Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Leonbergi: Kérdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
válasz
t_a_m_a_s #73964 üzenetére
Na igen, ez nekem is megfordult a fejemben, de ha viszek neki egy üveg bort, akkor azt max tovább ajándékozza - vagy megissza nyáron fröccsnek, ha rozé -, de a sört még meg is ihatjuk együtt.
Ezért is lenne jó valami különleges sör, amit nem lehet leemelni bármelyik bolt polcáról.
Terapeuta
Biztos voltam benne, hogy van ilyen topik, de mint minden "szaktopikban", itt is millió egymásnak ellentmondó vélemény van, persze azért azt is átfutom, de olyan sok időm nincsen kibogarászni belőle valami engem érdeklő infót. Mindenesetre köszi.szerk1:
Byk01
Eddig különleges sört inni még nem láttam, inkább ilyen kommersz "szarokat" - Soproni, Dreher, etc... - csak. Viszont elég komoly sörösdoboz gyűjtemény van a szekrények tetején, majd átnézem, hogy milyen típusúak vannak köztük.szerk2:
Mr.Csizmás
Jegyezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Le Mans Ultimate
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kuponkunyeráló
- BMW topik
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 Advanced Gamer laptop
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gigabyte Aorus 5 Gamer laptop( i7-12700H, RTX 3070)
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest