Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz gorgo #82080 üzenetére

    Ráadásul az ilyen USB-C/TB külső "dokkoló"-nak hívott szarból nem árt az eredeti. Vannak ám csoda dolgok még azzal is, legfeljebb ha eldobja a 3G netet, akkor lefóliázod a kábelét, oda se neki. Azt se feledd el, hogy nem minden külső merevlemez megy rajta, ami PC-n 15 éve már csak homályos emlék, itt egy alattomos hiba.

    Amúgy valaki fotós csoportban most kérdezett és már jöttek is a válaszok csuklóból, hogy csak Almát, ha jót akarsz cak MAC-et, az nem lesz vírusos (néha de), örökké és tovább tart, blábláblá. Majd kapaszkodj meg, 2013as használt árban 350ezer pénzes cuccal példálóznak. Feléből veszek egy jó, nem túl új használt Wines lapost,éveket elmegy és marad obira meg sörre.

    Kollégával egyszer nekiálltunk összeírni a MACes szériahibákat, amit így céges flottáknál találtunk, aztán rájöttünk, hogy más már megcsinálta, meg különben sem érdekel senkit, de kb. 2015 óta nem volt olyan év, aminél ne szoptunk volna gazdagon valami hülyeséggel ami többféle szempontból bukó. És mivel pont tegnap volt kérdés, véletlenszerűen ráírtam az első haverra, aki a MACről eszembe jutott:

    És ebben az a szívás, hogy kicserélik a billt egy ugyanolyanra, ami 8 hónap múlva általában elromlik. És lehet pislogni, mert a gari lejárt.

    És még mindig azon rágódom, hogy eleve elektronika, 9 éves cuccal akármi is lehet, szoftveres támogatása semmi, egy új PS már lehet fel sem megy rá. Ahhoz képest csilliárd az ára. Oszt miéééééééért?

    A többit amúgy tudom, ökoszisztémának egész jó és picsa jó kijelzőket gyárt. Mármint színre. Régen csak porosodott, most elromlik :-D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés