Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Notepad++
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koczkás
csendes tag
Sziasztok! Hol tudom és mennyiért megvásárolni az rFactort?
Köszi! -
aesir
veterán
Norbi bajnok lett, hatalmasat gratulálok!
Képek a siteomon.
-
törölt tag
Fomula-ban az tetszett főleg, hogy sztem a 2. helyezettnek gyengébb gépe volt, ...viszont jóval hangosabb
A sikán előtti hosszú jobbosban is ráesett Nissany-ra, a sikánt is jobban vette..ott ahol én voltam szemre nagyon tetszett.
A harmadik helyezett is nagyon frankó volt, a hosszu jobbosban elsokallt, majd feldolgozta magát Bianca elé a 3. helyre, ..rendszeresen átdobta a sikán második rázókövén az autóját, és így az kicsit mocorgott mikor állt a gázon, tetszett...senki másnál nem láttam hogy mocorogna az autója, inkább a biztos tapadásra törekedtek.
Michelisz-t nem tudom, az az igazság hogy ott két-három dolgot néztem, elsősorban Norbi és Gabi közötti távolságot, aztán a Collner-Brachna csatát, és a végén Horváth Zsoltit, aki a Mansell-ben kivűlről előzött...valami hibát csinálhatott, mert az utolsó helyről dolgozta fel magát.
Edina-t sem láttam, mert nem láttam a betüket a Suzuki-n, csak aki kifejezetten nagy betükkel írta a nevét.De nagy csata volt, az első körök igen szűkek voltak.
Norbi-hoz nem mentem, mert most nem volt kedvem....csak kimentem neki drukkolni -
aesir
veterán
válasz
#70869248 #290 üzenetére
Swift klassz volt igen
Hihetetlen kemény csaj ez a Bús Edina, szépeket előzött és néhányszor úgy odatette magát védeni az ívet, hogy férfitől nem láttam olyant az első kanyarban
Szinte minden körben tapsvihar
Formula tényleg jó volt, minden körben máshogy próbált előzni a 2., érdekes volt nézni, nem kicsit volt kreatívPörögtek többen is a kanyarban.
Michelisz Norbival nem tudod mi történt a Seatban?
Überkomoly volt az a "szimulátor", lökhárító nézet, minden help ON, a kormány meg mozog a cockpiten
Norbihoz nem néztél be? Az utolsó box volt az övé... -
törölt tag
jaja jó volt és ott voltam
egy darabig a célvégi lelátón ültem, de egyedül voltam, és mindenki ült mint egy kuka, így aztán még a Clio alatt átkutyagoltam a sikánhoz, ahol már kedvemre dudálhattam
..sztem nagyon jó volt a Suzuki, nagyon tetszett a Formula 1-2 helyért menő harc is, Norbi-nak meg lengedeztem-dudáltam, és jó is lett.
Pete-l és HaZso-val találkoztam, de már hazafelé menet, Pete őszítette azt a 'szimulátornak' nevezett izét. -
aesir
veterán
-
aesir
veterán
Norbi nyert ma, 2. helyről indulva a 2. kanyarban megelőzte Wébert, aztán ment szépen végig ahogy kell. Tehát úgy néz ki, bajnok lesz
Nem tudták a spanyolok a turbónyomást megjavítani, ezért kocsit cseréltek Petivel és azzal ment. Az a komoly, hogy a Peti kocsijához nem volt jó a Norbi setupja, mert az autó egész szezonban "más talpához volt szoktatva". Szóval nem volt igazán 100%-os, nem is volt elégedett vele, de mégis győzni tudott!
Pár képet feltöltök nemsokára.B-typenak meg csak a kocsiját láttam (3-mal mellé parkoltam), de őt sehol
Jamegmég annyit, hogy az Olgi Seatjával a Michelisz Norbi indult, de pár kör után eltűnt a mezőnyből sajnos
-
Detox!
senior tag
Heyho!
uuuu-ááááá kipróbáltátok már a Race 07 demoját??
Ejj eddig a GTR2-t etalonnak tartottam, de most már tényleg nem tudom hova tovább..
Ez sztem tökéletes, innentől kezdve max a grafikát lehet polírozni.
Mostanság nyomulgattam az M3 challange-el, de közelébe sem ér a 07-es Racenek.
A fizika eszméletlenül a helyén van, tényleg érezni a kocsit, és segítségek nélkül (sőt sztem igazán csak úgy) is tökéletesen uralható (kormánnyal). Érezni hogy ott azért a futómű, a gumik, a gátlók stb. tartják íven a kocsit, nem az elektronika..
A motorhangok egy kisebb orgazmus..., 10es skálán 11. Még a féknyikorgás (nemcsak a gumi) is megvan az F3000-es vasnál.
A Seat a kedvencem (jól néz ki), a bömös után mintha sínen húznák, és nem érzem különösebben orrnehéznek, pedig még nem szüttyögtem a beállításokkal. Igaz minden ingerenciától mentes a kordában tartása
,de a hangja kárpótól
wiii-wiiiiii
)
A bömös is merőben másképp viselkedik mint az M3 Challange-ben, jó jó tudom nem is ua. a két gép. Viszont itt ahogy eddig észrevettem, a titok hogy bátran a gázon kell maradni ha kitör segge.
A grafikától én spec seggreültem, igaz az előző rész sem volt csufu. Az én vasamon egész korrektül eldöcög 1024-ben fullon, még a rajt sem vészes, így kell megírni egy játékot, respect Simbim
Az egyetlen vinnyodalmam hogy kevés a játékos, pedig a teljesre nem igen lesz keret -
Daffy
őstag
Azt nem mondom hogy elsore de legalabb visszatalaltam a topicba:-)
-
-Mike-
addikt
Autós Gyorsasági Országos Bajnokság
FMC Kupa
2007 Szeptember 29-30.
Hungaroring
[link]
[Szerkesztve] -
-Mike-
addikt
-
Daffy
őstag
Szerintem nem az alaplapi hangkartyaddal van gond.Nekem is integralt es az egvilagon semmivel nincs bajom es soha nem is volt.Ha ez megnyugtat
De otletem az nincs
-
Juan G
veterán
válasz
csurdongulos #264 üzenetére
nekem is ez van minden ISI motoros játéknál, gtr 1-2, rfactor, wtcc, sőt még az F1CH-nél is...próbáltam alaplapi hangkarival, most egy Creative SB PCI-om van (talán még 16 bites), ennél is csinálja, de nemsokára talán veszek majd egy jobbat (nem e miatt
), és akkor majd kiderül...addig meg ezzel kell beérnem hogy be-be szaggat, pl. ezért estem ki a Clio bajnoki Brands Hatch futamon, kanyarban berángatott...
-
cselt
senior tag
válasz
csurdongulos #266 üzenetére
Nevetséges vagy nem, de ez lesz ott nálad a probléma. Tegyél csak be egy másik hangkártyát. Tökmind1 milyen kérj kölcsön valakitől csak egy kipróbálás erejéig.
-
wildrain
addikt
válasz
csurdongulos #266 üzenetére
Szerintem a hang lebutítására van lehetőség. Fejből meg nem mondom, de valahol lehet állítani.
-
csurdongulos
tag
a háttérben futó programok nem zavarnak be, hiába lövöm le őket, semmi javulás nincs. a hangkártyára már én is gondoltam, de nevetséges, hogy egy játéknak ez problémát okozna. Miért nincs lehetőség arra, hogy annyira lebutítsam a hangot, hogy rendesen játszható legyen a játék?
köszi a tippet azért, ha valakinek van egyéb ötlete, szívesen fogadom őket. -
cselt
senior tag
válasz
csurdongulos #264 üzenetére
Állíts le minden feleslegesen a háttérben futó programot. Ha ez sem segít tegyél bele egy hangkártyát és azzal próbáld meg. Ismerősnek is ez oldotta meg.
-
csurdongulos
tag
sziasztok,
ti többnyire rfactorral játszotok, pcc007 moddal tapasztaltam a 2.0-ás nordschleifen, de valószínűleg mindenhol előjön, hogy néha néha megakad egy pillanatra a játék. Néha csak egyenesben, de ha épp ellenkormányzás közben, akkor annak elszállás a vége.
Tapasztalt közületek ilyet valaki? Ha igen, hogyan oldottátok meg? Grafikai beállításoktól független a dolog, AA és AF sem számít. Nekem úgy tűnt, hogy a hangokhoz lehet köze, mert olyankor történik az akadás, mikor valami új hangot próbálna betölteni a játék. (onboard hangkártyát használok, abit ab9 pro, e6300 proci, 2 gb ram, x1900gt)
Örülnék, ha valaki tudna segíteni, mert nagyon frusztráló a dolog. Más ISI szimben is előjött már (RACE), de ott a vírusírtó kikapcsolása megoldotta a dolgot. Egyébként más programba nem zavar bele semmi, az LFS pl. tökéletesen fut.
köszi -
-Mike-
addikt
A TV2 újragondolja az „Okosabb vagy, mint egy ötödikes?'' című műsorát !
A címét is megváltoztatják, készült pár verzió:
''Okosabb vagy, mint egy focista?'' kérdései:
Biológia: Melyik csapatot hívják lila majmoknak?
Nyelvtan: Hogy mondják helyesen a bírónak: ''Baszd meg ez les volt'', vagy ''Bazd meg ez les volt''?
Kémia: Melyik mosópor hozza ki legjobban a focimezbe kent takonyfoltot?
Történelem: Mikor jutott ki utoljára magyar válogatott nemzetközi sporteseményre?
Matematika: Hány méterre van a 11-es pont a gólvonaltól?
Irodalom: Ki van a 2006-os futball-évkönyv címlapján?
Fizika: Miért esik mindig vissza a labda levegőből a fűre?
''Okosabb vagy, mint egy Playmate?'' kérdései:
Biológia: Mit mond a kutya?
Nyelvtan: Melyik a cica betű?
Matematika: Ha 6 almám van ,és abból megeszek kettőt,...ááá hagyjuk.
Kémia: Csinálta már kémiaszertárban?
Történelem: Szeretné, hogy világbéke legyen?
Irodalom: Mit tárolunk a könyvespolcon?
Fizika: Ha egy hengeres testet megdörzsölünk, az izgalmi állapotba kerül?
''Okosabb vagy, mint egy BKV-ellenőr?'' kérdései:
Matematika: Ha a lyukasztó három lyukat lyukaszt, de a jegyen csak kettő van, érvényes-e a menetjegy?
Irodalom: Mi a neve a metróbejáratnál szerezhető ingyenes napilapnak?
Ének-zene: Dúdolja el az ajtók záródása előtt hallható szignált!
Fizika: Ha a vonat 50 km sebességgel közeledik az állomáshoz, hány embernek nincs bérlete?
Történelem: Milyen csoportok jutnak eszébe a történelemből, amelyek karszalaggal dolgoztak?
Kémia:Mit jelent az a kifejezés, hogy a bliccelő kámforrá vált?
Biológia: Milyen állatok laknak a metróalagútban?
Nyelvtan: Hány kával írjuk azt, hogy BKV? -
Juan G
veterán
-
aesir
veterán
Meghalt McRae helikopterbalesetben
Nem linkelek, mert teljesen tele van vele a nemzetközi média.
Ő volt az az autóversenyző, akit valamiért nagyon utáltam először, aztán hirtelen súlyosan megszerettem. Hihetetlenül látványosan és ösztönösen vezetett, nekem Kankkunen után mindig Ő lesz az überász a rallyban. -
Daffy
őstag
Ok,koszi a valaszokat
-
zsulboy
senior tag
Szerintem igazából a 8800GTX.ek között nincs különbség, csak a matrica a hűtőn!
/nagyon leegyszerűsítve!/
A 8800 Ultra pedig csak a magasabb órajelekben tér el a 8800GTX-től akárcsak az Overclocked 8800GTX-ek.Szerintem mindegy melyiket veszed meg.
Az ULTRA-t nem éri meg a pénzét mert a GTX-et lehet ultra órajelén használni.(de nekem még nem volt kevés a GTX sehol!)
[Szerkesztve] -
-Mike-
addikt
-
Daffy
őstag
[link]
Valaki megmondan hogy a fenti linken levo szamomra egyformanak tuno kartyak kozott mi a kulonbseg?Ilyet szeretnek venni de kezdek megorulni ettol a sok szamtol meg betutol es fogalmam nincs miert a nagy arkulonbseg.A lenyeg a hosszu es ertelmes magyarazat lenne
Koszi elore is -
Daffy
őstag
Sup eladja a cuccat??Komoly gaz lehet vele akkor,nem tudom miert nem ir ide.Regota nem lehet hallani felole semmit..
Aesir jo a program,remelem azert pihenni is fogsz?Csak lazan,nem am Nekem aztan Te is majd hianyzol a listarol.
B,koszi a fotokat.Az a baj vele hogy kicsit homalyosAnnyira hogy nem is lattam meg a postafiokomban
Hetvegen majd rad csorgok megint hatha most nem fog fujni a szel
Csao -
Juan G
veterán
Ez volt most, király verseny volt, grat Mike!
[link] -
Juan G
veterán
Ez volt most, király verseny volt, grat Mike!
[link] -
cselt
senior tag
Sziasztok!
Bocsika egy kicsit off de hátha tud valaki nekem segíteni.
Gondban vagyok. Ma játszottam jó kis momo racing kormányommal aztán az egyik féktávnál hallottam egy reccsenést és hirtelen felkönnyűlt a fék. Szétszedtem megnéztem, eltörött a fékpedál plussz rugója. Kérdésem lenne, hogy ilyet hol lehet venni vagy esetleg van valakinek otthon ami a fiókban porosodik csak?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
törölt tag
Este írok majd.
De amit írsz az jól hangzik, sztem sem lesz baj veled.
A lefele menetre figyelni kell, ha 1héten belül még más megerőltető helyszínt is tervezel.
A magaslati rosszullétre én kevés vagyok, majd utánakérdezek, fejfájás lehetséges, általános gyengeségérzet lehetséges, gyomor nem annyira jellemző (én ettől tartottam).
A jó túravezető nagyon fontos, ő majd elrendez mindent amire mégsem készültél fel
Erőnlét az fontos.
Egyébként frankón jó a programod -
aesir
veterán
Effektíve nem mászni kell, hanem menni a túraútvonalon, kísérővel, stb.
A gyalogtúrát jól bírom egészen szélsőséges körülmények között is, ami inkább érdekel az az, hogy az oxigényhiányra hogyan lehet készülni, valamint hogyan kell edzeni a tartós fel- illetve lefelé haladáshoz. Ide visznek hétköznapi turistákat is, annyira nem lehet gáz, de egyrészt felkészülve jobban szeretek menni, másrészt meg utána terv szerint vagy Zanzibárba megyünk egy hétre megint (nem szeretnék az egy hét alatt szimplán csak regenerálódni, mert vár rám ismét a Mnemba-zátony és a Pemba sziget korallzátonyai), vagy pedig Ugandába hegyigorillákat lesni, és felmenni a Rwenzori-hegységbe, esetleg rafting ugyanott.
Szabadtüdős merülésben kerek 2 percig bírom 17 méter mélyen, de palackkal is merülök rendszeresen. -
Juan G
veterán
válasz
csurdongulos #237 üzenetére
sztem semmi baja a hangjának, az meg hogy így összehozza a videót nagyon állat
-
csurdongulos
tag
-
aesir
veterán
Nagyon jó lenne, meg nagyon szeretném is, de azt gondolom hogy nem tudom időben vállalni. Maximum egy-két futamon tudnék alkalomszerűen részt venni, az meg nem elég sajnos
b-type:6 napos túra keretében fel szeretnék mászni a Kilimanjarora, kérlek mondd meg, hogy mi módon edzzek rá. Úszni járok rendszeresen, de gondolom azért az nem elég. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #232 üzenetére
Ilyesmit már hallottam mástól is, én ritkán nyomom az FSOne-t (egyszer komolyabban).
Sztem vmit kaszálhat az alja bizonyos pályákon.
Ennél konkrétabbat sajna nem tudok -
Motion_Blur
félisten
Üdv!
rFactor/FSone06-07 mod, a probléma a következő:
Próbálgatom Fujit, de nem tudok olyan setupot összehozni, amiben ne jönne elő mindíg ugyanaz a probléma: a célegyenes teljes hosszán végig leér az alja az autónak, ugrál, nem tudok top speedet menni vele rendesen, nem forog ki a motor. Utazó magasság megemelve, felfüggesztés keménységével is játszottam, de semmi se használt.
Megköszönném, ha valaki tudna ebben segíteniVagy ez valami bug? (mint pl. Interlagosban, az első kanyar utáni egyenesben való repülés?
)
-
-Mike-
addikt
Blimey Free BMW M3 Challenge tölthető [link]
-
Juan G
veterán
jöhetnétek páran versenyezni, az OWC-n most indult ChampCar bajnokság (sztem fasza a mod), illetve lesz WTCC is, ami tuti izgalmas lesz
...tessék aktívoskodni!!!
-
Tomievo
aktív tag
válasz
csurdongulos #217 üzenetére
Nagyon király lett a vid Viktor. A kommentár gyerek is egyre profibb, bár kicsit nőies hangja van.
Grat a győzelmedhez.
-
-Mike-
addikt
mukk:)
-
-Mike-
addikt
race07 demo [link]
-
Tomievo
aktív tag
Béé vagy valaki. Nincs eladó kormányotok occsóér. Max 10 körül valami Force Feedbackes, lehetőleg minimum Formula Force. Bátyámnak kéne.
-
csurdongulos
tag
Sziasztok,
STCC[link]
Kijött a 9. forduló videója, nézzétek meg, minőségben ez eddig a legjobb! És a verseny sem volt olyan rossz
[Szerkesztve] -
Debilon
addikt
válasz
wildrain #215 üzenetére
ehh..nekem most 162.18 van fenn.. GTR2 mintha megjavult volna, meg talán kis +FPS is lett ugyanolyan beállításokkal..
viszont rFactor meg 10-15 másodpercenként megakad most a fene tudja mitől, akármilyen MOD+pálya kombinációval próbálom
graw2-ben most nem tudok nyilatkozni, mert helyhiány miatt leszedtem, de feltolom és kipróbálom.. -
Debilon
addikt
válasz
wildrain #211 üzenetére
köszi..
énis graf driverre gyanakszom, de passz... csak az rfactor, gtr2-nél jelentkeznek grafikai hibák
overlord, graw2 pl. hibátlanul megy..
rossebb tudja milyen driver kéne nekem.. GF7300GT-m van és a 94.24 van fenn..
ehh..megpróbálom legújabbat majd akkor, hátha az segít.. -
wildrain
addikt
Ki kér egy üveg sört? [link]
-
Juan G
veterán
most már vége van.... mi ez?
[link] -
wildrain
addikt
Olyan nagyon nem értek hozzá, de azért nézegettem, de nem találtam benne semmi olyat, amitől ennyire össze kéne zuhannia. Egyébként azt gondolom, hogy egy olyan hiba, amitől így összeborul a rendszer, nem is kerül bele a trace.txt-be, mert ezek mind olyan hibák, amik le vannak ''kezelve'', de ha fagyás van, akkor az olyan hiba, amivel még az oprendszer sem tud mit kezdeni. Inkább a grafdriver környékén kellene keresni a problémát szerintem.
[Szerkesztve] -
Debilon
addikt
aki érti a témát megnézné a trace file-omat?
mostanában folyton kiakad az rfactor
csontra fagy és vagy resetel a gép pár sec múlva, vagy a monitort küldi készenlétbe, hogy csak a reset-el tudom megoldani..
jelenleg a trace-ben a PCC07+Nord v2.0 kombó, de bármelyik autó/pálya együttesel ugyanez van sajnos
[link] -
Daffy
őstag
-
törölt tag
jahahajjj Daff te voltál?? Te jó ég ha tudtam volna! Még be is voltam rágva...mert van egy Laci nevű csávesz aki szokott őszíteni melóügyben.
bocsessssz, holnap viszont tényleg nem leszek elérhető, mert dolgozom.
A Blanc-ra meg nem megyünk hétfőn mert a Bakkarás csávó még nem került elő törökből, így teljes menetfelszerelésben bármikor mehetünk...de az nem hétfőn lesz az már ziher. -
Daffy
őstag
Szasz Haverom,B a suket....
Eletemben eloszor szerintem tevedesbol de felvetted a telefontErre nem erted ki vagyok?Mondom DAFFY,errre :ki?Laci?Utana meg beszeltem de siman ram tetted a telefont
Eszem megall.Menj el fuleszetre
Utan meg hivtalak asszem vagy 138x,de csak kicsirgott a telefon.Kotess be vezetekest vagy nem tudom.Na majd kesobb meg megproballak felhivni -
Juan G
veterán
húbazmeg milyen király Penne-t főztem áhhhhhhhhhh
...
nemsokára kijön a Drift project Demo (talán ennyit elárulhatok)
-
Tomievo
aktív tag
Ezt olvassátok, jónak ígérkezik és lesz vele VB, ahol a győztest jutalmazzák.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo NEW 2DS XL CFW okos! karcmentes, doboz, töltő, tok, 128GB SD kártya, gyűjtői állapot!
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 7540U 32GB 512GB NVMe magyar bill ujjlolv gar
- Steam Deck 512GB karcmentes, 100% akku, dobozában! Mint az új!
- Kingston renegade 1TB bontatlan
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB magyarított vbill IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Black & Decker töltőt keresek
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest