Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Talán szerencsésebb lett volna ha nekem írsz elsőként privátot, és akkor a haverod nem von kérdőre a másik topikban miért is írogatok még oda?
Virkir miért tudhatta előbb a döntésed mint én? Nem is PHE tag.
Nagyon unkorrekt dolog volt. Ezt sem tudtad megfelelően elintézni.
Gáz... -
fsb1000
nagyúr
-
bandiras2
senior tag
Az utóbbi időben igencsak hanyagoltam a WOT látogatását, és sajnos a klánban sem tudtam kivenni a részemet ahogy kellett volna. azt a kevés idő pedig amit játszani tudtam , jellemzően kollégákkal-haverokkal töltöttem és nem a klánnal. Sajnos a klán így semmi hasznomat nem látja, úgyhogy nehéz szívvel a távozás mellett döntök, mert ennek így nincs értelme. Büszkén hordtam magamon a PHE klánjelzését, de erről a kiváltságról most mély fájdalommal lemondok.
Ha kellek, tudjátok hogy hol találtok.
Remélem sokat fogunk még együtt századni, akár csak mint meghívott tag.Köszönöm a sok élvezetes meccset, ezennel lelépek.
-
jahrn
senior tag
Ugyan jobban bejon a szabaduszo let, de egyre jobban hianyzik a taktikus jatek es ezt randomban sajna nem is lehet elvarni. Szal ha a jelenlegi vagy leendo vezetot
erdekli a dolog akkor elkuldom a WoT Dossier Tool oldalam linkjet PMben aztan majd eldonti h kellek-e.
Azt viszont elore szeretnem leszogezni h ha a klan megy CW-re az ottani megjelenesem igencsak bizonytalan, jelenleg max szazadozasban gondolkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

erdekli a dolog akkor elkuldom a WoT Dossier Tool oldalam linkjet PMben aztan majd eldonti h kellek-e.