Új hozzászólás Aktív témák

• Freddy76

addikt

válasz Mercutio_ #5186 üzenetére

A hivatalban nagy spórolás kezdődött anno, és kitalálták, hogy aki nem nagyfőnök, az fapadossal repülhet. Kellett menni Párizsba, én a Sky Europe-ot akartam (akkor még volt), mert az rendes repülőtéren szállt le. De WizzAir-rel kellett menni, mert kb. 2000 forinttal olcsóbb volt. Nos, ez el is vitt valami régi szutyok reptérre Párizstól jó messze (konténerek, komolyan). Hazaúton köd, semmilyen gép nem száll sem fel, sem le. Utóbb egy pilóta elmondta, hogy a mai gépek akár pilóta nélkül fel- és leszállnak, a toronyból kapott jelek alapján, de ezen a régi reptéren ez nem volt. Telefon haza (vasárnap este hívtam a főnökömet), hogy mi újság. Opciók: még három éjszaka Párizsban (szerdán jött volna vissza a gép), vagy hazajutok valahogy. Főnök mondta, hogy másnap tárgyalás, haza kell jönnöm...

Szóval taxit hívtam, átmentem Párizs túloldalára a De Gaulle repülőtérre, és vettem jegyet az Air France esti járatára. De ők a gép indulása előtti két órán belül, egy útra csak első osztályt adtak jegyet... Akkoriban első osztályon az Air France-nál ingyen pia, gourmet vacsi, szóval nem rossz. Céges kártyával kifizettem. Majd első osztályú váróterem, külön autóval a géphez, egyedül az első sorban (függönnyel elválasztva a plebsztől), és saját stewardess volt... Egy 40 körüli nő, de az igazi francia, végtelenül elegáns, kellemes, finom nő. Nem milf, annál jobb. Ültem elgondolkodva, megkérdezte, hogy min gondolkozik "müszijő", én meg mondtam, hogy elég kalandos utam volt az első osztályra, és azon gondolkoztam, hogy mennyi konyakot tudok meginni Budapestig. Mire ő kacagott egyet, és mondta, hogy a köd miatt kb. 40 perc késéssel fogunk felszállni, szóval sokat. Jól bekonyakoztam Budapestig, és végigbeszéltük az utat (mivel egyedül voltam "rá"), én csajozósra ittam magam, de persze semmi nem volt, de nagyon jól éreztem magam. A taxiban el is aludtam.

A hab a tortán másnap reggel volt, amikor a pénzügyi vezetőnek (aki 2000 forint miatt ragaszkodott a wizz-hez) levittem a kártyát, a bizonylatokkal. Taxi 150 euro, repülőjegy 1400 euro... Látni az arcát: megfizethetetlen. Minden másra ott volt a (céges) mastercard.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák