Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
Síleni mész? Burzsuj vagy. Fizess!
Ha akarnék sem járhatnék be autóval melózni, de azt nagyon jól tudom, hogy mindenkinek "muszáj" autóval közlekednie. Tudom, hogy még fiatal vagyok, és számomra minden probléma megoldása egyszerű, de a simán kitiltanám én is az autókat a belvárosból. Csak ezzel 2 gond van. Na jó, legyen 3. Az autósok elég komoly szavazóbázist jelentenek, ezért kb politikai öngyilkosság lenne ezt meglépni. Aztán, akkor kéne valami használható, nagy tömegeket gyorsan, kényelmesen - fe legalább elviselhető módon - szállítani képes tömegközlekedési hálózat. Jó, valakinek tényleg muszájos autóznia. (De ez szerintem ha 10-ből 1.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest