- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
A sheperd's pie lényege, erre rájöttem, hogy mindent bele. Ez a kaja a csóró brit állatterelők kajája volt, nyilván azt tettek bele, ami volt otthon. Én is így vagyok vele. Az alapok viszont - nálam - változatlanok:
1. Füstölt szalonnát kockázok és pirítok le, majd kiszedem, és ennek a zsírján dolgozom tovább.
2. A zsíron a hagymát nagyon lassan párolom, majd a húst is. A sült szalonnának azt a részét, amit a feleségem nem evett meg, visszateszem.
3. Reszelt répát mindig teszek bele. A sült répa édeskés, nagyon passzol minden szaftos húshoz.
4. Amikor összeált a ragu, csak húslevessel öntöm fel. Kocka nem jöhet szóba... Mert, amint írtad, elbassza az egészet.Aztán hogy mi történik a fentiek között, már más tészta. Én pl. ma pulykából csináltam, ez volt a boltban. Tettem bele kevés borsót és bazsalikomot is, meg persze paradicsomszószt. Mindegy, lett egy frankó, szaftos ragum. Rá a krumpli, be a sütőbe, veszonlá...
Nálunk húsleves mindig van a fagyasztóban. Amikor hentesnél járok, rendszeresen veszek valami csontot, disznót, marhát, mindegy; de amikor normális csirkéhez jutunk, és azt bontjuk, annak a csontját is felhasználjuk. Ezt be fazékba, egy hagyma bele, pár gerezd fokhagyma, pár óráig fődögél, leszűröm, és literenként, félliterenként be a fagyasztóba. Aztán amikor kell, előveszek egy ilyen bazi nagy leveskockát, és az meg a pitébe
.
Szerk: A Guinness sörház alatt a főzdét érted? Nagyon klassz hely, nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged