Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
nyamm [link]
-
Daffy
őstag
-
MaciG
addikt
Hali
Valaki tudna nekem mondani valmi jó kis autószimulátort amiben van lamborghin(gtr 1/2-t ismerem) Nem baj az se hogyha régi a game
-
Daffy
őstag
El kellett mennem gyogyszerert hogy sokk nelkul kibirjam ezt az informaciohalmazt amit ma bezuditottatok a forumba
-
Juan G
veterán
nyomulok ki szigetre TOOL koncertre, jók legyetek
...
-
-Mike-
addikt
<SeRapH89> (16:59): csá
<SeRapH89> (16:59): Jött az új update, látod?
<SeRapH89> (16:59): új textúrák
<Czuty> (16:59): Mivan?
<SeRapH89> (17:00): nézz csak ki az ablakon, tod biztos a winter pack, csak késtek vele egy kicsit.
<Czuty> (17:00): már megint ittál?
<SeRapH89> (17:00): dehogy ittam.
<SeRapH89> (17:00): god update bazze, csak bugos, és pár nap múlva rondább lesz.
<Czuty> (17:00): hülye beteg állat csébuzi.
<SeRapH89> (17:00): Kiváncsi vagyok hogy hány fps-em lesz sulibamenés közben.
:D -
törölt tag
Meg-meg Daff' köszönöm szépen, mind meg is néztem, csak még nem volt érkezésem írni egy tisztességes levelet, dolgozok mint ló. Most is hazajöttem fürdeni és megyek megnézni egy melót...jelenleg azt a melót csinálom amivel a gubancok voltak, amit írtam privben.
Jó képek mind, jött egyszer 3 adag, és most még egy, ha jól tudom.
De majd akarok is kérdezni, mert csajügyileg már nem vagyok képben. Este hazaérek akkor írok mert már akarok is. -
-Mike-
addikt
[link]
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
törölt tag
Igen tudom
rólad akkor is igen jó véleménnyel vagyok,..másokról is, de most rólad beszéltünk.
Téged, és Wild-t azért tudlak kiemelni mert még akkor versenyeztünk, amikor nekem az egyik legfontosabb dolog volt a szimes versenyre való készülés, ..és úgy hogy rákészültem a pályára, és teljes mellel toltam, úgy tudtál meglepni azzal hogy szépen jöttél rám (ha éppen mögöttem voltál/kerültél) Wild detto.
Tudtam hogy túlságosan használom a gumimat, de akkor is ez megmaradt ez az érzés
Megmaradt bennem amikor arról beszéltünk, hogy hol lehet elhagyni a pályát pl. Adaleide-ben meg egy csomó ilyen dolog. Én akkor nagyon komolyan vettem és tök jól is esett.
A netszakadás meg egyéb pályabug szerű dolgokat (Interlagos) viszont az én természetem nem viselte jól
Onnan már haltam lefele lelkesedésben
De az egyik végső lökés az a Toban-i verseny volt ahol sok volt a vágás, meg mikor Mike-l azon vitáztunk hogy én szándékosan akartam lelökni a pályáról
Széplelkem elkezdett őszülni és lassan érdeklődésem vesztettem, sajna ...egy kicsit sajna tényleg.
Sup-l mi van? Ezer éve nem láttam -
nagylevi
csendes tag
válasz
#70869248 #72 üzenetére
3000 kör
Hozzávalók: F1 99-02, egy pedál (kormány és fék nem szükséges), egy féltégla (g25-nél egy ytong) rengeteg jó DVD film és nem utolsó sorban egy szünetmentes tápegység.
Elkészítés: Elindítjuk a programot, minden segítséget bekapcsolunk, a téglát ill. ytongot a gázpedálra helyezzük majd START!
Ezek után lassú tűzön 2-3 napig főzni hagyjuk!
A nagyobb izgalom eléréséhez LAN-ban is játszhatják, de akkor minden hozzávalóból dupla annyi kell! Vagy Single playerben kiválasztunk egy hozzánk hasonló képességű,(akaraterejű és kitartású) AI versenyzőt aki képes velünk felvenni az irgalamatlan tempót!
Miután a hangszórókat már 12 óra után kitéptük a géppből, ezért a monitor 2-3 óránkénti bekapcsolásával tudomást szerezhetünk arról hogy elértük e a kívánt távot!
Sok sikert - Jó étvágyat -
törölt tag
Ingy-vel ritkán mentem, őt nem tudom, de Juan tényleg piszok stabil.
Juan-t én is kiemelkedőnek tartom szimes szinten, gyors is, stabil is, de ami számomra a legfontosabb tiszteli annyira ezt az egészet, hogy törekszik a vonalvezetésre.
Aki nagyon tudott stabil köröket menni az számomra elsősorben a Norbi, nem fér már rá több fény, szal nem azért őt mondom. Hanem amikor az NR2003-s topikban végigizgultuk a nemzetközi 4órás versenyüket, HaZso-val és Prezsi-vel (remélem, nem megy az SG topikkeresője).
Normi-nál láttam olyan versenystatisztikát, ahol 15-20 kör volt tizeden belül, nem igen emlékszem már a körülményekre, hogy hány kört ment, de nagyteljesítmény volt ez megmaradt bennem. -
kribe
őstag
Ilyet fogok venni, igazán kedvező a biztosítás rá, ahogy a képen is látszik
[link] -
törölt tag
Ide vmi szakmagyarázatot kellen adni, de nekem csak az ugrik be, hogy vki elég gyorsan pörgette az ujját osz belendült a szél.....vacak fáradt vagyok, két ötéves tönkreverne (azé' kettő mer' a férfiegóm nem engedi leírni az egyet).
ehh phöj...micsoda hosszú sorok kígyózhatnak az előtt a manus előtt aki kitalálta a munkát.. -
Daffy
őstag
Ideztem
Csak azt a kurva macskakormot nem talaltam sehol
De a Magyar sajto se gyenge.Most olvasom elszornyulkodve hogy Brooklynban iteletido tombolt,hatalmas karok,ozonvizszeru eso,stb.Nezem a kepeket,az egyiken tisztan kiveheto a 4. ave temploma ia.Ez Tolunk kb 1,5 km-re van mert a 18-ason elek.De itt tegnap volt kb 40 fok es azthittem meggyulladok.Szal nem tudom honnan szedik ezeket a baromsagokat...Csak feltunt volna ha iteletido lett volna -
Daffy
őstag
Nálam a 99-02 challange a favorit. (hockenheimen 3000 kör egyhuzamba lanon, az volt a durva, 3. helyezett 64kör hátrányba volt, de a 2.-at csak 0,3mp-el előztem meg. )
Na erre varrjatok gombotEszem megall......
-
Tomievo
aktív tag
válasz
Motion_Blur #56 üzenetére
Essington benne van az alapjátékban Motion.
-
Motion_Blur
félisten
Üdv!
rFactor-hoz szeretném letölteni Essington Park-ot, de rfactorcentral.com-ról regelés után se tudom leszedni...valaki fel tudná nekem tölteni? Thx. -
sanzik
senior tag
[link]
[Szerkesztve] -
Tomievo
aktív tag
Srácok ezt hallgassátok meg. Durva buli lehetett.
[link] -
wildrain
addikt
A futam után a bírák előtt kellett megjelennie Norbinak. A ''stuartok'' túl keménynek ítélték egyik előzését, ami után a két versenyautó összekoccant. Meghallgatták a magyar versenyzőt, aki elmondta szerinte ellenfele hibázott és ő ezt használta ki. ''A meghallgatáson elmondtam versenyezni jöttem a Hungaroringre és szerintem ennyi belefér. Végül megvizsgálva az esetet , elfogadták a magyarázatomat.'' - mesélte a fiatalember.
Ha ez az a sikán előtti előzés volt, akkor elég nagy sorbanállás lehetett a versenybírók szobája előtt, mert ilyennel volt tele a futam. Alig volt teljesen tiszta előzés. -
wildrain
addikt
Nekem működik...
b-type: Annyira nem vagyok eltelve, mert elég könnyű volt az én részem.Világra hozni nem kis meló. Ráadásul voltak kis galibák, amik még nehezítették, de első osztályú dokink volt, és megoldotta szike nélkül.
Így a felgyógyulás is sokkal könnyebb, tulajdonképpen az anyuka már most teljesen rendben van.
Alexease: vannak aktképek is, de azon sok a vér, inkább nem mutogatnám a neten.
-
-Mike-
addikt
-
Alexease
tag
Ha ez nem mukodik, akkor az SG-n a NASCAR Racing topic-ban kint van a felvetel Angolul es Magyarul is.
-
wildrain
addikt
Köszi mindenkinek!
Tehát a szuperkupa linkje: [link]
Aludtam egyet, most rohanok vissza látogatni.
[Szerkesztve] -
wildrain
addikt
Bocsesz, srácok, de kicsit el voltam ma foglalva a kislányom születésével.
[link]
Most töltöm a file-t a Daffy által ajánlott helyre, majd linkelem kb. háromnegyed óra múlva. -
sanzik
senior tag
hehe,Norbi még verseny után is tudott javítani 1 helyet,mert Alzen kapott 20mp büntit....
Norbi igy a 16. lett
grat! -
H.Roland
aktív tag
Ok, csak elsőre nekem úgy tűnt, hogy a versenyzőket hibáztattad.
Egyébként ehhez az egész problémához az vezetett, hogy évről évre mindig megnyírbálják valamivel az elérhető leszorítóerőt. Főleg 97-ről 98-ra volt egy ilyen törés, amikor egyik évről a másikra keskenyebbek lettek az autók és barázdáltak a gumik. Azóta nemhogy javul, inkább romlik a helyzet.
[Szerkesztve] -
Juan G
veterán
Roland: tudom hogy mitől ilyen a helyzet, épp erre mondom, hogy lassan már semmi értelme ennek az F1-nek ...
-
Daffy
őstag
Hejho
-
Alexease
tag
Udv;)
-
Racecam
nagyúr
Itt a nagysikerű autóverseny topik folytatása!
Nagy versenyek, kitűnő közösség!!
Jó szórakozást mindenkinek!!
És ahonnan jöttünk: PH!-s autóverseny XVI. - [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX 570 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest