Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
A tippjáték saját oldalra költözött: YourF1Team.com
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz Turbolada II #799 üzenetére
Privátban szívesen belefolyok eszmei vitákba (szerintem nem is áll messze a nézőpontunk), de fórumon én se merek őszinte lenni.
Hogy hiányoztál-e? Azt számolgattuk, hogy vajon tudtal-e még tippelni, aztán rájöttünk, hogy ahhoz nem kell belépve lenni.
A kitiltáshoz annyit, hogy stílusosan Torrentét idézve:
"Ha meg kell b**ódni, akkor meg kell b**ódni."Up the Irons!
-
Turbolada II
őstag
Tippelni még este 6-kor it tudtam. 2 kérdéssorom volt nem tudtam melyik az érvényes, azt hittem valami technikai gond van.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
Qorthral
őstag
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Pá
addikt
első
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Qorthral
őstag
Random kérdések:
1. Szingapúrban eltűnt a megszokott Mercedes dominancia, sőt, az Ezüstnyilakat egyből két csapat, a Ferrari és a Red Bull is megelőzte. Mit várhatunk vajon Hamiltonéktól Suzukában? (4)
Azon állítások mellé tegyél pipát, melyek szerinted teljesülni fognak. Minden helyes pipálásért (vagy épp nem pipálásért) egy pont jár.- Az első két helyen végeznek a kvalifikáción.
- A legtöbb pontot gyűjtik a futamon.
- A gyengébb Mercedest a csapattárson kívül még legalább ketten megverik a versenyen.
- Hamilton nyeri a futamot, és Rosbergen kívül mindenki mással szemben legalább 20 másodperc lesz az előnye.2. Tippeld meg az alábbi versenyzők egymáshoz képest elért időmérős helyezését! (5)
Az 1-es oszlopban azt a versenyzőt válaszd, aki a felsoroltak közül szerinted a legjobb rajthelyet szerzi meg. A 2-es oszlopban a közülük második legjobban teljesítőt jelöld meg, stb. Mind a nyolc pozíciót ki kell osztani. Nem befolyásolja az eredményt, ha más csapatok pilótái is beférköznek az első nyolc hely valamelyikére, a felsorolt pilóták helyezését csak egymáshoz képest vizsgálom. Minden helyesen eltalált versenyző fél pontot ér. Egy pozíciónyi tévedés esetén 1/4 pont szerezhető. Az összpontszámot egészre kerekítem, így alakul majd ki a kérdésre kapott végső pontszám.Hamilton
Rosberg
Vettel
Räikkönen
Ricciardo
Kvyat
Massa
Perez
Verstappen
Button3. Szerez-e bármelyik versenyző "mesterhármast" (pole, győzelem és leggyorsabb kör) a hétvégén? (1)
- Igen
- NemPH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Ventur@
senior tag
Na tipp leadva. Erről már nem csúszok le .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
JJános
addikt
- szerkesztve -
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
Sokszor megtréfál az, hogy nem görgeti automatikusan tovább, hanem megáll minden 100-nál. Várok, nézek, és nehezen beugrik, hogy a topic tovahaladt, csak én olvasom a 100-al előbbi commenteket. á.
2007-05-06 óta itt!
-
EmberXY
veterán
Leadva, ez se lett könnyű...
Up the Irons!
-
Qorthral
őstag
válasz [CS]Blade2 #814 üzenetére
Igen, eredetileg úgy akartam.
Ne feledjétek, holnap reggel 7:30-kor zárul a nevezés!
-
-
-
Turbolada II
őstag
RIC/BOT/WIL
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
Qorthral
őstag
válasz Turbolada II #820 üzenetére
Megtörtént!
Saját tippek:
RIC / HUL / MER
Pipa: 1, 2, 4;
Sorrend: 1, 2, 3, 5, 4, 7, 6, 8, 9, 10
NemPH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
BenHans
addikt
Én is leadtam a tippemet egy fél órája. Sok szerencsét és jó szurkolást mindenkinek.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
gyurkikrisz
őstag
RIC/KVY/RBR
ha jól emlékszem. hajnali kettőkor felriadva adtam be
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Qorthral
őstag
Most majd lesz tippösszesítő (valamikor délután).
-
Turbolada II
őstag
válasz gyurkikrisz #824 üzenetére
Én a Nap, széna és pár pofont néztem hajnal kettőkor 5 sör után, akkor jutott eszembe a tippjáték. Ilyen filmet bűn józanon nézni.
Hülk: +3 rajthely Miért őt tetted meg?
[ Szerkesztve ]
-
Turbolada II
őstag
Csapoati mit tett meg?
-
Csapoati
nagyúr
válasz Turbolada II #827 üzenetére
Titkos.
Amugy KVY/RIC/RBR, nem biztam sem a Merciben, sem a Ferrariban a penteki edzesek utan.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Qorthral
őstag
válasz Turbolada II #826 üzenetére
A nagy rohanásban elfelejtkeztem a büntetéséről ma reggel. Jónak tűnik a versenytempója, illetve esőben is jó. Majd kiderül. Sokkal jobb meg ugye a MER miatt nem fért volna be.
Egy RIC + BOT + RBR/WIL csapatban is gondolkoztam, de elbizonytalanított a holnapi sanszos eső, ami árthat mindkét csapatnak, de főleg a Williamsnek.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Hat, a Williams jobb tippnek tunik a Red Bullnal. Buko hetvege lesz nekem, inkabb az ev vegi dobogo lehet a celom.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Švejk
őstag
Ennyit a Kvyat tipprol...meg a hétvégéről is kb...
-
Csapoati
nagyúr
válasz gyurkikrisz #835 üzenetére
Igy van, ezzel kukas a hetvege. Max Ricciardo mentheti meg nekem valahogy.
Kvyat azert 10. lett, azert ugye jar meg 1 pont?[ Szerkesztve ]
-
Qorthral
őstag
Pfff, úgy emlékeztem, hogy Bottast tettem IM-re, de nem, Ricciardot.
Ezzel így nekem is eléggé kukás a hétvége, Turboladán szinte biztosan nem hozok.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Yayoh
aktív tag
Nekem is KVY - RIC - RB. Eddig eléggé mellé lövésnek tűnik, Williamst kellett volna
[ Szerkesztve ]
-
Qorthral
őstag
Az a vicc, hogy megéreztem, hogy jó lesz a Williams, ahogy hasonló pályákon egész évben jó is volt, de az eső miatt nem mertem őket megtenni a versenyre (az IM-re meg átvert RIC Q3-ban futott köre...).
EmberXY: Nem új feature, csak így alakult. Amúgy írtam pár hozzászóéással feljebb, hogy délután lesz majd összesítés. IM előtt nem volt rá időm, mert aludni is kell valamikor. IM alatt meg nyilván nem csinálom, mert akkor kb nem tudom nézni. Ha normális időben van (délután), akkor belefér általában még a kezdés előtt.
[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
Hát, nem tudom, hogy hol néztétek, hogy esős futam lesz, szerintem 30%-nál nagyobb esély nincs rá, én úgy látom, hogy maximum délelött szemerkél majd az eső, és lehet, hogy kicsit vizes lesz itt-ott, de száraz pályás gumival fognak menni, azon meg jól ment a Williams is, vagy rosszul emlékszem, és a Redbull-nak volt jó a száraz gumival kicsit vizes pályán?
Az 5 pontos kérdésből nekem kb. 2 pont néz ki, hogy Kvyat kibontotta a Redbull-ját .
A Redbull rosszabb lett, mint vártam. RIC-et tettem az időmérőre, mert 1 körön azért feltöltik neki az akkukat, és jó az aero, hogy elforduljon pl. a 130R-ben, és talán akkor 3. vagy 4.-nek is bejöhet. És ezzel borult az 5 pontos kérdés is. A két mercedes is forditva van a Redbull-bontás miatt.
-
Qorthral
őstag
válasz [CS]Blade2 #847 üzenetére
Több oldalt is néztem. Délelőtt eső, délután szemerkélés az esélyes. Az sem tuti, hogy időben felszárad a pálya.
"A két mercedes is forditva van a Redbull-bontás miatt."
Azért egyáltalán nem biztos, hogy csak amiatt. Ami pedig a Red Bullokat illeti, sokkal jobbak nem lettek volna (kb 7.-8. hely). RIC ideje sem volt igazán meggyőző. Igazából a Williams a meglepő, Bottas még a Mercikhez is közel van.
-
Qorthral
őstag
Feltüntettem a random 5 pontos kérdésére kapott pontszámokat is. Igazán nagy különbségek itt nem alakultak ki, hiszen egy játékost leszámítva (Bravo !Overdose!!) mindenki 2 vagy 3 pontot szerzett.
-
Qorthral
őstag
Nem volt, sajnos a múlt hétvégém tiszta káosz volt, még a kérdőívet sem tudtam időben lezárni.
Szerencsére utólag is ki tudom szűrni, ha valaki már túl későn tippelt (bár az IM kezdetéig még elfogadom, ha le nem zárom fél órával hamarabb ).Köszönöm amúgy a visszajelzést, most már vagy 3-4 emberről tudom, hogy meg szokta nézni a tippes táblázatot. Már kezdem azt hinni, hogy a kutyát sem érdekli, és feleslegesen vacakolok vele...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- Opel topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- Szuper áron új Huawei Matebook 16S /i7-12700H 16GB 1000GB SSD 2,5K IPS touch Garancia!
- ELADÓ 5V 2A 12W napelemes tápegység, solar panel UPS
- Bomba áron dobozos új Lenovo Legion 5 /Ryzen7-6800H 16GB 512GB SSD RTX 3060 6GB 165 Hz Garancia
- Honton HT-R390 BGA rework station, forrasztó állomás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest