Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
2016-ban én "zártam" szólásommal a PH! Autóverseny topikot, most felnyitom ismét, ha már onnan indult az egész, hogy 2002-2003 környékén PH!-s arcokkal toltunk pár szezon ETCC versenyt. ÉS most, 20évvel azután, hogy eladtam az akkori P4 PC-met, és a Formule force EX (piros gumis) kormányomat, megjött a kategória Raceroomra!
Íme az első körök, dupla bakival, mivel az első indításnál pofáztam már 10perce és mentem két kört, mire rájöttem, nem indítottam el a streamet, utána a 12 órai update 13:30-as hotfixének a 14:40-es patche miatt lelőtték a szervereket, utána lefagyott a teljes windowsom is, és újra kellett indítani a streamet, de íme, ilyen lett:
https://www.youtube.com/live/7EF-R5xvZek
https://www.youtube.com/live/l2Ws5Eb9yAUElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
sikerült megtaláljam valami webarchivumban az etcc 1.0 modot
ennek volt tovább javítása? valami VGA javítás nincs az F1 CH 99-02-höz? az F1 CH 2007 1280-ban majdnem fullon szebben fut, mint ez 800x600-ban low-mid beállításbanElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
sziasztok versenytársak
nincs meg valakinek a régi etcc mod + f1 alapjáték, amiben az első futamokat nyomtuk?
vagy valami olyan régi etcc vagy wtcc mod+alapjáték, ami elmenne a gyerek gépén? 1,5gb ram, AMD 3800+, és egy pcie radeon hd 4550 azt hiszem, ami benne van.
F1 2007 van, meg cmr3, egész jól futElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Daffy
őstag
Aztakurva....Karacsony ota senki?Pff bakker....Gondoltam bekoszonok😊
Electric Warriors---www.electricboogie.hu
-
Daffy
őstag
Neked es a kis csaladodnak is Boldog Karacsonyt!
-
törölt tag
szevasztok arcok
Boldog karácsonyt minden PH! autóversenyes arcunknak -
Daffy
őstag
Dehogy...Festo vagyok😊😊
-
-Mike-
addikt
Kellemes karácsonyfát minden ph-s autóversenyzőnek!
-
Daffy
őstag
Boldog Karacsonyt mindenkinek!Ja meg elek😊😊
-
-
törölt tag
válasz wildrain #1302 üzenetére
tudom, de az is sansztalan, ritkán vagyok, Kakucson vettünk egy felújítandó házat, én abban vagyok amikor nem dolgozom, vizet cserélem, kivésem a villany átvezetékeléshez amit kell, csinálok amit tudok, mert a pénz elfogyott, már csak ami a fizuból marad.
szal kb. hetente jövök 3 napra, a vasárnap meg család.
Még fél év ami elég kemény lesz, utána már oké...de a verseny kimarad
Voltak kint azért? -
wildrain
addikt
válasz #70869248 #1300 üzenetére
Norbi az első futamot simán, szinte unalmasan nyerte az első helyről, aztán a másodikon a nyolcadikról okosan versenyezve meg szépeket előzgetve feljött a harmadikra. Amúgy a gépek brutálisak, jó hangjuk van, de a célegyenesben a leszabályzás miatt kicsit talán lassúak. Meg az is egy kicsit zavaró, hogy a kigyorsítás után befagy a pozíció a féktávig.
De amúgy persze király.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest