- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
Norbi az első futamot simán, szinte unalmasan nyerte az első helyről, aztán a másodikon a nyolcadikról okosan versenyezve meg szépeket előzgetve feljött a harmadikra. Amúgy a gépek brutálisak, jó hangjuk van, de a célegyenesben a leszabályzás miatt kicsit talán lassúak. Meg az is egy kicsit zavaró, hogy a kigyorsítás után befagy a pozíció a féktávig.
De amúgy persze király.
-
wildrain
addikt
Na, van valaki truck race-en rajtam kívül?
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
Nem vagyok mindig itt, nemrég állítottam be valamiért e-mail értesítőt, ha jön ide hsz. Amúgy se tudtam volna segíteni, lövésem sincs már a dolgokhoz. Legutoljára többéves kihagyás után másfél hónapja szimulátoroztam egyet a lányommal. Kellett kb. félóra gyakorlás, mire végre nem állandóan a bukóteret látogattam, de aztán kezdtem úgy érezni, hogy akár még újra versenyképes is lehetnék. Az egyetlen gond, hogy emlékszem még, mennyi időt rabol el, hogy az is maradjon az ember, és nem érzem már úgy, hogy megérné.
Amúgy az életem csupa felhőtlen öröm és boldogság, meg ilyenek. Informatikusból átvedlettem tetőfedő segédmunkásba.
Na és nálad? -
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
Amúgy ezt most nem igazán értem. Vesztek egy házat, aztán elmentek Új-Zélandra? Miért nem akkor veszitek meg, amikor megjöttetek onnan? Lehet, hogy pár év munka után vissza se akartok jönni (amit mellesleg megértenék
).A kihalós falvak nekem is feltűntek. Ahol a feleségem szülei élnek, az a falu már a kilencvenes évek óta haldoklik. Azelőtt minden házban laktak, most a nyáron megfigyeltem, hogy összesen kettő új építésű ház van, és szinte az összes többi százéves tömésház, ami meg nem, az a szoci egyenház a hatvanas-hetvenes-nyolcvanas évekből. A fiatalok elmennek városba, mert a környéken nincs munka, az öregek meg kihalnak a házakból. A falu házainak legalább 10 százaléka lakatlanul düledezik. Ronda látvány, és hát ahogy mondod, nem egyedi eset.
-
wildrain
addikt
Nekem az a szerencsém, hogy itt van Ausztria 10 km-re, így könnyen járok ki dolgozni. Az egész családom kint dolgozik, a szüleim tulajdonképpen kint laknak, az egyik bátyám tervezi, hogy egész családjával kiköltözik.
Tény, hogy teljesen más az élet a kinti fizetésből. Én még nem tudom, hogy mi lesz, nem döntöttük el, hogy kimegyünk-e (ha igen, akkor valószínűleg csak a határ másik oldalára, de nem messze), vagy itt maradunk, és csak kijárunk dolgozni. -
wildrain
addikt
Az én kormányom még megvan, de bent a szekrényben. Az elmúlt jópár év alatt csak egyszer vettem elő, tavaly nyáron kíváncsiságból letöltöttem a Farming simulatort, és kipróbáltam milyen kormánnyal szántani
. De egyébként nem csak autós szimulátorral nem játszok, hanem mással sem már évek óta.Mi a terv jelenleg, maradsz itthon, vagy kiköltözöl hobbitföldre?
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
Olvasom, amit írtok... csak bólogatok, meg folynak a könnyeim. Fura, hogy megsiratom egy olyan ember halálát, akivel összesen háromszor találkoztam személyesen, de ez jól mutatja, hogy nem csak játszani jártunk össze, hanem tényleg része voltunk egymás életének egy jódarabig.
Erről jut eszembe, hogy vajon Starsky tudja, hogy mi van? Beszélt vele valaki? -
wildrain
addikt
Most olvasom, hogy mi van...
Már csak kb. havi egyszer nézek be ide, és éppen eszembe jutott, hogy egy ideje nem néztem, erre ez fogad...
Nyugodj békében Juan. -
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
Hát ez nem semmi, tényleg nagy csavargó vagy.
Irigyellek ezért a szabadságért, ezért a sok látnivalóért. 
Nekem nagyapám, az ő öccse, meg apám is nagy motorosok voltak, és nem tudom, pontosan kié volt (apámé vagy nagyapámé), de most nálam van egy könyv (1937-es kiadás), ami két motoros csóka világkörüli útjáról szól. Amit most csinálsz, nagyon arra emlékeztet, amiket és ahogyan ők elmesélik a könyvben.
-
wildrain
addikt
Ha minden igaz, most már rendesen jön a gáz, szóval nincs gáz.
Arra jó volt, hogy kicsit mindenki elgondolkodott (akinek van egy minimális értelem a fejében), hogy nem árt spórolni ezzel-azzal, mert ha elzárják a csapot, akkor mindennek vége.Az viszont szintén nem semmi, hogy milyen mélyen bejárod Új-Zélandot, talán magad sem gondoltad volna, hogy egy bíróságra is ellátogatsz, és utolsó pénzedből egy csajszervezetet fogsz támogatni.

Mi lesz veled pénz nélkül? Hazaúszol, vagy melót vállalsz?
-
wildrain
addikt
Hallom nem gyenge a helyzet otthon..
A gázra gondolsz? Hát lakossági fogyasztóként nem sokat venni észre belőle, nálunk pl. távhő van, és még a hőfokot sem tekerték le (pedig tőlünk lehetne, mert baromi meleg van még úgy is, hogy nem mindegyik helységben van nyitva a radiátor). Ami azonnal feltűnt, az az, hogy még nálunk, Szombathelyen is érezhetően füstösebb a levegő.
Mindenesetre ez az egész balhé megerősített abban, hogy ha egyszer házat építek, akkor mindenképpen kell valami alternatív fűtésrásegítő rendszer (mondjuk egy napkollektor). Nekem az a véleményem, hogy ez az egész gázhelyzet évről évre csak rosszabb lesz, jobb inkább függetlenedni ezektől az energiarendszerektől, amennyire csak lehet. (Sajnos az elektromos áramtól - gazdaságosan - egyelőre nem lehet). -
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
B-type az F1-es fórumban aktív, csak ide nem leseget.

Különben eszem ágában sincs cikizni, nincs is miért.
Van egy tényleg szép (nem csak illendőségből dicsértem) kislányod, meg egy mindenki számára legjobb helyzet. Ha barátilag jó kapcsolatot tudsz fenntartani az anyukával, akkor nem hiszem, hogy a kislánynak ebből bármi hátránya lesz az életben. -
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
Hát ahhoz sok időnek kell eltelnie, hogy a lányomból 14 hónapos fiú legyen.

(Csak idéztem Roccsot, nekem lányom van, és 13 hónapos.) Én nem zavartatom magam amiatt, hogy hogyan pasizik, majd ráérek akkor idegeskedni, de igazából nem félek tőle. Megpróbáljuk majd úgy nevelni, hogy ő maga is komolyan kezelje a dolgot, aztán meg ha bele is veti magát a dolgokba... nem probléma, csak gyerek ne legyen 15 évesen.Roccso: hát igen, vannak ilyen vetődős figurák nálunk is.

-
wildrain
addikt
Én most kezdek túlleni a nehezén,már 14 hónapos a kisfiam
Szerintem ne álmodozz.
Majd akkor mondhatod, hogy túl vagy a nehezén, ha elmúlt 20, és nem otthon lakik. 
Akárkivel beszéltem gyereknevelésről (sokgyerekes szülők), mindenki azt mondja, hogy minél idősebb, annál nehezebb. A te kisfiad leszokott már arról, hogy mindent a szájába vegyen? -
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
Nem is rossz ez, pl. esőben komoly vízátfolyáson simán lehet vele nyargalászni. És a kavicságyban sem lehet leragadni vele.
Tomievo: ja, Kimi a verseny feléig mesteri volt (főleg az első fél kör, ahol 8 helyet jött előre a nehéz autóval), utána meg mint egy kezdő, úgy versenyzett. Remélem, Wéber Gabinak igaza lesz azzal, hogy ezzel letudta az évente kötelező szar futamot.

-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
Ezeken a pályákon mi is versenyeztünk, és lehet előzni, bebizonyítottuk. De ahhoz az kell, hogy a féktáv előtt már ott legyenek a másik seggében, nem 20m-re. Kevés olyan pálya van, amin nem lehet előzni (Hungaroring, Monaco), de pl. a Tilke-féle pályákon (Bahrein, Sepang, Sanghaj, Isztanbul) nagyon jól lehet, mert szélesek, sokféle íven lehet menni.
Ha végignézek a versenynaptáron, bizony nem sok pálya van, ahol nehéz előzni.
Szerintem elég abba belegondolni, hogy a motorokhoz képest mi a különbség. Míg a motoroknál a tapadás 100%-a a gumi és az aszfalt kapcsolatából jön össze, mellé még jön a folyamatos és megszüntethetetlen szélárnyék, addig az F1-eseknél a tapadás elég nagy része leszorítóerő eredménye, ami függ a levegőtől (amit megkavar az elöl haladó). Ha az autóknál is eltolnák az arányt a mechanikai tapadás irányába, akkor közelebb mehetnének egymáshoz, jobban használhatnák a másik szélárnyékát, nem csak egyenesben. Ilyen szempontból az lenne a legjobb, ha téglatest alakúak lennének. Annak elég komoly szélárnyéka van, leszorítóerő meg semmi.
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
Csatázni addig nem fognak, amíg nem lesznek arra alkalmasak az autók. Majd ha a leszorítóerő/szélárnyék arány olyan lesz, mint a MotoGp-ben, akkor lehet követni a másikat, de addig simán elszállnak a kanyarban a másik mögött. Ha minden jól megy, akkor a 2009-es szabályok készített autók a slick gumival, és a megtépázott leszorítóerővel alkalmasabb lesz a csatákra. És mindez szintén kipörgésgátló nélkül...
-
wildrain
addikt
Rendesen megcsukta magát, majdnem megfulladt. Sid Watkins gégemetszéssel megmentette az életét ott a pályán, de asszem másfél-két hónapig kómában volt. Eltört az állkapcsa, kitört néhány foga. Elfordult a feje a sisakban. Elnézve azt, hogy a betonfal előtt csak egy gumisor volt, tulajdonképpen szerencsésen megúszta.
-
wildrain
addikt
Hakkinen 95-ös adelaide-i bukása. Nem tudom, hogy gondolták a pályaépítők, hogy egy sor gumival fednek egy betonfalat egy olyan helyen, ahova ilyen sebességgel érkeznek...

-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
Azért a Zondán nem lehet annyi mindent állítani, mint egy F1 - es autón
Tudom, de amiről írtam, azokat mind lehet, meg ezeken kívül még jónéhány dolgot.Az a csúszkahúzkodás olyanoknak való, akiknek tök kínai a setup. De ha eredményt akarsz elérni, akkor érdemes megtanulnod a rendes setupolást. Egyébként még gyorsabb lehetsz vele Watkinsban, ha még a leszorítőerőt is minimumra húzod.
-
wildrain
addikt
Azt szögezzük le, hogy én már nem szimezek, tehát azt nem tudom hogy milyen idő lenne jó.

A setupnak én mindig úgy álltam neki, hogy először a váltót lőttem be. Általában úgy jó, ha a leghosszabb egyenes féktávja előtt eléri a max fordulatot.
Meg kell figyelned a gumihőmérsékletet, hogy egy 5-6 körös táv végén (amikor már nem melegszik tovább), eléri/meghaladja-e az ideálist (a legtöbb modnál 98-100 C, medium guminál). Azt is figyelned kell, hogy a belső szélén és a közepén nagyjából megegyezzen a hőmérséklet, kívül meg kevesebb legyen. Ezt a kerékdőléssel és a nyomással tudod állítani (minél nagyobb a nyomás, annál jobban púposodik a közepe, és a hőmérséklet is növekszik). Próbálgass ki extrém magas és extrém alacsony nyomást is, hogy feltérképezd ezt a dolgot, és figyeld meg, hogy a kerékdőlés (terpesztés) változtatásával hogyan változik a hőmérséklet és a tapadás. A megfelelő gumikeveréket is meg kell találni, mert van, amelyik egy-egy adott pályán szinte használhatatlan (túlmelegszik, vagy éppen képtelenség elérni vele az ideális hőfokot). A lágyabbak hamarabb melegszenek, és magasabb hőfokot érnek el, és az ideális hőfokuk is magasabban van.
Ha már körözgetsz, úgyis érzed, hogy alul- vagy túlkormányzott-e az autó. Leginkább a kasztni dőlésével lehet ezt állítani (meg a szárnyakkal). Majdnem ilyen hatékony, ha a rugókon állítasz (ahol csökkented a rugóerőt, ott nagyobb lesz a tapadás - amíg nem sokalltál be).
Lényeges dolog, hogy ha állítasz valamit a futóműn, akkor az kihathat a gumihőmérsékletre, így azt mindig figyelni kell.Asszem talán ezek a fő dolgok, amiknek passzolnia kell, különben szar az egész.

-
wildrain
addikt
Hát Watkins elég szélsőséges ilyen szempontból. Minimális szárny kell, és az áttételeken is biztos nagyon sokat kell állítani az alaphoz képest, úgyhogy ha alapsetuppal indultál, akkor az itt még nagyobb különbséget jelenthetett, mint máshol.
Gondolj csak arra, hogy az F1-ben Monzában milyen szárnyakkal mennek... -
wildrain
addikt
Egyértelmű, hogy mindenki setupol. A legtöbben nagyon jól tudják, hogy mit miért állítanak. Vannak segédletek a neten, leírások, hogy minek az állítása milyen hatást vált ki, de a legjobb, ha kérdezel. Ennek elsajátítása egyébként néhány hónapos munka. Egyrészt meg kell értened mindent, hogy amit állítasz az autón, annak mi lesz a hatása, és még közben meg is kell találnod, hogy a saját stílusodból hogyan tudod kihozni a legtöbbet. Esetleg néhány beidegződésen változtatnod is kell. Szóval ne aggódj, ez a majdnem 10 mp-es lemaradás az első futamodon, alap setuppal teljesen érthető. Főleg, ha csak most kezdtél kormánnyal versenyezni.
Javaslom, hogy vegyél részt közös gyakorlásokon, ott kérjél setupot a jobbaktól, és nézd meg, mit állítottak az alaphoz képest. Ha nem tudod, miért, akkor kérdezz rá. Ha meg akarod érteni, hogy mi mit változtat, akkor próbáld ki, hogy egy már megszokott setupnál csak egy bizonyos dolgot állítasz.Ja, és itt is nyugodtan kérdezhetsz, ha benézek válaszolok, amire tudok.
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
Szerintem Hakkinen a hosszabbik pályaverzión szállt el, a bukkanónál. Ez a rövidebbik, ahogy látom, de az a kanyar is itt van a környéken.
Mondjuk a játékokban sokkal messzebb van a pályától a fal, itt elég szűk. Juannak van egy régi ETCC-s videója, amiben van egy jelenet, ahogy kivágódunk ebből a kanyarból fullgázon, és érkezünk a fal mellé. Na ott is látszik, hogy jóval szélesebb a pálya, mint itt a valóságban. -
wildrain
addikt
Agy- és belső sérülések be halt bele. Ezek szerint csupán az oldalirányú gyorsulás volt olyan erős, hogy sérültek a belső szervei meg átrendezte az agyát? Furcsa ez annak tudatában, hogy mondjuk Kubica is óriási erőket bírt ki, meg Ralf Schumacher, meg még sorolhatnánk. Persze ezt ránézésre nem lehet eldönteni, de nem néz ki olyan nagyon durvának az ütközés...
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
Én most travianozok (az egy online stratégiai játék), és ráadásul két szerveren is vannak településeim... hát elég sokat kell már velük foglalkozni, és tényleg úgy van, hogy nem is veszi észre az ember addig, amíg játsza.
Régen, még 2001 környékén a Hódítóval játszottunk a bátyámmal, amit szintén nagyon komolyan vettünk, és képesek voltunk egész nap lesegetni. Egy ilyen játéknál komoly előny, ha valaki a gép előtt ül, mert egy közeledő sereget ha észrevesz az ember, akkor tud rá reagálni. Így sokszor a körváltás előtt (minden órában volt egy adott pillanat, amikor lezajlottak a fejlődések, vagy az előírt csapatmozgások, stb.) ezerrel frissítgettünk, hogy jön-e valaki... És ami a legdurvább volt, hogy még éjszaka is felkelt hozzá a tesóm, akár többször is. Rendesen függők voltunk már, és jól tettük, hogy megszabadultunk tőle.
Azért arra figyelek, hogy a traviannal ne essek bele ugyanebbe a gödörbe, de nehéz meghúzni a határvonalat... -
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
Jóvanakkor, csak toljátok neki.
Videókat nem csinálsz mostanában?
Egyszer majd újra szimezni akarok én is, de nem ígérek semmit, mert nem szeretek segget csinálni a számból. Egyelőre nem úgy néz ki, hogy időt tudnék szakítani rá, meg az otthoni gép is nagyon meg van osztva, feleségem sokat dolgozik rajta, így nem lenne jó, ha én azt lefoglalnám órákra. Egyébként meg a végefelé kezdtem úgy érezni, hogy nagyon sok időt vesz el más (hasznos) dolgoktól a játék. Még most is úgy érzem, hogy rövidek a napok (ahogy azt már írtam is), de lehet, hogy ez csak a rövid téli nappalok miatt van így. Még jó, hogy nem egy skandináv országban lakunk, meg is bolondulnék télen, hogy csak két-három órás világosság van.
A ringen nem lesz mostanában valami motorzúgás, amire összeverődhetnénk?
-
wildrain
addikt
Dr. Ház tényleg jó, szeretjük mi is azt a bunkót.

Én már hónapok óta nem játszottam semmivel, de igazából nem is hiányzik. Napközben meló, otthon meg tévé és gyerek. Mostanában valahogy rövidnek érzem a napjaimat. A gyerekkel jó lenni, tényleg tök buli figyelni, ahogy fejlődik. Első szava még nem volt (5 és fél hónaposan kicsit durva is lenne...
), gügyögni azt már tud, most éppen a "bábbábbábbábbább" és a "mammammammamm" van napirenden, de van, amikor csak úgy szimplán sikítozik.
Hamarosan mászni fog, egyelőre kinyomja magát és felhúzza a térdeit, és úgy rugózik előre-hátra. Másra emlékeztet a mozdulat, de azt egy csecsemőnél húzós lenne említeni.
Állandóan vigyorog. 
JetX-et nem nézünk, mert azon kemény mesék vannak, Minimax való a normál fejlődésű kisgyerekeknek.
Annak viszont már rendesen tudom a műsorát. 
Amúgy mi ez a gladiátoros duma?
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
Hát mondjuk én is örülök, hogy végre nem a szerencsétlen sávváltásodat kell olvasgatnom... kicsit kezdtem már unni.

Nekem ma reggel volt balesetem, kicsit gyorsan kanyarodtam be biciklivel egy utcába, és kicsúszott az elsőkerék a nyirkos aszfalton (legalább jég lett volna, de még csak az se
). Kiszakadt a nadrágom (meg a bőröm is kilyukadt), így mehettem haza cserélni, pedig már majdnem beértem a munkahelyemre. 
Óriási kaland volt.

Most ez off, vagy nem off?
Van itt még témába vágó dolog egyáltalán? Van itt még téma? 
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
Szerintem az egész Faubel-féle utálatnak az a mozgatórugója, hogy még az idény kezdetekor Kalio azt mondta neki, hogy Talma piszkos eszközökkel játszik. Ő meg ráadásul azt hitte, hogy spanyol csapatban spanyol versenyzőként majd első számú lehet, és ezt mégsem kapta meg. Háát, az ilyen nagy pofára esésekből elég sokat kapott az év során.
Ugye Misanoban kicsúszott, mert egyszerűen sok volt, és még Talma sem volt hibás benne...
És látja ő a felvételeken, hogy nem értek össze, meg még a főnök is azt mondja, de akkor is!...
És akkor még itt van, amit említettél, plusz a legfontosabb: a vb cím... nehéz lehet ezeket lenyelni. Bár azt sose értettem, miért nem lehet emelt fővel veszíteni. Jobb fényt vetne rá, ha azt mondaná, hogy Talmának jobban sikerült, de neki se sokon múlt, mert tényleg nem. Ehelyett ő toporzékoló óvodást játszik, és hülyét csinál magából.
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
Az a gumicsík fémből van, és elvileg az az érzékelője a boxkiállás idejét mérő rendszernek. Ha jól tudom. De az is lehet, hogy leföldeli az autót, nehogy a statikus elektromosság miatt szikra képződjön tankolás közben. Bár ha minden igaz, az a két fémszalag már akkor is ott volt, amikor még nem tankoltak, hanem csak kereket cseréltek.
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Projektor topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Nintendo DS/3DS játékok EGYBEN
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már csak kb. havi egyszer nézek be ide, és éppen eszembe jutott, hogy egy ideje nem néztem, erre ez fogad...