- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
A sheperd's pie lényege, erre rájöttem, hogy mindent bele. Ez a kaja a csóró brit állatterelők kajája volt, nyilván azt tettek bele, ami volt otthon. Én is így vagyok vele. Az alapok viszont - nálam - változatlanok:
1. Füstölt szalonnát kockázok és pirítok le, majd kiszedem, és ennek a zsírján dolgozom tovább.
2. A zsíron a hagymát nagyon lassan párolom, majd a húst is. A sült szalonnának azt a részét, amit a feleségem nem evett meg, visszateszem.
3. Reszelt répát mindig teszek bele. A sült répa édeskés, nagyon passzol minden szaftos húshoz.
4. Amikor összeált a ragu, csak húslevessel öntöm fel. Kocka nem jöhet szóba... Mert, amint írtad, elbassza az egészet.Aztán hogy mi történik a fentiek között, már más tészta. Én pl. ma pulykából csináltam, ez volt a boltban. Tettem bele kevés borsót és bazsalikomot is, meg persze paradicsomszószt. Mindegy, lett egy frankó, szaftos ragum. Rá a krumpli, be a sütőbe, veszonlá...
Nálunk húsleves mindig van a fagyasztóban. Amikor hentesnél járok, rendszeresen veszek valami csontot, disznót, marhát, mindegy; de amikor normális csirkéhez jutunk, és azt bontjuk, annak a csontját is felhasználjuk. Ezt be fazékba, egy hagyma bele, pár gerezd fokhagyma, pár óráig fődögél, leszűröm, és literenként, félliterenként be a fagyasztóba. Aztán amikor kell, előveszek egy ilyen bazi nagy leveskockát, és az meg a pitébe
.
Szerk: A Guinness sörház alatt a főzdét érted? Nagyon klassz hely, nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Elite: Dangerous
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Ryzen 9 félkonfig. Csak VGA kell bele. Akár bontva is.!
- Wanbo DaVinci 1 Pro Android 11 Full HD (4K képes) LED-projektor. Google Chromecast-al! 600 ANSI!
- Új PS5 DualSense Controller 2 év Sony garanciával!
- Corsair Vengeance DDR3 4Gb (2x2Gb) 1600MHz ram
- ÚJ BONTATLAN HONOR 90 LITE Dual Black 256GB/8GB FÜGGETLEN DOBOZOS 1 ÉV GYÁRTÓI GARANCIÁS eladó..
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest