Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomievo
aktív tag
Srácok ezt hallgassátok meg. Durva buli lehetett.
[link] -
wildrain
addikt
A futam után a bírák előtt kellett megjelennie Norbinak. A ''stuartok'' túl keménynek ítélték egyik előzését, ami után a két versenyautó összekoccant. Meghallgatták a magyar versenyzőt, aki elmondta szerinte ellenfele hibázott és ő ezt használta ki. ''A meghallgatáson elmondtam versenyezni jöttem a Hungaroringre és szerintem ennyi belefér. Végül megvizsgálva az esetet , elfogadták a magyarázatomat.'' - mesélte a fiatalember.
Ha ez az a sikán előtti előzés volt, akkor elég nagy sorbanállás lehetett a versenybírók szobája előtt, mert ilyennel volt tele a futam. Alig volt teljesen tiszta előzés. -
wildrain
addikt
Nekem működik...
b-type: Annyira nem vagyok eltelve, mert elég könnyű volt az én részem. Világra hozni nem kis meló. Ráadásul voltak kis galibák, amik még nehezítették, de első osztályú dokink volt, és megoldotta szike nélkül. Így a felgyógyulás is sokkal könnyebb, tulajdonképpen az anyuka már most teljesen rendben van.
Alexease: vannak aktképek is, de azon sok a vér, inkább nem mutogatnám a neten. -
-Mike-
addikt
-
Alexease
tag
Ha ez nem mukodik, akkor az SG-n a NASCAR Racing topic-ban kint van a felvetel Angolul es Magyarul is.
-
wildrain
addikt
Köszi mindenkinek!
Tehát a szuperkupa linkje: [link]
Aludtam egyet, most rohanok vissza látogatni.
[Szerkesztve] -
wildrain
addikt
Bocsesz, srácok, de kicsit el voltam ma foglalva a kislányom születésével. [link]
Most töltöm a file-t a Daffy által ajánlott helyre, majd linkelem kb. háromnegyed óra múlva. -
sanzik
senior tag
hehe,Norbi még verseny után is tudott javítani 1 helyet,mert Alzen kapott 20mp büntit....
Norbi igy a 16. lett
grat! -
H.Roland
aktív tag
Ok, csak elsőre nekem úgy tűnt, hogy a versenyzőket hibáztattad.
Egyébként ehhez az egész problémához az vezetett, hogy évről évre mindig megnyírbálják valamivel az elérhető leszorítóerőt. Főleg 97-ről 98-ra volt egy ilyen törés, amikor egyik évről a másikra keskenyebbek lettek az autók és barázdáltak a gumik. Azóta nemhogy javul, inkább romlik a helyzet.
[Szerkesztve]Minden relatív.
-
Juan G
veterán
Roland: tudom hogy mitől ilyen a helyzet, épp erre mondom, hogy lassan már semmi értelme ennek az F1-nek ...
This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone.
-
Daffy
őstag
Hejho
Electric Warriors---www.electricboogie.hu
-
Alexease
tag
Udv;)
-
Racecam
nagyúr
Itt a nagysikerű autóverseny topik folytatása!
Nagy versenyek, kitűnő közösség!!
Jó szórakozást mindenkinek!!
És ahonnan jöttünk: PH!-s autóverseny XVI. - [link]Com'è diverso il mondo visto da qui
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest