Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
Tocadisco a Rioban?

Nemáár..

Az a baj, hogy a közönség mindig meghatározza, hogy milyen szettet játszik egy előadó és én Tocadisco-t nem ott hallgatnám meg szívesen, hanem valami keményebb közegben, mert tudom milyen alkotások születnek olyankor.
És én azt szeretem, de nagyon. 
Csodálkozom is, hogy white sensin igy elengedte magát.

-
O$zkł
aktív tag
juni 17- Laurent Wolf-RIO ?
vagy majd juli 1-Tocadisco-RIO?
de ezek még odébb vannak -
I_Am
veterán
Én nem ezt a trances hangzásvilágot képviselem, hanem a kicsit keményebb verziókat. Tech, Minimal, Minimal Techno, meg a progressive vonalat.
A mostani körből csak egyet mondok el mert kicsit babonás vagyok.
A másikkal terveim vannak...
Készült egy tripla Mega Remix, aminek Up "Grind" Down lett a címe. Radio Slave - Grindhouse (Dubfire Terror Planet Remix)-ére épül az egész. Az elején Alex Kenji - Up című számával összekutyulva, majd egy pár perc után hirtelen fordulatot véve (amit nem hallasz meg csak ha nagyon figyelsz) átugrik Alex Kenji - Down -jára.
A két saját alkotásból az egyik minimal-tech-house, a másik meg a hallgatóság besorolása szerint, olyan seggrázós buliztatós.
Amugy annál elég nehéz lenne a stílust meghatározni, mert több stílusjegyet is ötvöz, de mondjuk rá, hogy progressive house. 
szerk: hogy mit tervezek? Van sok elképzelés, ebben a műfajban már kezd végre kialakulni a saját egyéniségem is, ami jó jel. Régen technoval foglalkoztam, de az 2000-ben megszakadt. Manapság meg valahogy nem alkotnak olyan igazi techno számokat mint régen, hogy az ember kedvet kapjon hozzájuk nyúlni.
-
-
O$zkł
aktív tag
-
I_Am
veterán
Hangtechnika alatt a hangosítást értem, nem azt amit a Dj-k játszanak. Az a szett, ami meg szar volt sokak szerint. És adok a véleményükre mert ilyen körökben mozognak, tehát értenek már annyira a zenékhez, hogy ha azt mondják nem volt felépítése a szetteknek, akkor elhiszem Nekik.

Felépítés alatt azt kell érteni, hogy megfelelően építkezik egy Dj a szettje alatt, tehát a hangulatot vagy tartja vagy fokozza, de soha sem negatív irányba, mert azzal nem csak a saját buliját öli meg, hanem a következőknek is feladja a leckét.

szerk: ha úgy alakul, akkor felteszem netre és linkelem ide is. Csak minden ihlet kérdése. Most péntektől egészen vasárnapig még én is meglepődtem magamon, mert 4 és fél számot írtam. Ebből 2 remix és 2 teljesen kész saját szám, meg egy félig kész.

-
O$zkł
aktív tag
én olyanokat hallottam h jó volt
a hangteknikában meg a látványban biztos voltam h ott lesz a helyén axwell kivételével az összes szett megvan és annyira nem gáz sztem igaz van 1-2 ami nem oda illik de amit tocadisco művelt az nem rossz élőben állítólag még keményebb volt
van abban vmi hogy nem volt felépítése a szetteknek
állítólag a tavajinál nagyobbat szóltmilyen remixet csinálsz?
-
I_Am
veterán
Nekem az összes ismerősöm aki lent volt mind azt nyilatkozta, hogy a hangtechnika félelmetesen jó volt, a látvánnyal sem volt gond, de ami a legfontosabb, hogy a zene nem volt jó. Összevissza ment minden, nem volt felépítése a szetteknek. (ez pedig komoly lehúzó erő
)Dahlback @ Rio, én ott leszek szerintem, főleg ha kész lesz addigra a remixem Neki, mert akkor hozzá akarom vágni, hogy élőben lássam a reakcióját.

-
O$zkł
aktív tag
hoppá mit nem látok nem is gondoltam volna, hogy van ilyen topik
ki volt sensation white-on szombaton? az tarthatna egy kis beszámolót kiváncsi lennék rá
illetve 31-én ki lesz RIO-ban? -
Vannak képek fent.Bár még csak a képek felét töltötték fel,de a Gyalo már majdnem mindegyiken rajta van
Főoldalt is az ő fejét mutatták
-
Qru
MODERÁTOR
Hú de belendültetek srácok!
Helyes! 
-
Stirbi
addikt
csá all
brutálisan nyomja a csávo
Qru- ezt avideot én is ismerem nagy jo csávot kicsit bevan küldve
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
na és ilyenhez mit szoltok bicsfukker-májkrém

-
Qru
MODERÁTOR

Legközelebb alhívjuk bulizni a Technoviking-et? 0:40-től jön az ütős rész.

-
Qru
MODERÁTOR
Papa fellőttem a lépeket amiket tegnap csináltam nálatok: GTX260 VS 9800GX2
mod:
Grabber: Persze a büfében...
Mindig csak a pia... 
mod2: Elvileg hnapra lesz meg a partyfotó!
-
gYaLo
őstag
31-e RIO (*) <3

-
Qru
MODERÁTOR
Voltam, nem egy nagy durranás. De egyszer meg lehet nézni.

Gyalo: Drukkolok, ügyes legyél! Nyernetek kell! Ennyi.
Jah a tegnapi bulizás végül csak sörözés és Jager-ezés szintjére jutottel. De sehol nem volt értelmes buli, mindenki SW-on volt.
Rolko&Kasza: Helyes, 29.-én nincs kibúvó!

-
Kasza08
őstag
Sorry srácok!

29-én ha törik ha szakad elmegyek. -
gYaLo
őstag
Nyah srácok én most keltem

Állat party volt
Állítólag kissé beb*sztam !?

-
vergilx
őstag
Mire ezt az üzenetet megírom,ti már mind buliztok,isztok és csajoztok,ÉS ÉN NEM!!
Jó másnaposságot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Qru
MODERÁTOR
Sajnos Rolko nem tud jönni lekéste a vonatot most beszéltem vele telón.

-
Kasza08
őstag
Na elenged, de valami elbaszott szállás kéne nekem. Qru, Gyaló!
Bocsi, hogy csak így, de nem foglalhatom be valakinek a szőnyegét? 8kor már ott se lennék. Nem igénylek se kaját, se piát
Vagy ha tudtok egy jó hajléktalan szállót, akkor szóljatok
grabber: az a kedvencem
wtf?
-
KÖzben tanulunk,mert akkor ráérek.
Ha szeretsz gradiens indexű multimódusú szálról beszélni,mehet arra is ha nem kerül semmi extra költségbe
Én Bicske mellett.1 óra az út ha van busz és vonat.Van internet 2 gép kaja/pia baj már nem érhet.Csajt előtte a bulin kell szerezni

Qru: El tudod szállásolni?De 8-ig majdnem hogy kibírjuk
-
Qru
MODERÁTOR
Akkor már régen alszanak!

Gratula, Rolko neked is!

Közben már puhítássok a talaj a 29.-ei bulira...

Gyalóval beszéltem kicsit később jön a faterjával de jönnek. Épülését szolgálva szinházban van. Nem baj, legalább lesz mit lerombolni a sok piával.

Mentem Fótra 1 körül, két rohadt traffi ( sötét kék bora meg egy ezüst Ignis) is volt, szerencsére villogtak a többiek így nem futottam bele egyik be sem. Rááadásul az egyik a felüljárórl lézerezett.

-
Kasza08
őstag
Bazzeg, muter baszaxik, hogy így nem mehetek el, hogy 3-4kor jövök haza mert betámadnak a cigók
Kéne még csinálni utána valamit, vagy valami szállás
Rolko te hogy/mikor mész haza? -
Mondtam,hogy ne fogjátok az utazásra
De elég rövid a buli(hamar eltelik az idő),így nem éri meg nektek nagyon lejönni.Kéne még mellé más program is.Bár én holnap húzok haza,mert 4 db éves vizsgám lesz a jövőhéten,most is azt tanulom amint látjátok
-
2 órát utazok+edzésről megyek majd.Ezek után ne mondja le senki hosszú utazásra hivatkozva

-
Grat!
Nekem 6 honapba telt az egesz,mert mindent szabalyosan kellett az oktato miatt.Raadasul olyanert huztak meg forgalmin ami vicc.Lelassitottam minden egyes jobb kezes utcan es korbeneztem,hogy lassa.Erre meg azt mondta,hogy bizonytalanul vezetek,mer minek lassitok,le amikor mar messzirol latni,hogy nem jon senki
De hivatalosan nem ezert huztak meg,hanem egy olyan dologert amire a vizsgabiztos mondja,hogy nem kell betartani,mert hulyeseg,ezert meg senkire sem szoltak vagy pontoztak hibanak. -
Qru
MODERÁTOR
A találkozási pontok:
23:05: Nyugati PU
23:15: Westend
23:30: Mamut 2Számom ismert (ha nem akkor pü) bármi hasfájás van, lehet csörörgni.

Gyerekek, nagyon nagy buli lesz!

Addig is drukkolás van:
Rolkonak, mert dogát ír
Kaszának mert vizsgázik.Este ezért behívnak 1-1 szörpre mindenkit.

mod:
vergilx: Sima ügy!
A következő rettenet 29-én lesz. Ott a helyed! 
-
vergilx
őstag
Jó szórakozást srácok!
Nekem is valamikor jól bekellene baszni -
Qru
MODERÁTOR
Május 29.-én lesz S.O.C. ami egyben a záró buli is a nyár előtt. Aztán jönnek az openair bulik és őszre ismét in the club buliké lesz a szerep.
mod: A hnapi bulira srácok 1k a beugró (+ ruhatár ha hoztok kabit), viszont a 29-i móka totál ingyenes lesz!
Aztán a Citadellában lesznek a S.O.C. bulik. Az sem maradhat ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
remélem 

A másikkal terveim vannak...

Béla a robogós gyerök itten

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vagy ha tudtok egy jó hajléktalan szállót, akkor szóljatok