- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
válasz
Asusfan #1685 üzenetére
Húúú, az órás dologgal megfogtál... Lehet, hogy holnap, hisz holnap 21-e van, ugye? És én is mintha úgy emlékeznék, hogy márc. 21. után az első hétvégén...
Az, hogy hol lesz, nemrég írtam részletesen, kicsit hátrébb, bocs, most lusta vagyok újra leírni... :D
Pumpám nincs, ami hordozható, de elvileg én is viszek labdát... -
DrSoul
őstag
válasz
Asusfan #1683 üzenetére
Az más, ha csak gondolkodsz, de nem úgy tünt.
Nézd, a tanulás nagyon fontos, persze, hogy nem ér annyit a dolog, ezt aláírom, és lesz még alkalom. Csak szerintem ez nem egy olyan váratlan dolog, és erre fel tud készülni egy ember. Amúgy addig tart, amíg jó az idő, amíg bírjuk, és amíg jól érezzük magunkat. Ezeket keverd össze... :))
Tehát inkább ne gyere, nehogy ebből gondod legyen,csak legközelebb tervezd be a PH focit is! :D Aztán ki tudja, lehet, hogy annyira megunsz minket, hogy csak 1x jösz, azt kész... :DD -
DrSoul
őstag
válasz
Asusfan #1602 üzenetére
Tavaly Káposztásmegyerről jött Slug, de őt most nem láttam ... Az majdnem ugyanaz, nem? Meg mintha amne is arról jönne...
De egyszerű: Újpesttől a Metróval elmész a Ny Pályaudvarig, ott felmész, és felszállsz a 26-os buszra (majdnem a Westend bejárata előtt van). Azzal talán a 2. megálló, nem tuti, de felismered: ahogy rákanyarodik a Margitszigeti bejáróra, átmegy a sorompón, és rögtön ott van is egy megálló: ott találkozunk. Ahhol játszani szoktunk, onnan még 10 perc gyalog (vagy +2 megálló a busszal, ha jól emlékszem). -
DrSoul
őstag
válasz
Asusfan #1580 üzenetére
Ezek a külföldiek mind diákok, itt tanulnak. Van, aki az Erasmussal, azok voltak az olaszok, de csak pár hónapig voltak. A kinaiak elvileg még egy évig itt tanulnak, ők vmi biznisz skúúlba járnak, a XVI. ker-ben.
Ezekkel az emberekkel mind a Margitszigeten találkoztunk: mi is minden vasárnap ott voltunk, meg ők is. Aztán néha játszottunk együtt. :)) -
DrSoul
őstag
válasz
Asusfan #1513 üzenetére
Rendben, szavazzunk, de mivel feltehetően már kevés időpont szabad, talán neked kellene mondani, mikor szabad. Feltehetőleg 2h-ra vennenk ki, tehát pl. (csak pl.) pénteken 20-22-ig. Bár nem hinném, hogy az emberek feladnák a péntek esti bulit a focinak, meg is értem őket. Talán egy csütörtök? :F
Nekem a szerda tuti, nem jó. De mondom: te írd meg, hogy mikor szabad. -
DrSoul
őstag
válasz
Asusfan #1495 üzenetére
Sajna nem elég, ha olcsó... Nagynak is kéne lennie, és emberek is kellenek. Hisz eleve kisqpi kapus: akkor most ka rakunk a földre két ''gyufásdobozt'', azzal ő mit kezdjen??? :C
Hogy kézilabda kapuk legyenek, ahoz már nagy pálya kell. Ahhoz meg legalább 10 ember. A káposztásmegyeri, amit találtam, nem tünt rossznak, csak messze van, de az nagy (20x40). A szabvány kispálya úgy 18x38 és 20x40 között mozognak... De kisqpi, javíts ki, ha rosszul írtam! :C
Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Apple MacBook Pro 16.2" M4 Max 48GB DDR5 RAM 16 Core CPU 40Core GPU, 1TB SSD, Asztrofekete
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest