Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebike
senior tag
Sziasztok
Mivel BMW fun vagyok, gondoltam kipróbálom ezt a modot, szetem nagyon jól sikerült, érdemes lenne kipróbálni közösen is.
Innen letőlthető:
[link]
Ruapuna pályán próbáltam (köszi Juan, nagyon jó kis pálya), nagyon jó kis kombo együtt, érdemes megpróbálni. -
Sebike
senior tag
ok, akkor legközelebb
-
Sebike
senior tag
Na mizu, hol a szerver???
-
Sebike
senior tag
Sup ma lesz esetleg valami, NAGT leginkább?
-
Sebike
senior tag
Én is vagyok, ha csinálsz szervert akkor jönnék egy kicsit kipróbálni
-
Sebike
senior tag
Hali, egy kis segítség kellene!
Logitech Driving Force Pro Steering Wheel for PS3 / PS2
ez jó a pc-hez is, vagy csak a régebbi ami közös volt, ezt honnan lehet megtudni?
előre is köszi a segítséget -
Sebike
senior tag
Én minden nap megnézem ezt a topikot,
Ugyanúgy érzek mint mindenki, rövidek a napok, nincs idő semmire, nem nagyon fér bele semmi játék a napba (minden nap ua.), de azért Én is próbálkozom LFS2-vel (ez jön be most a legjobban), de csak a részvétel és a jóérzés kedvéért (néha bejátszik egy kis CS:source is). -
Sebike
senior tag
Na mi van itt, kifagyott v. kifogyott a topik???
-
Sebike
senior tag
Sziasztok
Békés, boldog karácsonyt kívánok minden kedves PH fórumozónak
-
Sebike
senior tag
kapcsold ki a fraps-ot
állítsad át a default bemenetet (honnan vegye a hangot, asszem nekem a stereo keverőre kell állítanom)
2x klikk a hangerő ikonon --> beállítások --> tulajdonságok --> kiválasztod a "felvételhez" nevü opciót --> ok --> átrakod a pipát máshova a mikrofonról
indítsad el a fraps-otröviden ennyi nálam így néz ki nem tudom másnál hogyan, Én ezt "szoktam" csinálni, remélem segít
-
Sebike
senior tag
Bocsi, de van egy kérdésem, nem vág egy témába sem (ja mi is a téma itt mostanság
) ,lehet e XP alatt a nyelvet megváltoztatni újratelepítés nélkül (gondolok itt pl. a magyar xp-t angolra, stb.)?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- ZIDOO médialejátszók
- Apple Whatch SE 2.generáció
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest