Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clubforum2
tag
Jó napot emberek.
Kezd összejönni kis csapatunk,és bérelni szeretnénk rfactor szervert.Van valakinek ötlete?Már rohadt sok szolgáltatót megkerestem,de semmi.Magyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
-
aesir
veterán
CKM party volt ma a Silverkart gokartstadionban, szétversenyeztem magam egész nap
Fájok mindenhol, nagyon jó kis Honda gépek voltak, mennek sárkányosan Összesítésben 7. lettem cca. 80-ból, de direkt minden kanyarban drifteltem
Nagyon profi a szoftver is, korrektek a listák.
Klassz helyVan saját életem...
-
-Mike-
addikt
ez jó film lesz;)
[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
2007-es Eleanor hozzánemértő kezekben;))
-
Daffy
őstag
BSZ JUan,bocs kicsit megcsusztam:-)
Electric Warriors---www.electricboogie.hu
-
Johnyka
aktív tag
Boldog Szülinapot Juan!
-
Juan G
veterán
Köszi mindenkinek!!! Megleptem magam egy új géppel ...
b-type: okés...
This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone.
-
törölt tag
-
törölt tag
nem
abban az esetben igen, ha valami kisebb csoda folytán a Toyo' jövő évi modelje sikeres lesz,..mindenesetre jó ötlet volt odavenni Glock-t a Toyota-nak...neki van tapasztalata a kipörög nélküli verdákkal..CC+GP2.
Adnák a kezembe az átigazolásokat...olyan évet rittyentenék hogy ihaj. -
-Mike-
addikt
bé, glock a toyota versenyzője lesz jövőre, örülünk?;)
bsz juan
[ Szerkesztve ]
-
Tommy78
aktív tag
Megy nektek az rFactor?
Nekem ma még nem indult el egyszer sem. Pedig van fent kettő is de egyik sem megy, más szimmel nem volt gondom, Race, LFS, GTR. Mintha régen lett volna már ilyen, de nem biztos, lehet keverem valamivel.:: :: :: www.tommy78.extra.hu :: :: :: www.szponzor.com :: :: ::
-
Juan G
veterán
Köszi srácok!!
-
Tommy78
aktív tag
Boldog Szülinapot Juan!!
:: :: :: www.tommy78.extra.hu :: :: :: www.szponzor.com :: :: ::
-
Met
nagyúr
BSZ Juan
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Tomievo
aktív tag
Áhh, bocs.
http://logout.hu/iras/a_windows_xp_32_bit_memoriakezelese.html
-
Tomievo
aktív tag
Srácok! Ezt a cikket ajánlom figyelmetekbe(mármint akik sok memóriával küzdenek). Le van írva az is, hogyan lehet használhatóva tenni mind a 3GB-t a játékokban.
Kollégám mondta, hogy esetleg meg lehet valahogy oldani, hogy a 4GB-tal is rendesen működjön. Majd igyekszem kifaggatni. -
gaben71
senior tag
Halilalipapimami.
hogy vagytok csibészek?
Az Rfactor-hoz van egy Touring Car Legends mod, tudja valaki honnan tudom letölteni, a centralon van szó róla csak nem tudom letölteni.
[link]Gaben
-
Tommy78
aktív tag
Valamikor lehetne mostanában rendezni egy endurance jellegű versenyt. A régi, de nagyon jó ASC Race moddal, egy 2-3 órás futamot valami jó pályán.
Mit gondoltok? Vagy erre mostanában már nem lenne nagyon igény, vagy nem jönne annyi ember, hogy egy izgalmas versenyt lehetne rendezni?
Akár szavazhatnánk is erről, ha valakit érdekelne a dolog.:: :: :: www.tommy78.extra.hu :: :: :: www.szponzor.com :: :: ::
-
Met
nagyúr
Tegyetek fel 64 bites oprendszert
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Daffy
őstag
Akkor csak par nappal eloztelek meg.Pont ezt szivtam meg....Vettem meg 2x1 GB RAM-ot es keresztbe-hosszaba fagyott a gep....Egy forumon mondtak a tutit Nekem is:-)Eszembe nem jutott volna hogy az XP nem tamogat tobbet mint 3GB..
Electric Warriors---www.electricboogie.hu
-
Juan G
veterán
nekem se GTR se GTR2 nincs, nem tudom mi baja lehet...csak az alap beállításokra tudok gondolni...vagyis fék-gáz külön tengelyen, automata kuplung segítség ki, na meg van ilyen a játékon belül (talán) hogy auto blip vagy mi...
-
snecy
senior tag
Sziasztok, nem tudom jó helyre írom-e, de letölthető valahonnan rFactor alá az FSOne 2007 mod?
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
Tommy78
aktív tag
Na megvan a gondd a gépemmel, hogy miért fagyott le. Bár erre nem gondoltam volna.
Nézegettem a gép utmutatóját és az állt benne, (nem tudom ezt tudta e valaki, mert én nem) ha Windows XP 32 bites oprendszert telepítünk a gépre, akkor 3 GB Ramnál többet ne tegyünk bele, mert a Win nem fog megfelelően működni, pontosabban úgy írta, ha 4x 1GB Ramunk van azt ne tegyük bele, csak 3-at vagy kevesebbet a megfelelő működéshez, és láss csodát azóta nincs vele semmi gond.:: :: :: www.tommy78.extra.hu :: :: :: www.szponzor.com :: :: ::
-
-Mike-
addikt
-
Juan G
veterán
-
Sebike
senior tag
kapcsold ki a fraps-ot
állítsad át a default bemenetet (honnan vegye a hangot, asszem nekem a stereo keverőre kell állítanom)
2x klikk a hangerő ikonon --> beállítások --> tulajdonságok --> kiválasztod a "felvételhez" nevü opciót --> ok --> átrakod a pipát máshova a mikrofonról
indítsad el a fraps-otröviden ennyi nálam így néz ki nem tudom másnál hogyan, Én ezt "szoktam" csinálni, remélem segít
[ Szerkesztve ]
SEBI
-
Juan G
veterán
mit csináljak, hogy a FRAPS felvételnél a hangot NE a mikrofonból vegye??? Hiába telepítem újra, bármit csinálok állandóan a mikrofont használja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest