Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Aktív témák
-
rlazol
veterán
hát én megjöttem vala.
Nagyon jó kis meccset hagyott ki az, aki lustaságra hivatkozva otthon maradt. Ragyogó időnk volt, és jól esett egy kis mozgás. Az előzetes terveknek megfelelően Som@, Slug, Bobojsza, kisqpi, Veron, Lőrinc, DrSoul, Pötyi és jómagam érkeztün meglehetősen pontosan a Margit-szigetre, 16:40-re már együtt volt a csapat. kisqpi elhozta az öccét, valamint kedvesét (ő nem játszott) majd a pályának megválasztott réten csatlakozott hozzánk Árpád, és fia Bence, akik nem PH-sok (majd regisztrálnak), de legalább jó fejek. Miután kisqpi felvette a kapusszerkót (hogy nem gyulladtál meg benne?) oszlásnak indultunk, az A csapat Bobojsza, DrSoul, Lőrincz, Veron, kisqpi és Bence összeállításban futott (iletve sétált) ki a gyepre, a maradék alkotta B csapat viszont gyorsan elhúzott egy góllal, amit az ellen csak 20 perc után egyenlített ki. Mivel ekkor még a kapuban álltam, és az A csapat összjátéka akadozott illetve védelmünkben Som@ és Slug kiválóan zárt, hamarosan ismét vezettünk, majd 50 perc játék után már 4-1 volt nekünk. Persze kicsit elkényelmesedtünk, meg kaptam két potyagólt (az a csoda, hogy csak akkor), máris 4-4, aztán még 2-t, így lett 6-4 oda. Eut muszály volt külön írni, mert az nagyon ciki, hogy egymás után kaptam 4 potyát. Ekkor végleg kiáltam a kapuból így addigi passzív mező(ny)fölényünk is megszűnt, viszont Pötyi stabil (és nagy) pontot képezett a gólvonalon, és egyre másra vezettük a támadásokat, hamarosan 8-6-ra fordítottuk az állást. Ekkor Pötyi is bemutatott egy szép potyát, a mintegy 10 éves Bence kissé erőtlen lövése először a kezei, majd a lábai között is átsurrant, amiből látható, hogy kiváló kollégám abban a pillanatban négykézláb védett és ez kevésbé volt effektív. Végül szerénységem állította be a 9-7es végeredményt. (Ez mázli volt, belebotlottam a gólvonalon Árpi belőtt passzába)
A B csapat sikerének értékét növeli, hogy pl én egy gólt lőttem egy gólpassz mellett, viszont legalább 4 kapott az én lelkemen szárad, tehát volatképp egyáltalán nem voltunk egyenlő létszámban a pályán... :)) Ráadásul DrSoul és öccse, Lőrincz olasz idegenlégiósnak minősítették magukat, de a sok avanti se tudott minket megijeszteni.
A torna legjobbja szerintem egyértelműen Bence volt, aki kb 40 kilóval könnyebb, mint akármelyikünk, de sok esetben ez a difi 60 is megvolt, mégis nemegyszer átjátszott minket, jól és sokat mozgott, keményen, harcosan játszott. Egyébként kisqpi öccsén, Krisztánon is látszik, hogy technikailag sokkal jobban képzett, mint az idősebbek többsége. Kivéve pl Veron, aki nagyon brazilosan cselezgetett vagy kisqpi, aki több látványos védést is bemutatott.
De ez mind maszlag és nem számít.
Jó szórakoztunk, majd két órát fociztunk, majd folyt. köv, remélem még többen jöttök!
:C köszönet mindenkinek, aki volt és aki hozzászólásával fenntartotta ezt a topicot, valamint a PH minden HÁZIGAZDÁJÁNAK, hogy vannak!!! :C
Aktív témák
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jogász topic
- Proxmox VE
- Matematika topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Microsoft Excel topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest