Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Ezen ne múljon, csak nehogy jöjjön valaki akinek nem tetszik és átkerüljünk a halálos zónába!
Amúgy pedig látom nagyjából egyedül vagyok vele (kutyust leszámítva), de csak én nem nézem a vébét?
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz #40935168 #21796 üzenetére
Induljon a jútyúbdiszkóóóó!
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
A Zéé
addikt
ez mekkora jó már
Just a simple Lineman...
-
törölt tag
179... történt vmi érdemleges.. ?
Na keresek már pár troll képet.. -
aleister
veterán
válasz Real_Necro #21792 üzenetére
Bizonyos helyeken bizony hering effektus. Meg van pár abszolút nem csapatjátékos kolléga, aki holdolja a kioldót, jó helyet. Ettől függetlenül szerintem egyszer érdemes elmenni, hogy ilyet is láss.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
-
aleister
veterán
válasz Mercutio_ #21790 üzenetére
Szerintem pont ez a jó a Sonynak. Az egyébként lemaradt obiparkjának könnyű szívvel mond búcsút.
Ugyanott lesz obi téren, mint a nagyok...legalábbis majdnem ugyanott. Gondolom lesznek olyan fejlesztések (AF, stabi, bevonatok, egyéb optikai tapasztalatok), amiket azért fel tudnak majd használni a jelenlegi vezető gyártók.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz spanyoll #21784 üzenetére
A kisebb képeket így látom, a te megoldásoddal meg semmit
Balinov: Mondjuk riszálni azt tud ahogy nézem, de nekem az utána a téglafalnál pitbull jobbján vigyorgó kis zöldruhás tetszik igazán
Ha már ilyen macskazene érdekes végignézni hogyan lett a barna gettólányból előbb szőke partyarc, aztán varieté előadó, és díva
Chapel: Jahh, értek mindent
Aleister: Fene tudja, ez azért újabb optikai kihívás, lehet eldobni minden eddigi obit, amiben a sony amúgy se erős
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
aleister
veterán
Na ne ám már!
Végre valami innováció a fotós világban! Majd, ha 20 év múlva darabokra esik a D800 a kezemben, akkor legalább megvan, hogy mire váltsak.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #21787 üzenetére
Ezen konkrétan nem, de Photoexpo-n -ami tök ilyen- igen.
Kérdésed lenne?
-
Real_Necro
veterán
Ilyenen volt már valaki?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Chapel
addikt
válasz Mercutio_ #21735 üzenetére
....de,sajnos elég időt töltöttem már vele ahhoz hogy rám ragadjon a téma
Megy a vb....én meg azt hittem már vége és nyertek a Brazillok.
tv-t nem nézek, sporthírek/meccset sose néztem, csak hallottam hogy ..."vb"... meg "brazilia"...aztán rákérdeztem a munkatársaknál....gyilkos tekintetek[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #21777 üzenetére
Hánycormonnyam pernahajder, hogy linkejjé!?
Amúgy meg JLo, nem kérdésEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #21777 üzenetére
errol beszelek!
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
ppotkivanok. VB nyitot latta valaki? CamelToe JLo sem volt semmi (ennek miota lettek ilyen mellei) de az a szoke brazil csaj!
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Novics
senior tag
A sima BF-nél volt az, hogy a modern gépekkel kb örültem, ha nem mentem ki a pályáról, nemhogy még meg is támadjak valakit! Itt azért végig szoktam szórni a pályát, sőt légiharcot is vívtam már! Mondjuk a BF Vietnam az örök kedvenc az UH-1 "Huey"-val. Helikopterben jobb vagyunk, mint repülőben.
Srácokkal még a BTR-80-at szoktunk megszállni. Egy a gépágyúnál, 1-2 szerelő belülről szerelt, én meg vezettem. Szinte - - elpusztíthatatlanok voltunk. Persze csak AI ellen szoktuk nyomni 3-4-en LAN partin.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Byk01
őstag
válasz aleister #21767 üzenetére
De tehetem fel így is a kérdést, hogy i3+SSD vagy i5?
A legújabb játékom a Battlefield 1942, szóval nem ez lesz a szűk keresztmetszet
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
aleister
veterán
Ha van zsé, akkor i5.
Ellenben az AMD-nek elég jó az igp-je. Szóval, ha nem játszol újabb játékokkal, akkor akár a dVga vétele is megúszható. Szűrők nélkül a legtöbb játékot elviszi csak a proci FHD-ban, valamint az 1080p lejátszás sem okoz neki gondot.
Ha szűkös a büdzsé, akkor ez szempont lehet.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
j.bravo
addikt
válasz j.bravo #21765 üzenetére
Ekkor kérdeztem rá erre (jó régen mondjuk)
Utána a srácok szépen boncolgatták a témát.Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
j.bravo
addikt
Kíváncsi vagyok, neked mit mondanak, mekkora képfelbontáshoz
Anno mintha feszegettem volna én is ezt a kérdést, és mintha akkor az lett volna a konklúzió, hogy hacsak nem olyan az ember hogy nagyon sok effektet használ amihez sokat kell számolgatni, akkor el lehet lenni i3-mal; illetve memória/ssd legalább olyan fontos, ha nem fontosabb. Vissza kéne keresni de mostlusta vagyoknem megy.Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Byk01
őstag
válasz Mercutio_ #21763 üzenetére
VGA alaplapi volt eddig is ... ennyire vagyok számításigényes ezen a téren. Tényleg a D90 RAW-jai izzasztanák meg leginkább a gépet ezentúl is.
Mivel a régi gép megy újrahasznosításba (anyámnak teljesen jó lesz), a nulláról építkezem, így az elvárt teljesítményt produkáló alapegységektől indulok, aztán a ház olyan lesz, amilyen kell hozzájuk.
Persze mindezt olcsón, vagy még kevesebbért"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Mercutio_
félisten
Itt Ph-n van i3 4130 teszt, abban vannak erősebb intel és amd procik is, az alapján beloheted mi szimpi.
Ha olyan játékokkal játszol lehet, hogy elég az AMD - be integrált igp, ha van vga és megtartod akkor inkább intel vagy AMD FX, persze kérdés milyen a ház hűtése illetve mennyire vagy energia-tudatos.Intel most hozta ki a javított (kupak alatt rendes paszta, így nem melegszik) Haswell magos procikat, árban már nincs difi és jó esetben a szamozasbol kiderül, hogy új (pl 4130 vs 4150)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #21751 üzenetére
Amíg multis voltam jártunk oda céges üdülőbe, de most, hogy már nem occó a pesthez közeli részen nézegetünk.
-
Novics
senior tag
Tavasszal nagy felbuzdulással én is gépcserébe vágtam. A kis X200s nem egészen jó képbizergálásra. Főleg a saját kijelzőjén. Én AMD vonalon indultam el, és persze elkapott a gépszíj, egy A10-6800K lett a befutó proci egy ASUS A88XM-PLUS deszkán, 8 GB DC RAM-mal. Vidkari nélkül.
Nem tudom, hogy a PS megy e wine alatt, de én a Rawtherapee-val egészen jól elvagyok, bár a Darktable-t is ajánlják. Mind a kettő natív linuxos cucc, én az OpenSuse-t használom, az Ubiban csalódtam, ez az új vonal nekem nem jön be.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #21751 üzenetére
Pedig a Blonder panziót hogy szeretjük. Hát még az alagsorában lévő sörfőzdét, és a vacsorához járó korlátlan házisör fogyasztást!
-
Real_Necro
veterán
válasz Novics #21758 üzenetére
Korán sosem tudtam ott kelni... ellenben ha felmész a hegyekre szép panorámában van részed.
Jut eszembe, a Magyar Tenger disco (nem amelyik leégett, hanem a későbbi) üzemel még arra?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Novics
senior tag
válasz Real_Necro #21756 üzenetére
Egy hátránya van, amit Ali is mondott: Nem tudsz rendes balatoni naplementét fotózni. Ellenben napfelkeltét. Ha elég korán kelsz.
-
Byk01
őstag
Úgy néz ki, eljött otthon a gépcsere ideje. El kellene valamilyen csapásirányon indulni, és nem tudom, a sok ösvény (processzor) közül melyikre lépjek. Egy internetezésre és képszerkesztésre használt gépbe jó-e egy i3-as proci, vagy erősebb kell? A játék nem tényező, amivel játszom, az a mostani vason is jól elszaladgál ... nem vagyok hard-, de még softcore játékos sem.
Azon még erősen gondolkodom, hogy windóz programot vegyek-e, mint Vágási Ferenc ex-nyomdász, vagy egy világméretű közösség tagja legyek-e valamilyen Linux disztribúció használatával (ha ez számít).Megköszönném a véleményeket
de nem fogom, mert nem vagyok jó arc"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Real_Necro
veterán
válasz Novics #21755 üzenetére
Rokonnak van nyaralója Vonyarcvashegyen, csak nem igazán költöttek rá így a bútorok ma már nagyon kényelmetlenek, pedig 2 szintes, 4 szoba, 2 fürdő, 2 wc, közepes konyha és egy hall tartozik hozzá, méretes kerttel.
Ellenben ~ 20 évvel ezelőtt nagyon jókat nyaraltam arra, sőt, feleségemmel (akkor még barátnőm volt) 2007-ben első közös nyaralásunkat is ott töltöttük. Közelben Keszthely, Tapolca, Balatongyörök, Balatonederics, de voltunk Kapolcson, Nagyvázsonyban, Badacsonytomajon is. Közelebb áll hozzám is az északi park.
[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
válasz j.bravo #21753 üzenetére
Nekem egy Hannah aláöltöző szettem van, és iszonyatos, hogy mennyit gyűröm. Spanyolban gyakorlatilag nonstop abban voltam, a kárpátoki túrán is egész végig a felső volt rajtam - igaz, hogy dög meleg volt, ez meg fekete hosszú ujjú, de nagyon jól elvezette az izzadtságot meg pár perc alatt megszáradt. Mondjuk nem is vettem volna meg, ha nem féláron jutok hozzájuk.
Real_Necro Gyönyörű, nyugis, családbarát környék. Nekem sokkal jobban bejön, mint a délipart nyüzsije. Siófokot konkrétan rühellem nyáron.
Studi A standard méretet gyorsan elkapkodják, a többiből meg eleve nincsen. Sehogy sem jó ez!
Holnap járom végig a bringás boltokat, kíváncsi vagyok, hogy Speci cipőből hányban lesz 46-48-as méret.
-
j.bravo
addikt
válasz Real_Necro #21748 üzenetére
Az allergia az persze allergia de mindegyik műanyagra? Olyan sokfajta polimerből csinálnak már szálat...
És persze sokat fejlődtek a műszálas szövetek az utóbbi 20 évben, vannak már olyan király kevertszálas anyagok amik legalább olyan kellemes viseletek mint a pamut. Persze ezek általában nem olcsók... A teljesen műszálas futó/sportpólók közül is van olyan ami tényleg kivezeti az izzadságot meg tényleg szellőzik, és van ami nem de a jó márkák normál áron nem olcsó termékei között már lehetnek jók, simán.aleister: ez viszont igaz, gyakran tapasztalok én is ilyet, pl a tegnap H&M-ben vett rövidgatyámra is az van írva hogy 100% pamut, de az anyag felülete, szerkezete nagyon nem olyan mintha pamut lenne. Persze a modern technika olyan dolgokra képes ami pár éve még csoda lett volna, de a made in Bangladesh címke esetén ezen meg lennék lepve (made in China esetén, kellően nem alacsony ár mellett már nem feltétlen)
Vannak olyan helyek ahol azt a címkét varrják a ruhába ami a) kéznél van, b) amit a megrendelő kér (tökmindegy igaz-e ami rá van írva)[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #21748 üzenetére
Egyébként ez engem is nagyon zavar. Olyan mintha nem lehetne megbízni a cetlin lévő összetételben.
Pl a 100% cérna zoknik össze-vissza ráznak, a konyharuhák nem szívják a vizet, a pólók is furák...Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #21750 üzenetére
Vonyarcvashegyre próbáltam volna vendégházat keresni 10 fő 2 gyerekre július végére, de úgy tűnik túl későn jött az ötlet... ellenben a hely jó, bár Bp-ről nincs közel, mert ugye Balcsi másik fele, de a környéken sok szép látnivaló van.
Máltára mikor mentek?
-
Mercutio_
félisten
Jó, hogy mondod : Hét elején majdnem kiment a jobb bokám, a lábfejem még most is buci és fáj így ezt most sajnos kihagyom
A következő 2 hetet még nem tudom, elvileg egyiken szabin leszek valahol víz mellett (balcsi, de jöhetnek tippek!!!!) légkondis helyen, de melóhelyen dilihaz így azt, hogy a kettőből melyik hét még nem tudom.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
gab.m
senior tag
válasz Real_Necro #21738 üzenetére
Áhhá, szóval miattad nem találok a méretemben nadrágot soha..
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
Real_Necro
veterán
Az ilyen outletekben csak az nem tetszik, hogy a boltok nagy része tele van műanyag cuccokkal. Én pl pólóban, ingben stb igyekszem mindig 100% pamutot venni. A többi nem kényelmes viselet számomra. Párom meg pl allergiás a műszálasra.
-
Studi
veterán
válasz Freddy76 #21743 üzenetére
Ruházatban én azt tapasztaltam mindig a Premier Outletben, hogy a plázákban levő boltok szezonális akcióinál nem kedvezőbben az árak, viszont méretekben már kisebb a választék. (számomra legalábbis, magasságom/alkatom/lábméretem teljesen átlagosnak mondható, ezek fogynak ki legelőször... )
-
j.bravo
addikt
Jaja, ahogy nincs borotvaélesen rajzoló, torzításmentes, villámgyors AF-es 10-600/1.4 se, pancake méretben
Ja, adalék: ha ez a konfig oké lesz, sanszos hogy magamnak is ilyet vennék. Emiatt is informálódom.
ali, köszi a támogatást és mindenkinek az infókat!
-
Freddy76
addikt
válasz fi:zi'k #21732 üzenetére
Az outlet alapjáraton nem olcsóbb, de egy helyen van minden, és ki lehet fogni jó akciókat. Több férfiruha bolt van, és van egy Salamander, ahol sok a Bugatti cipő. Én kábé tíz éve Salamanderben vásárolok, mindig az 50%-os akcióban...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Mercutio_
félisten
válasz j.bravo #21740 üzenetére
Csak az tartozik ide
Látom egyesek igazolják Darwin elméletét és vegtagjaik hossza vetekszik az orángutánéval
-
j.bravo
addikt
Há' mer' nem kolléga, hanem a csajom. Amúgy milf, de ez most nem tartozik ide.
És tudom, mennyire utál várni bármilyen műszaki eszközre, illetve ha ezek nem működnek az elvárható módon, akkor az őrá milyen hatással van. Emiatt kb. mindent észreveszNem kedvesemék családi mikrocégénél, hanem egy nagy gonosz multinál dolgozom, kolleginák gépeivel nem én foglalkozom szerencsére, hanem az IT - helyett az a cég akihez ezt kiszervezték. Akik eddig Dell-eket hoztak kompletten, most meg Lenovo-kat. De ha melóban az én dolgom lenne is, nem nyígnék rajta ennyit, elhiheted
-
aleister
veterán
Egyrészt igazad van. Egész egyszerűen nem tud rosszat venni, nem fog egyik sem érezhetően lassabban bútolni.
Másrészt én is ilyen vagyok. Minden beszerzés előtt alaposan tájékozódom. Próbálom a legjobbat kihozni az adott összegből.
Szóval ne bánccsuk Tigrincset!
-
Novics
senior tag
válasz Real_Necro #21706 üzenetére
Megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül a problémával. A mintás - főleg kockás - ingeknél megoldom, hogy simán felhajtom a szárukat, és "rövid ujjút" csinálok belőlük, de ha már csiniben kell lenni, akkor meg vagyok lőve, mert ott azért... nah. Amúgy pulóverek, kabátok dettó. Főleg bicajnál szar, ha előrehajolok, akkor a jóval csukló fölött van a kabát/pulóver. A télen vettem egy softshell kabátot, annak valami baromi hosszított ujja lehet, mert nem lötyög rajtam, ellenben még bicajon is csukló alá ér az ujja.
Amúgy fameroknál megoldották, hogy van különböző derék és szár méret - mondjuk ott is inkább 36/32, mint 32/36.
-
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz fi:zi'k #21732 üzenetére
Premierben érdemes körbe nézni, ha már ott vagy. Nem azért, mert ott mindent találsz, hanem mert lehet választani melyik üzleté (vagy márka) legyen a nyerő.
Olcsóbb alatt értem, hogy nem egy cipőt vettem már 10-30%-al olcsóbban pláza árhoz képest.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Mercutio_ #21720 üzenetére
Csakis bőr. Batát is nézni fogom.
(#21723) Real_Necro
Standard 42/43-as méretű vagyok.
A jóval olcsóbb kb mennyit jelent?---
Premier outletnél a többi öltönyös boltban érdemes nézelődni ing (és cipő) ügyben vagy csak az Olymp?[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Chapel
addikt
válasz Mercutio_ #21720 üzenetére
"... 1 éve táncolok is benne és jól bírja."
Az egy dolog baszki, de te jól vagy?? Ez guinness rekord tuti
Mondom magamban jövök, nézek ciciket, felszívok egy kis férfiasságot (technikai dolgok, autók stb.) erre shopping listát gyártotok.
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #21729 üzenetére
Egy igazi kapcsolat unalmas lenne néha egy kis veszekedés nélkül. Utána meg jó békülni.
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #21727 üzenetére
Érdekes tapasztalataid lehetnek veszekedés terén
-
A Zéé
addikt
válasz Real_Necro #21725 üzenetére
ha igazán őszinte vagyok, akkor nem
Lehet, hogy csak ez a műsor volt nagyon tróger, de igazából érdekes se volt, a lányok se voltak valami hú de szépek, meg még a bénázásuk se "cuki", csak azért mert "csöcs meg segg" meg nem nagyon szoktam nézni ilyeneket Különbeket látni 10 perc alatt akármelyik strandon is. Épp ezért nem nagyon néztem a Byk01 által linkelt bugyiligát se, pedig talán a viasat3 próbálkozott vele.(#21726) Byk01
Egész jó meccs volt. Messze nem egy nfl szint, de egész izgis lett a vége. Csak a bíráskodás kicsit tönkretette a végétJust a simple Lineman...
-
-
Byk01
őstag
Az osztrák lányok kemények voltak meg gyorsak, a mieink meg egyrészt sokszor kerülték még a kontaktust is, és nagyon rapszodikusak voltak. Ha volt egy jó megmozdulásuk, a következő snapnél eladták a labdát.
Nem néztük az EB döntőt, kórházaztunk. A nem magyar európai focit nem nagyon követem. Így nekem most fura, hogy a finnek csak a negyedikek lettek.
(#21725) Real_Necro Ez az igazi
[ Szerkesztve ]
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Real_Necro
veterán
Ez a "lány foci" jobban bejön?
-
A Zéé
addikt
jajj, lány fociból csak összefoglalót láttam, de azt nagyon nem tudom értékelni, semennyire sem követem. Sok mindent lehet mondani az amerikai focira, de azt abszolút nem, hogy nőknek való... Még a gurulós focinál is sutábbnak nézett ki a dolog.
szerk: Mondjuk nem csoda, hogy jobbak voltak, azért az osztrák csapatok nagyon-nagyon más liga minden szinten. Kik voltak itt? Danube Dragons? Vagy a Vienna Vikings?Eb döntőt néztétek múlt hétvégén?
[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
Real_Necro
veterán
válasz fi:zi'k #21712 üzenetére
Évek óta a Peter's cipőboltban veszem a bőr cipőimet (kivéve az utcai caterpillarjaimat). Esküvőre ott vettem a Bugattit, de többnyire J. Seibel párti vagyok. Nincs hú de nagy választék, meg van amit gyorsan elkapkodnak, így elfogynak pl a 44-45-ös méretek, de jóval olcsóbban megkapod, mint egy plázában. Az eladó srác nagyon jó arc, én meg tulképpen törzsvendég vagyok nála...
[ Szerkesztve ]
-
Byk01
őstag
Amikor Trash Talk van
Jut eszembe: hétfőn lány meccsen táblázott az asszony, kimentünk mi is a lányaimmal. Érdekes volt, de a Wolves Ladiesnek nem sok köze volt a bécsi lányok játékához.
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #21719 üzenetére
Nézd meg tetszik-e a bőr, van Bata cipőm az is jó, 1 éve táncolok is benne és jól bírja
MÁS:Mindenki a brazil-horvátot nézi?
[ Szerkesztve ]
-
Byk01
őstag
válasz fi:zi'k #21711 üzenetére
Nem feltétlenül, csak a már meglévő méreteket kellene variálni (bár biztos bonyolultabb, mint ahogy gondolom).
De ha igen, akkor is a legdrágább, ha veszel valamit, ami nem jó, és utána a gyártónak az a drága, ha nem veszel már semmit, mert félsz, hogy nem lesz jó."Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Mercutio_
félisten
-
Studi
veterán
válasz fi:zi'k #21712 üzenetére
Nem tudom merre szoktál járni, de a XIII. kerületben van egy Cipődiszkont nevű hely. Nagy csodát ők sem tudnak, és a választékuk sem olyan óriási, mint egy plázában, de szokott lenni mindig pár vállalható normális cipő náluk. Nekem bevált a Bugatti márka, és S.Oliverből is vettem már jót.
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #21701 üzenetére
C&P-ben legutóbb (valamikor tavaly akcióban) 12-ért láttam a necro és Freddy76 által is dicsért olymp - ot (gondolom az alapmodell) és asszem pont most indul a nyári akció.
-
nagyúr
válasz Real_Necro #21702 üzenetére
Köszi. Kár, hogy a világ másik végén van.
Meg úgy látom van még ott más inges bolt is. Azok közül érdemes vmelyiket felkeresni?(#21709) Freddy76
Köszi az inputot, már vártam.(#21710) Byk01
Ez pedig magával hozná a gyártás drágulását.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Byk01
őstag
válasz j.bravo #21707 üzenetére
De a tömegterméket is lehetne változatosan csinálni.
Pl adott méretű inghez rövid, normál és hosszú hosszú ujjat varrni. Vagy adott nyakméretűből csinálni rövidebbet meg hosszabbat. Miért kell, hogy minden 2 m magas embernek bikanyaka legyen? Nem kell lemondani az egységesítésről, csak kicsit több kategóriát alkotni. Kombinálni az alapokat nem tilos ... pont, mint a legó"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #21702 üzenetére
Az olymp egy márka, nem bolt, éspedig jó márka. Nekem digel és olymp ingjeim vannak elsősorban. Amikor Parndorf felé járok, mindig benézek, ha van jó akció, veszek. Legutóbb három kifejezetten elegáns, nagyon jó minőségű high class olymp inget vettem 100 euróért (itthon 20e lett volna darabja). De az itthoni outletben is vannak jó akciók.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
spanyoll
addikt
-
Real_Necro
veterán
Ja nekem is több van rövid ujjúból. Túl hosszú a karom. Ami meg jó lenne hosszban, annak a nyaka meg már kétszer akkora...
-
Byk01
őstag
Csak hogy én is haragudjak: nem tudok olyan hosszú ujjú inget venni, aminek elég hosszú az ujja, hogy ne csuklónál legyen a mandzsettája.
Milyen gnómok vagyunk, hogy nem tudnak ránk inget gyártani
-
aleister
veterán
-
Real_Necro
veterán
-
nagyúr
Asszony is nagyon a Zara felé hajlik. Mondjuk kicsit furcsa, hogy az öltönyük 3Xe Ft, az ingjeik meg 10e. Vhogy nincs arányosítva.
(#21683) Balinov
Nem fiatalos kell, hanem elegáns elsősorban. M&P felírva, megnézzük.(#21686) Mercutio_
Voltunk aburzsuj turkálóbanPeek&Cloppenburg-ban. Csak az ismert márkákat tudtam hova tenni, mobjuk azok meg drágák nekem(pl Pierre Cardin 18e). Volt vmi Jake's nevű, amiből elég sok volt ilyen 10-12 körül, de nem tudom milyen minőségű lehet.(#21689) Real_Necro
Voegele-ben még nem voltunk, de megnézzük.
A másik is jöhet.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Vissza a PC Masterrace-re
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- További aktív témák...