- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gYaLo
őstag
Nah meek pisi, kaja fürcsi borotva sötöbö és go DS !
-
Kasza08
őstag
Jah, nem tudjátok véletlenül melyik szám az, ahol valami olyasmit énekelnek, hogy.
From the Earth...I should be by the way....
Az I should be nem biztos, de a by the way az tuti. Valaki esetleg?
-
-
pohár
félisten
Nah fent vagyok már én is
Ahogy megmondta, a Muzzaik veretni fog a végén mint állat, kicsit felrázza a fáradt népet, hát sikerült is
Fedde is nagyon jó kis zenéket tolt, csak ott fél négyzetméter volt a helyed ahol táncolni tudtál
Muzzaik-nál már kicsit szellősebben voltak az emberek, lehetett tombolniZsoltika mi hülye volt aznap este, ezt néztem hogy rángatja magát DannyL mellett
Hú, de az a Flaming Lambo megmelegített még belülről is
És otthagytuk a kék poharat is...
Sőt, még a csajnak is megszereztem az MSN címét, finoman, burkoltan, de ő nem mondta el, finoman, burkoltan
-
nixx-21
őstag
ejj ejj srácok ugy néz ki nem tudok menni discoshitre
bátyámnak kellet adnom 2,000 lokál kreditet így már csak a belépőre van pénz
4,000-ből is csak szűkösen odlaottam volna emg az estét de így
viszont msot nézem rio-n h csak 1,000ft lesz diry southra a belépőőőő OMG arra tuti lemegyek
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
nixx-21 #1791 üzenetére
Gyaló meg én tuti ott leszünk! Lassan megyek is át hozzá, aztán neki is kezdünk az estére ráhangolódni. Tesóm szerint felesleges volt kijönnünk Rio-ból ha este megyünk vissza...
I_Am: Rem sikeres volt!
Coroba átmentem volna szívem szerint de nincs sok zseton, akkor buktam volna a mai DS-et, pedig ezt már rég óta tervezzük.
Poharat is felültettük a villamosra, szóval nem maradt magára.
Buli jó volt! Sajnáltam, hogy FDL az ismertebb slágereit nem igazán játszotta (1et kivéve). Bár igaz azt a rádióból is meg lehet hallgatni, de én hiányoltam akkor is.
Muzzaik nagyon odatett, Pohárral pont ezen röhögtünk, hogy 4-kor indult be igazán a buli (noha ezt ő megmondta a legeljen, és milyen igaza lett!). Ez a progisabb, keményebb vonal egyre közelebb áll hozzám.
Kb km-es mosolyt csalt az arcomra, mikor a Make Some Noise 3-as mixedről Muzzaik is leadta az egyik számot.Gyalo: Max a poharadat felvesszük hnap reggel.
-
nixx-21
őstag
ma kinek esélyes discoshit?
-
Gólyatáborban.Remélem jó lesz
-
gYaLo
őstag
Sziasztok! METRÓ aluljáróból írunk Qru val
FDL qva nagy volt !!! Muzzaik is Tette.
Na jön a Metro sziasztok! -
Des1gnR
őstag
ohh ha hamarabb benézek...
az utolsó pillanatban minden összejött és meglettünk egy kocsira valóan és erre elvitték a szüleim a kocsinkat és bukta az egész
nálunk itthon meg bárány van és bruckmann, de sztm még ph-zni is jobb ma éjszaka mint ez a buli...
de majd legközelebb (nem holnap
) nyomunk egy ph-talit vmi buliban
-
I_Am
veterán
Subidubidááá
pohár vgyok amúgy, gyertek bulizni
-
-
pohár
félisten
Bocsesz de most kaptam az infot, hogy nem lesz Hamvai, ezért én is fizetek a bejutásért...
De nyomtatok hírlevelet, és akkor csak 1kAmúgy meg megyünk I_Am-mel a Morrison's 2-be inni, gyere oda, és fizetek két kört
És igen, az az én számom, él is
Meló után pörögj fel, otthon tegyél be valami zenét, amire lehet veretni, tuti felpörögsz
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Kasza08 #1759 üzenetére
Ha haza értem csekkolom. Bukót vegyél, az nagyon fontos!!
Pohár: Hát annyira elegem van már a mai napból (nem az újságból
), hogy az estét még átgondolom. Ami kint van adatlapodon az a valós számod? Lehet bejelentkezem estére majd. De nem biztos!!!! Meló után vagy felpörgök vagy bealszok. Ha előbbi teljesül akkor...
-
Kasza08
őstag
tádáá
Na muterék beszervezték a családot holnap reggelre estignem akarják az istenek, hogy veletek menjek bulizni. Még bukót se tudtam venni
-
gYaLo
őstag
"Holnap ismét felragyognak a Disco's Hit csillagai Budapest felett, immáron 3. alkalommal a Rio-ban
"
-
pohár
félisten
válasz
Kasza08 #1746 üzenetére
FLG lesz, az hogy be tudok-e menni egyáltalán én is ingyen, és hogy hány ember jöhet be velem, az este 9 körül derül ki, így előre látatlanban nem tudom, de ha nem is sikerülne, 1k-ért be tudunk menni a RIO hírlevéllel
De általában velem együtt 3-4 ember be tud csusszanni gond nélkülKomolyan, gyertek már, annyira vártam már ezt a bulit, és a 2 emberem most látszik becsődölni
szerk... ja és mondanom se kell, ha ingyen megyünk be, akkor VIP-ként
-
Kasza08
őstag
Bár bebasznék egy sörtől
Picsába, amíg fiatal saskutya voltam azt hittem, hogy jó dolog, ha bírom a piát, de nem! Ez egy nagy kibaszás a pénzemmel szemben! Bukót, meg cuccokat akartam venni a motorra, úgynézki nem lesz belőle semmi
Bukó az mindenképp kell, magam miatt. Na mind1, megpróbálok spórolni. Nem tudnál bevinni ingyen?
És ez most FLG lesz?
-
pohár
félisten
Fizetek egy kört, így skacok, jöttök?
-
pohár
félisten
Jaj ez a holnap, jaaaj
-
pohár
félisten
Baaaazz lehet egyedül kell mennem holnap Feddére
Valaki más?
-
gYaLo
őstag
Van egy kis baj...
Valaki segítene kipakoltatni ? -
Qru
MODERÁTOR
-
Des1gnR
őstag
Most kaptam egy mélt a RIO-tól:
"Sok szeretettel meghívunk a Rio következő kiemelt partijaira!
A Meghívó kinyomtatott példányával 24.00 óráig a Fedde Le Grand partira a belépőd csak 1000 HUF!
Érkezz korán, hogy kerüld el a sorbanállást és bejuthass a kinyomtatott meghívóddal 24.00 óráig 1000 Ft-ért!
...."Aki nincs regelve és nem kapott és megy a bulira annak elküldöm csak dobjon privit
-
Qru
MODERÁTOR
-
vergilx
őstag
Am tudtátok?
A HIDEG SÖR RÁKKELTÕ HATÁSÚ!Japán kutatók kísérlettel igazolták a hideg sör rákkeltõ hatását.
A kísérlet során egy alvó rákra hideg sört öntöttek, mire az rögtön felébredt. -
Qru
MODERÁTOR
Mondjuk most a kis pirosra gondoltam speciel de emlékszem. Neki egy fostaliga Fiat-ja volt... Ja, hogy nálunk is van?!
Hát az sem egy életbiztosítás de gurul és benne lévő Fire motor még jó. Ezt akkor gyártották mikor csőd szélén, álltak és ezt rendesen összerakták. Meg mi nem taxizunk vele, tehát kb tized annyit kap mint egy taxis verda.
Szombaton egy PD-TDI Passatal jöttem haza, azt dícsérte. Olyan mint a Saratov hűtő hangos de megy a végtelenségig kb.mod:
Kasza08: Üdv újra az éterben! Majd linkeld az élménybeszámolót!
-
Kasza08
őstag
válasz
Des1gnR #1673 üzenetére
Király volt mi?
Bár a Pendulum-tól nem basztam hanyatt magam, túl sok volt a mély, alig énekeltek, azt is halkan.
Prodidzsáj viszont nagyon állat volt.Olyan csaj táncolt a faszomon, hogy huhh
De aztán nem lett semmi, mert vége lett a koncertnek és mentek
Lesz egy blog, csak először lemosom magamról a malacnáthát meg a dzsuvát, és kialszom magam végre -
Qru
MODERÁTOR
Viszont olcsó volt és van benne anyag, elég tágas hogy beférjen akár egy GX2 vagy GTX mérető kari illetve gyárilag jó a hűtése. Nálam a belbecs sokkal fontosabb (ez előző posztokból nem derült ki még?
). A kocsim se tetszik igazán de kifogástalan a műszaki tartalma ez nekem elég a használati tárgyaktól. Az már csak adott esetben bónusz ha tetszik is a design-ja.
Nem biztos hogy beadná a derekát de egy próbát mindenképpen megérne.
-
gYaLo
őstag
Mondd már meg nekem, h Rádio1 ben azt mondták h 21:00 kor nyitás... h megyek be ingyen 21:00 ig DS polóba ? Elég a poló,ugye ? Sztem korábban lesz nyitás, köbö 8 ra odamegyünk
Új hozzászólás Aktív témák
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest