- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
ASSASIN'S CREED ORIGINS
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
írtam a UIbisoft supportnak is, hátha.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
VTom
veterán
válasz
Creative997 #3241 üzenetére
Nincs bajom a billentyűzet + egérrel.
Inkább azzal, hogy gondoltam ránézek PC-n, és 15 perce bámulom a discovering files képernyőt...
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3239 üzenetére
Mondjuk ez igaz.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
spleenszuru
őstag
A PS-en, és PC-n ugyanazt az Ubi fiókot használod az Originshez?
Csak emiatt tudnám ezt a felülírást elképzelni, de valahol ugye már említetted, hogy nem cross saves a játék, de hátha mégis össze tudtak akadni, vagy valami..#3237tibaimp
Odyssey-nek azért nagy előnye a manuális mentés, míg Originsben csak egyetlen mentési állás van, ami jó veszélyes tud lenni..Malaka!
-
VTom
veterán
válasz
Creative997 #3236 üzenetére
kb. fél éve telepítettem fel megint a God of war-t, gondoltam tolok egy new game+-t, mielőtt nekiállok a Ragnaröknek. Csak start new game opció volt
Megvettem a PS5 Pro-t, gondoltam folytatom az előző este abbahagyott Little nightmares II-t. Csak start new game opció volt.
Mondjam még?
A Sony mossa kezeit, jaj, elveszett, nem tudunk mit tenni.. Igazából lesz*rom, most nincs kedvem elölről nekiállni az Originsnek, leht, hogy akkor majd PC-n tolom le a DLC-ket, az sem a világ vége, csak PS-en jobban szeretek játszani.
-
tibaimp
nagyúr
Ez amúgy fura! Én az Odyssey-nél jártam így: [link] Végül írtam az Ubi support-nak, aztán valamit csináltak, mert az állat egyszer csak már kint feküdt döglötten a felszínen így ki tudtam loot-olni, szóval simán megoldották.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Creative997
őstag
Felül lett írva
nincs PS-m, de nem teljesen értem ez hogyan lehetséges. Aztán meg közlik hogy "evvan bátyja"? Vagy ez csak nekem fura? Ahogy a kolléga írta fentebb, ha van néhány több száz órás mentesem és mind elveszik, majd azt mondják hogy "hupszika, nem tudunk mit csinálni", attól tuti leverném az ekszijat
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
VTom
veterán
válasz
Creative997 #3234 üzenetére
Felül lett írva a mentés, nem tudunk mit csinálni, viszontlátásra.
Ubisoftot hiába próbálom, mert a PS+ mentéshez nincs közük sajnos.
-
VTom
veterán
Hát, a Sony support kb. annyit válaszolt, hogy nincs itt semmi látnivaló.
Úgyhogy lesz egy harmadik végigjátszás, mielőtt belekezdek a DLC-kbe. Bánni mondjuk nem bánom, csak nem tudom mikor kezdjek bele, mert azért 50 óra ez is.
-
VTom
veterán
válasz
spleenszuru #3231 üzenetére
De szinkroznizál, ha összekötöd a PS fiókoddal, ezért sem értem az egészet.
Remélem vissza tudják hozni.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
VTom
veterán
Bepróbálkoztam a PS supportnál, hátha.
Azért durvállanám, ha elveszett volna, 2022-es mentés, azóta azért volt pár cloud sync konzolon..Ha nem lehet visszaállítani, akkor lehet, hogy PC-n játszom le a DLC-ket, ott is megvan, és ott is a fő szál után vagyok, de PS-en jobban szeretek játszani.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz
Creative997 #3228 üzenetére
Igen. Ebben nincs crossplatform.PC-n is van egy
8066 órás mentésem, miattam az is elindulhatna.[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz
Creative997 #3226 üzenetére
Hát, azt én is szeretném tudni... A PS menüjében írja, hogy 59h, de a trófeák nincsenek meg. A játékba lépve csak új játék lehetőség van, de ha belépek a játékon belül a Ubisoft Connect-be, akkor szintén írja a statisztikákat...
Elég elkeserítő, mert a fő sztori vége után most állnék neki a DLC-knek, de elölről nem szeretném kezdeni megint.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3221 üzenetére
Ja tényleg! Egyszer próbáltam, de nem jött be, nem is csináltam többet.
-
tibaimp
nagyúr
Az Origins-nek 2 DLC-je van, a The Hidden Ones és a The Curse Of the Pharaohs, amit írsz ez a "trial of the gods" az nem tudom mi!
Amúgy mocsok jó a The Curse Of the Pharaohs is!Ezt meg csak úgy itt hagyom:
-
VTom
veterán
Ahogy olvastagom a hsz-eket, most jutott eszembe, hogy már 2x végigjátszottam a játékot, de lehet, hogy 3x is, viszont a Curse of the pharaos DLC-t még nem is próbáltam.
Valamiért nekem ez teljesen kimaradt, a trial of the gods megvolt, de arról lemaradtam, hogy volt plusz történtetet és területet adó DLC is.
Bele is kellene ugranom valamikor.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
tibaimp
nagyúr
-
Phobion
őstag
~73 óra (most kezdem a DLC-ket), tetszett nagyon, a vége kicsit szomorúra sikeredett, várom a Shadows-t
szerk.:
a végefele, a tengerparton a koponyás rész az valami nagyon más szint volt, hidegrázós élmény, honnan indult minden 😭 [ Szerkesztve ]
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok! Irtátok, hogy a bazáros gyerek ládából nyitottatok különböző fegyvereket. Nekem ott csak a carbon kristályt mutattja. Mi lehet a gond?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3208 üzenetére
Helyes!
Nekem ez a kettő nagyon bejött, a Valhalla annyira nem.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
spleenszuru #3208 üzenetére
gg.
-
spleenszuru
őstag
110 óra alatt fejeztem be a játékot, DLC-kkel együtt. A tekercseket nem fejtettem meg, úgy vettem észre, itt felesleges, nem ad olyan dolgot, ami miatt érdemes, mint az Odyban.
Kiváló ez is, mint az Odyssey.Egyetlen "bajom" volt: el bírtam volna viselni több Aya gameplayt. A DLC-s outfitje nagyon hot volt.
Azóta felment PS5-re a Valhalla, első AC-m lesz, amit konzolon játszom.
Malaka!
-
bobalazs
nagyúr
Végre működik windows 11 24H2-n! Amen! 3 napja frissítettek rajta.
-
Creative997
őstag
Főleg hogy W11 4 évvel a játék után jött ki. Miért nem optimalizaljak az összes játékot ami addig kijott hogy tökéletesen kompatibilis legyen a mindig legujabb op rendszerrel?
Akkor nem kéne trukkozgetni néhány 20+ éves játéknál amit még mindig szeretek
Vagy csak run compatibility mode as Windows XPAmúgy nem szivlelem az Ubit manapság, de ezért ostorozni őket azért a ló másik oldala, szvsz
-
bepken
veterán
tudom, hogy manapság divat mindent fikázni.... meg ugye az Ubit egyébként is divat folyton utálni valamiért... de vajon ugyanúgy jogos ez egy sokéves játék kapcsán is? pláne, hogy Linux alatt (Steam Deck) semmilyen teljesítmény romlást nem tapasztaltak az emberek? - [link]
bár az is igaz, hogy ez a módszer sokszor hozott már eredményt az elmúlt években, de akkor épp frissen megjelent címek kapcsán alkalmazták.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
user112
senior tag
Azt honnan lehet tudni, hogy maradt e ki mellékküldetés? Próbáltam ez alapján nézni de újonnan felfedezett helyen (Lake Mareotis) se találok semmit. ! jelet nem nagyon látok (persze nem pásztáztam végig az egészet nagy nagyításban), csak sok ? van. Az Ubi launcher 37%-ot jelez (25/67). 40 felett vagyok kettővel.
-
tibaimp
nagyúr
Én annál többet, sőt még hajókat is kipucoltam (csak be kellett lőni a madárral, hogy melyik hajó mit szállít), azok is szállítanak ilyen termékeket, emlékszem, így szedtem össze a rávalót a fejlesztésekre!
[ Szerkesztve ]
-
user112
senior tag
A Letaglózó Ultra, Kombo és XP milyen vezérléssel működik?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
user112 #3195 üzenetére
Nem, ki kell nyírni az azt kísérő lovas őröket meg fő muftit, akinél a szajré van. Most hirtelen nem emlékszem, hogy kocsis karaván volt vagy csak sima lovasok. Amúgy pénzt is szállítanak így, az sem árt. Minden területen van ilyen a főbb utakon, értelem szerűen a fickók olyan szintűek, mint az adott terület!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
user112 #3192 üzenetére
Így van, ahogy Creative997 kolléga írja. Annyival egészíteném ki, hogy réz meg vas is kell majd nem kevés, azt meg úgy tudsz szerezni, hogy felküldöd a madarat, szétnézel vele a tájon és látnod kell az utakon mozgó 3-4 lovas karavánokat, amik ezt szállítják, azokat kell megtámadni, mindenkit megölni, és ki-loot-olni!
-
Creative997
őstag
válasz
user112 #3190 üzenetére
Erre írtam korábban. Ha szeretnél gyorsan magasabb szintet, akkor farmolj allatboroket pár óráig, húzd fel a crafting cuccaidat és magasabb szintet is szerzel magadnak és erősebb leszel, így szinte midnenhol istenként harcolhatsz
-
tibaimp
nagyúr
válasz
user112 #3190 üzenetére
Olyan területre menj eleve, ami az aktuális szintedbe tartozik, jelenleg a 20-25 szintűnek van jelölve, és ott ténykedj mellék küldetésekkel lehet XP-t szerezni, erőd kipucolása, kérdőjelek feltérképezése stb.
-
user112
senior tag
Nem értem, hol vannak az azonos szintű vagy alacsonyabb kiküldetések. 22-es vagyok., a Krokodilt kezdtem, mert ez a legalacsonyabb (25). A youtube vieon 39-es harcol 26-os kapitánnyal. Azért így könnyű. Csupa piros küldetésem van, volt eddig.
Ezeket a csodaládákat érdemes megvenni? 3k-ért kaptam egy Núbiai jogart. Hát nem volt jó vétel.[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Creative997 #3187 üzenetére
Igen
Elkezdtem már, csak közben félbe lett hagyva. Pontosabban az 1. DLC-ig csináltam.[ Szerkesztve ]
-
user112
senior tag
8-as szinten vagyok és 40, 43-as szintű, időzített küldetések jönnek fel. A leggyengébb 11-es (Gennadios).
Mit lehet tenni, ha elfogy a nyílvessző? -
tibaimp
nagyúr
válasz
Creative997 #3181 üzenetére
Ezeket viszont én nem próbáltam!
-
VTom
veterán
válasz
Creative997 #3181 üzenetére
Azt én is szerettem.
Kétszer játszottam végig, de mindkétszer az assassin vonalat fejlesztettem, és kerültem a nyílt harcot, csak a kötelező boss fight-okat csináltam meg.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
user112 #3177 üzenetére
Mind a két DLC bőven megéri a pénzét! Akcióra mondjuk célszerű várni. Ezt is annó én a Gold pakkban vettem meg, ami tartalmazta a DLC-ket, szintén Steam-re.
Ellenfelek közül én először a harci elefántokkal szívtam, de végül is megoldható, max a végére hagyod, amikorra már magasabb szintű leszel.szerk: Ja igen! Bad Pritt kollégának igaza van, a mérgezős fegyverek brutálisak, nekem is volt, azzal lehet szépen irtani! Tüzeset annyira nem szerettem.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz
user112 #3177 üzenetére
Pont most platináztam, a nehézség attól függ, hogy milyen nehézségen játszol és bekapcsolod-e a szintkövetést. A sztoriban nincsenek nehezebb ellenfelek, az open worldben vannak harci elefántok, amik azért esetleg meg tudják izzasztani a játékost, vannak ilyen isteni avatarok elleni harcok trial of the gods néven, illetve van egy dupla boss, ami trófeát ér, azzal magasabb nehézségi szinten el lehet bohóckodni pár alkalommal, mire meglesz.
Fegyvereknél nálam azok váltak be moboknál, amik tüzesek, mérgeznek, bossoknál meg olyat használtam, ami találatnál tölti a HP-t, így gyakorlatilag halhatatlan vagy.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Creative997
őstag
válasz
user112 #3177 üzenetére
A Hidden Ones jó, a másikra már nem emlékszem.
És arra sem emlékszem hogy lennének ilyen bazi nehéz ellenfelek. Én amúgy azt csináltam, hogy a játék elején - mire elertem Alexandriaig -, elkezdtem allatboroket farmolni (krokodil, oroszlán) ami eltartott egy darabig, és monoton, de azzal upgradeltem magam és úgy mentem tovább felfedezni. Magasabb szinten voltam bárkinelProject Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
tibaimp
nagyúr
válasz
user112 #3175 üzenetére
Üdv itt is!
Semmi extra, csak nyomjad! Én itt is a legendás (arany) szettekre hajtottam.Annyi, hogy itt a térkép által jelzett ajánlott szintet célszerű betartani, mert különben beleszaladhatsz ilyenbe:
szerk: DLC-ket nagyon ajánlott beszerezni, nagyon jók!!
Illetve alap játék 40-es szintig engedi a hőst, a DLC-kkel 55 a max szint.[ Szerkesztve ]
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Elkezdeném a játékot az Odyssey után. Van esetleg valami javaslat fegyver vagy skill fejlesztés kapcsán? Mire kell figyelni? -
spleenszuru
őstag
válasz
Creative997 #3173 üzenetére
Igen, egész gyorsan meg lehet szokni.
Más:
Itt mire érdemes a helix kreditet költeni? Anno még volt egy akció együtt az Odysseyvel, szóval még régebben megvettem a mapokat, mert nem szeretem a nem jelölt dolgokat keresgetni. Szóval van 500 kreditem még, már azzal együtt amit adott a játék.Van valami jó fegyver, amit tényleg érdemes a storeban megvenni, vagy költsem csak el valami menő skinre?
Odysseyben azért a Nemean Lion szettet egy percig nem bántam meg, hogy megvettem.
Malaka!
-
Creative997
őstag
válasz
spleenszuru #3172 üzenetére
Majd megszokod néhány óra utan. Miután beleraksz ebbe is 100 órát, már master leszel
Valóban szép játék, bár nekem az Odyssey jobban tetszik
-
spleenszuru
őstag
Elkezdtem végre. 191 óra Odyssey után nagyon fura a control, meg az, hogy nincs sprint.
Állandóan az Odyssey-s dolgokat nyomnám, aztán csodálkozom, hogy meghalok.Grafikailag ez is gyönyörű, tudnak Ubiék ilyen szempontból, bárki bármit mond.
Zenék viszont nem túl izgalmasak, de hát ez van.
Malaka!
-
bepken
veterán
válasz
Phobion #3167 üzenetére
az első 1 órában valószínűleg furcsa lesz, aztán egyre jobban kezded megszeretni... majd mire kiérsz Siwa-ból, már túlságosan primitívnek fogod érezni a korábbi részek irányítását és harcrendszerét. legalábbis nálam így volt
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Phobion
őstag
válasz
Creative997 #3168 üzenetére
köszi!
megvettem, most már csak a backlog-al kell végeznem
-
Kylesa
aktív tag
válasz
Phobion #3164 üzenetére
+1
Ha tényleg kedveled az egyiptomi témát (no meg persze az open world, nagy területű, kérdőjel-felfedezgető játékokat), ettől leteszed majd a hajad. Persze AC játék lévén készülj azért bizonyos... alternatív történelmi szálakra.
A PS5-ös verzióról nem tudok nyilatkozni - én PC-n toltam-, de nyilván egy az egyben ugyanaz, csak PC-egér-billentyűzet helyett kontroller+tv van. Tartalom terén nincs eltérés.it's a danger pretty here in Night City
-
-
Phobion
őstag
sziasztok,
PS store-ban a Gold edition kapott egy 85%-os leárazást.
PS5-ön játszott valaki? Megéri?
Mindig is nagyon érdekelt az egyiptomi-, közel-keleti téma. Az Odyssey rész nem érdekel. -
Kylesa
aktív tag
No, meglett.
it's a danger pretty here in Night City
-
tibaimp
nagyúr
Nekem konkrétan jobban bejön, mint az Odyssey az egyiptomi környezet miatt! A DLC-k is jók.Én is kitoltam 2x, illetve a 2. végigjátszást ~félbe lett hagyva a CP2077 DLC miatt, de majd befejezem. Itt, ha jól tudom, nem lehet majd olyan power hőst készíteni, mint az Odyssey-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Kylesa
aktív tag
válasz
tibaimp #3157 üzenetére
Köszönöm.
Nemrég megleptem magam egy új géppel, és elgondolkodtam azon, hogy immár teljes pompájában végigvinném újra az Originst 100%-osan (az előző gépemnél sem a rendszerkövetelmény volt a gond - bár be kellett érnem medium-high beállításokkal -, hanem hogy valamiért játék alatt folyamatosan 80 fokon üvöltött az RX580, és állandóan azon aggódtam, hogy leolvad). Már fel is telepítettem, elpiszmogtam vele egy kicsit, csak még félve nézegetem a térképet... első nekifutásra 76 órát tettem bele, de ebben közel sem volt a teljes térkép felderítése, a DLC-khez meg hozzá sem nyúltam. Ha most nekiállnék az elejétől kezdve, az elég nagy valószínűséggel egy 200+ órás túra lenne, és azért még gondolkodom, hogy bevállaljam-e...[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Azt most így pontosan már nem emlékszem, viszont arra emlékszem, hogy a maximális szint 40 a DLC-kkel meg 55, így addig tuti kapsz ability pontot, utána pontosan már nem tudom, illetve vannak olyan helyek a térképen (rest of peace a hely neve és "pihenni" kell egy szőnyegen pár másodpercig), amit ilyen pontot ad, nem xp-t.
[ Szerkesztve ]
-
Kylesa
aktív tag
Meg lehet szerezni az összes ability-t egy végigjátszás alatt, ha minden feladatot megcsinálok (letakarítom az egész térképet)?
-
fpeter07
veterán
Teljes munkaidő mellett már ritkán van lehetőségem játszani. Telepítés után pár órát eltöltöttem azzal, hogy be tudjak lépni U-playbe. Sikertelenül. Szomorú az, hogy manapság egy forintot is el mernek kérni egy nem működő alkalmazásért. 9€ tanulópénz. Mivan, ha 60€-ba került volna a "játék". Nevetséges.
-
spleenszuru
őstag
Oh köszönöm, lol. Nem vettem még meg, Originst már igen viszont.
Viszont én csak max verziós gameket "veszek", ez meg ahogy látom, a "sima".
Illetve, lehet átgondolom, és inkább a régieket veszem most meg, Black Flaggal bezárólag.
AC2, Brotherhood, Revelations, Black Flag. (AC3 megvan az Odyssey Ulti miatt).Nem tudom, nehéz ezt eldönteni, ha véges a számla.
Malaka!
-
bepken
veterán
válasz
spleenszuru #3144 üzenetére
ha még nem vetted meg a Syndicate-et...
-
bepken
veterán
válasz
spleenszuru #3146 üzenetére
fuh basszus....a Breakpoint-ot én is olyan bő 2 évvel ezelőtt vettem meg, de azóta se játszottam vele
mondjuk ott az vígasztal, hogy a multi része már gondolom, úgyis halott...sztori mód pedig megvár
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Helyes
-
myckey
veterán
válasz
spleenszuru #3146 üzenetére
jah, akkor vegyed simán, jó játék !
minőségi szórakozás"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
spleenszuru
őstag
Nem-nem, fel sem lesz telepítve, míg Odyssey megy. Sok másik játékkal vagyok így, akciósan veszem őket, majd lehet soha nem fogok játszani velük, mert no time..
Igaz most egy másik Ubi játék, a Motorfest eszi az életem, de ha minden igaz, Januártól ott tudom lazábbra engedni a gyeplőt.
A GR Breakpointot már így is félbeszakította az Odyssey, innentől nem hagyom magam!
Malaka!
-
myckey
veterán
válasz
De érdekes lesz, ha a két játékot szimultán t olod majd
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3140 üzenetére
Nyugodtan megveheted, nagyon ott van, de célszerű a Gold verziót megvenni a DLC-k miatt. Az Origin-t végigtolni, 100%-ban olyan ~90 óra kellett DLC-kel együtt, míg az Odyssey-hez ehhez kellett ~300 óra DLC-kkel. Ennyivel nagyobb az Odyssey.
Az Origin-ben DLC-kkel 55 a max szint![ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz
58 órát játszottam vele (sztori szerintem olyan 35-40 óra volt) és jelenleg 89%-on van az alapjáték - sztori után elkezdtem Odyssey-t is, mert először csak sztori végigjátszásnak indult a dolog
kizárólag emiatt nem lett 100% akkor.
mindenképpen fogom még folytatni ezt a játékot (de az is lehet, hogy elejéről újrakezdem) - ugyanis nekem Black Flags után ez a kedvenc részem még mindig
bár igaz, hogy a Valhalla és Mirage ezidáig kimaradtak...
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz
Maradj görögországban, ott lesz még pár 100 órád
Mindkettő időgyilkos alkotás, Origins kisebb léptékű Ody mércével.
Ezzel előbb végzel.
De nagyon nem szabad vele rohanni, mert remek az egész világ !
Egyiptom lehengerlően autentikus lett ( is )"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
spleenszuru
őstag
Üdv Emberek!
Érdeklődnék, ez a rész az Odyssey-hez képest mennyire grindolós játék?
Abban van épp 62 órám most, és még fasorban sem látom a végét, de amúgy élvezem, kiváló játék, persze abban Kassandra nagy szerepet játszik.
Viszont ha ez is annyira időtöltős, nem biztos, hogy megvenném, a mostani akció ellenére.Malaka!
-
bepken
veterán
pontosan ezért nincs értelme virágboltos verzióval játszani a mai világban... konkrétan oda lesz 200+ órád, amint történik valami azzal a mentéssel
-
pilu85
őstag
válasz
tibaimp #3136 üzenetére
Igen megvenném, de újra nem kezdeném már. Van benne vagy 200 órám, rengeteg loot-tal. Köszönöm az infót.
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
tibaimp
nagyúr
Az Origin-ben a DLC-kkel együtt az a max szint, de tessék megvenni!!! Akciósan már fillérekért kapható volt korábban is a Gold Edition, met az a fullos. Csak egy példa: [link]
-
pilu85
őstag
Hello. Az a gondom, hogy 55. szintnél nem lép tovább a karakterem. 56ra lépne és újra 55. Mi lehet a baj? Lehet orvosolni? Jah, virágbolti.
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Gyuri27 #3129 üzenetére
én a helyedben, kipróbálnám dxva to vulkan leképzővel, DXVK
Az elején kicsit stutteres volt nálam, a régi konfigon, de kis idő múlva, kb 20 perc minden shadert betölthetett a háttérben, mert folyamatos lett a kép minőség.
Hogy pontosan melyik verziót használtam nem tudom, de egyik- másik biztosan jó a játékhoz, talán még a legutolsó is. (folyamatosan fejlesztve van)
youtubeon is több helyen van video a használatával ac originsben is. pl. ez egy éves, gondolom az akkori verzióval jól működik. YouT
Anno én is csináltam róla a jelenlegi konfiggal videot. [link]
Itt meg egy összehasonlítás dx11 vs vulkan egy Intel Arc750 alatt. [link]Az x64 mappából d3d11.dll és dxgi.dll fájlokat kell a játék mappájába másolni.
dxvk-2.2.tar.gz a legutolsó.A többi is megtalálható a releases részen. https://github.com/doitsujin/dxvk/releases
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz
bobalazs #3121 üzenetére
Nem mert 1.6 után random fagy és akad a game. Én ugye 7 alatt, de mások is 10 alatt is szopnak.
Az 1.5.1 hibátlan volt (steam alatt tovább, mert hónapokkal később frissitettek 1.6-ra mint uplay).
De aztán ők is frissitettek.
Azóta semmi megoldás ubi részéről. Holott támogatott os.
Még a discordos support kiszervezés előtt tele volt panaszkodással.
Szóval játszanék, csak hát ubi nem akarja.Odyssey-vel is voltak gondok. De ott egy régi driver megoldotta a problémát.
Originsnél nem találtam olyan drivert amivel müködne.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Darth_Revan #3123 üzenetére
Én az MPO Fixnek adnék egy esélyt.
https://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5157/~/after-updating-to-nvidia-game-ready-driver-461.09-or-newer%2C-some-desktop-appsUsers who are experiencing this issue may download the registry file "mpo_disable.reg" from the Attachments section below and proceed to
-
Raga.cs
tag
válasz
Darth_Revan #3125 üzenetére
MSI afterburnert használsz? Az is zavarhatja...
-
bepken
veterán
válasz
Darth_Revan #3125 üzenetére
szerintem várd meg, amíg kijutsz Siwa területéről és elvileg utána már nem lenne szabad akadoznia.
-
-
bepken
veterán
válasz
Darth_Revan #3123 üzenetére
Siwa sajnos az elején mindenkinél ilyen, aztán majd a prologue után másik területre mész és ott már nem lesz baj
(mondjuk emlékeim szerint furcsa módon Siwa sem akadozott már később)╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Jelenleg milyen a játék optimizacioja ?16gb rám+Rtx 3080+12600k komboval próbáltam most. Mindent maxra tolva feltűnt hogy ha beerunk tevevel az első településre, akkor a kamera mozgatása során látványos mikroakadast látni. Meg-megakad a kép és mintha remegne a tárgy a háttérben.
Ha felbontást 100%-rol 200%-ra állítom akkor lemegy az fős 120-130-rol 80-90-re, de az akadás is csökken (nem múlik el csak csökken).Próbáltam kikapcsolni az Uplay felületet de az se segített. Nvidia driverbol is a legújabb van fent és azon belül is kesletetrst ultra -ra állítottam (régen pre rendered frame).
Mi lehet a gond? Nálam van a baj és próbálkozzak tovább, vagy a játék ilyen és rosszul van optimizalva?
-
bobalazs
nagyúr
Nincs ma asztalra kilépés.
Valamit megcsinálhattak az ubisoftnál mert tegnap akármit csináltam sehogy se volt jó. -
bobalazs
nagyúr
Gondolom innen senki se originsezik. jólvan lépek innen akkor törlöm ezt a topikot.,
-
bobalazs
nagyúr
File ellenőrzés megvolt, és Windowsban is, az Origins meg tíz-húsz perc játék után egyet gondol és kilép az asztalra. Nektek is ilyen?
-
pilu85
őstag
Igazatok van skacok. Alszom rá egyet. Köszönöm.
-
Pferi
senior tag
Én úgy voltam vele hogy 2 éve kipróbáltam virágbolti Originst, 1-2 óra alatt rájöttem hogy ez az egyik legjobb játék amivel az elmúlt 40 évben játszottam, ráadásul magyaritva, úgyhogy villámgyorsan megvettem párezer Ft-ért épp akciósan. Utána jött az Odyssey, és a Valhalla.
Ráadásul az Origins-Odyssey Gold verziókat annyiért meg lehet venni akcióban amennyiből egy Mekis-mozis délután nem jön ki a barátnővel...Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
bepken
veterán
ha így nézed, persze szar ügy... én viszont inkább azt tartanám szem előtt, hogy innentől a felhőben lesz egy mentésed (egy vagy akár több karakterhez), amihez később bármikor visszatérhetsz és onnan folytathatod, ahol abbahagytad. - ergo ez a kellemetlenség nem történhet meg újra Veled
-
pilu85
őstag
Értelek, nem problémáznék ezen, a gondom az hogy nekem ez 2 heti játékom.
-
bepken
veterán
ha minden jól megy, legalább a háromszorosát fogod még eltölteni a játékban, szóval olyan nagy dolgot nem veszítesz ezzel a mentéssel szerintem
ebben a játékban simán megvan az újrajátszás faktor!
-
tibaimp
nagyúr
Ne szomorodj el. Jó játék ez is, meg a Valhalla is, simán megéri újrakezdeni.
Illetve, ha már az Origin-t meg a Valhalla-t megveszed, szerintem az Odyssey-t sem hagyd ki!A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
pilu85
őstag
Hello. Kb. 20 órát toltam a virágbolti verzióval, azonban beruháznék az eredetire epic store-on.
A kérdésem, át bírom vinni a mentéseimet az eredeti verzióra? Válaszaitok előre is köszönöm."A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
-
vjacintka
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy miért mutatja így az életerő sávot a játék?
[link][ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
-
vjacintka
tag
Sziasztok!
Szeretném behúzni az Originst magamnak.
A kérdés, hogy számít-e, hogy Uplayen vagy Steam-en veszem bármit is? Csak azért kérdem, mert Steam-en olcsóbb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező áron hAPax3 és cAPax egyben eladó. (gari)
- Olcsón! ThinkPad T480s 8.Gen! IPS érintőképernyős 16GB 256 nvme gyári Magyar vil-bill.
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest