Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebike
senior tag
Sziasztok
Mivel BMW fun vagyok, gondoltam kipróbálom ezt a modot, szetem nagyon jól sikerült, érdemes lenne kipróbálni közösen is.
Innen letőlthető:
[link]
Ruapuna pályán próbáltam (köszi Juan, nagyon jó kis pálya), nagyon jó kis kombo együtt, érdemes megpróbálni.SEBI
-
Sebike
senior tag
ok, akkor legközelebb
SEBI
-
Sebike
senior tag
Na mizu, hol a szerver???
SEBI
-
Sebike
senior tag
Sup ma lesz esetleg valami, NAGT leginkább?
SEBI
-
Sebike
senior tag
Én is vagyok, ha csinálsz szervert akkor jönnék egy kicsit kipróbálni
SEBI
-
Sebike
senior tag
Hali, egy kis segítség kellene!
Logitech Driving Force Pro Steering Wheel for PS3 / PS2
ez jó a pc-hez is, vagy csak a régebbi ami közös volt, ezt honnan lehet megtudni?
előre is köszi a segítségetSEBI
-
Sebike
senior tag
Én minden nap megnézem ezt a topikot,
Ugyanúgy érzek mint mindenki, rövidek a napok, nincs idő semmire, nem nagyon fér bele semmi játék a napba (minden nap ua.), de azért Én is próbálkozom LFS2-vel (ez jön be most a legjobban), de csak a részvétel és a jóérzés kedvéért (néha bejátszik egy kis CS:source is).SEBI
-
Sebike
senior tag
Na mi van itt, kifagyott v. kifogyott a topik???
SEBI
-
Sebike
senior tag
Sziasztok
Békés, boldog karácsonyt kívánok minden kedves PH fórumozónak
SEBI
-
Sebike
senior tag
kapcsold ki a fraps-ot
állítsad át a default bemenetet (honnan vegye a hangot, asszem nekem a stereo keverőre kell állítanom)
2x klikk a hangerő ikonon --> beállítások --> tulajdonságok --> kiválasztod a "felvételhez" nevü opciót --> ok --> átrakod a pipát máshova a mikrofonról
indítsad el a fraps-otröviden ennyi nálam így néz ki nem tudom másnál hogyan, Én ezt "szoktam" csinálni, remélem segít
[ Szerkesztve ]
SEBI
-
Sebike
senior tag
Bocsi, de van egy kérdésem, nem vág egy témába sem (ja mi is a téma itt mostanság ) ,lehet e XP alatt a nyelvet megváltoztatni újratelepítés nélkül (gondolok itt pl. a magyar xp-t angolra, stb.)?
SEBI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest