aktív témák
- 

fsb1000
nagyúr
Talán szerencsésebb lett volna ha nekem írsz elsőként privátot, és akkor a haverod nem von kérdőre a másik topikban miért is írogatok még oda?
Virkir miért tudhatta előbb a döntésed mint én? Nem is PHE tag.
Nagyon unkorrekt dolog volt. Ezt sem tudtad megfelelően elintézni.
Gáz... - 

fsb1000
nagyúr
 - 

bandiras2
senior tag
Az utóbbi időben igencsak hanyagoltam a WOT látogatását, és sajnos a klánban sem tudtam kivenni a részemet ahogy kellett volna. azt a kevés idő pedig amit játszani tudtam , jellemzően kollégákkal-haverokkal töltöttem és nem a klánnal. Sajnos a klán így semmi hasznomat nem látja, úgyhogy nehéz szívvel a távozás mellett döntök, mert ennek így nincs értelme. Büszkén hordtam magamon a PHE klánjelzését, de erről a kiváltságról most mély fájdalommal lemondok.
Ha kellek, tudjátok hogy hol találtok.
Remélem sokat fogunk még együtt századni, akár csak mint meghívott tag.Köszönöm a sok élvezetes meccset, ezennel lelépek.
 - 

jahrn
senior tag
Ugyan jobban bejon a szabaduszo let, de egyre jobban hianyzik a taktikus jatek es ezt randomban sajna nem is lehet elvarni. Szal ha a jelenlegi vagy leendo vezetot
 erdekli a dolog akkor elkuldom a WoT Dossier Tool oldalam linkjet PMben aztan majd eldonti h kellek-e.
Azt viszont elore szeretnem leszogezni h ha a klan megy CW-re az ottani megjelenesem igencsak bizonytalan, jelenleg max szazadozasban gondolkodom. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
 - HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
 - Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

erdekli a dolog akkor elkuldom a WoT Dossier Tool oldalam linkjet PMben aztan majd eldonti h kellek-e.