Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
A tippjáték saját oldalra költözött: YourF1Team.com
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
Legalább a Mercedes tipp bejött
-
Yayoh
aktív tag
Hát ez az ediggi legrosszabb tippem lesz szerintem , Vettelnek is elrontották a 3. helyét ...
-
Qorthral
őstag
Még annyit, hogy a RAI - VET - LOT kombód tényleg erős, de sajnos Kimi miatt peches vagy.
Az derék, hogy nem akartad lemásolni a tippjeimet, de ha ilyen helyzetben azt a csapatot éreznéd a legerősebbnek, akkor nem érezném azt sem problémásnak, ha megtennéd.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
Eredmények kicsit később (kora este) várhatóak.
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
JJános
addikt
válasz Blackmirror #405 üzenetére
Nekem sem. A lényeg a játék. Utolsó nem leszek, a többi nem számít.
2007-05-06 óta itt!
-
jpm
senior tag
Ebben a körben kimaradtam, a fene..
nem értem rá fórumozni sajna.. -
Qorthral
őstag
Gratulálok a dobogósoknak!
1. zszszs (26 pont)
2. Turbolada II (25 pont)
3.-4. zulu_mester és Qorthral (24 pont)Külön gratulálok zulu_mesternek és Švejknek a hibátlan, 10 pontos random tippjükért!
Egész érdekesen alakultak egyébként a random eredményei. A legjobb eredményt a fenti két kolléga úgy érte el, hogy minden egyes kérdésre a Német csapatot jelölte be. Akik a 3 pontos plusz miatt vegyesen tippeltek, maximálisan alacsonyabb (legfeljebb 8) pontot értek (és érhettek) el, ugyanakkor ez csalóka képet fest arról, hogy megérte-e rámenni a 3 pontra. Pontosabb képet kapunk, ha megnézzük az átlagokat:
Csupa különbözőt tippelők átlagos random eredménye: 3,5 + 3 = 6,5 pont
Teljesen szabadon tippelők átlagos random eredménye: 3,9 pontVagyis a csupa különböző tippel még a bónusz nélkül is majdnem jobban szerepeltek a játékosok. Persze itt so tényező közre játszott, pl a topfavorit finn csapat teljes "elszállása" Bottas halovány és Räikkönen katasztrofális hétvégéjének eredményeképpen, hiszen ezt a csapatot tippeltétek a legtöbbször az egyes kérdésekre.
Sokan közel jártak életük első dobogójához, nekik azt üzenem, hogy ami késik, nem múlik!
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz Qorthral #409 üzenetére
Gratula a jól tippelőknek, én a randomokkal szálltam el (1 pont...).
Mondjuk ahogy elnézem, még egy helyet előre is léptem összetettben, bár elég szoros a mezőny a 3.-tól a 10. helyig. Turboladának meg szavazzunk meg valami kompenzációs büntetést! Ha itt nem működik a súly, akkor mondjuk neki csak 15 pontja legyen a fix tippeknél.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Ventur@
senior tag
"Sokan közel jártak életük első dobogójához, nekik azt üzenem, hogy ami késik, nem múlik! "
3. lettem....alulról számítva, szóval nekem már van dobogóm .
Raikkonen-re innentől soha többet egy kva tippet nem teszek, még ha köv. futamtól meg is táltosodik és bucira nyeri magát. Ezt a szerencsétlen, flegma blfszt.
Bocs a kitörésért, de ki kell adnom magamból . Soha nem kedveltem Kimi-t (annak ellenére sem, hogy Ferrari-ban űl és vagy 20 éve Ferrarihoz húz a szívem), de ezek után meg már....áhh... nem is folytatom, mert 6 oldal szitokszó-gyűjtemény lenne belőle.
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Qorthral
őstag
Elkészült a Brit Nagydíj kérdéssora.
Random kérdések
1. Hogy szerepel hazai versenyén Lewis Hamilton? (3)
Grand Chelem: pole + futamgyőzelem úgy, hogy minden egyes körben vezeti a versenyt + leggyorsabb kör. Mind a hat kérdésre válaszolni kell. 1-2 hiba esetén 2, 3-4 hiba mellett 1 pont jár.Pole pozíciót szerez
Az időmérő mindhárom szakaszában a legjobb háromban végez
Megnyeri a futamot
Legalább egy autót megelőz a versenyen
Az övé lesz a leggyorsabb kör a futamon
Grand Chelem-et ér el2. A gyászos osztrák hétvége után mit produkálnak a McLarenek Silverstone-ban? (3)
P = pontot szerez, C = célba ér, de nem szerez pontot, K = kiesik / nem áll rajthoz. Mindkét versenyző eredményét meg kell tippelni. A KP tipp például azt jelenti, hogy az egyik McLaren kiesik, a másik pedig pontot szerez, a CC tipp pedig azt, hogy mindkét pilóta célba ér, de egyikük sem pontszerző helyen. Ha csak a tipp "fele" jó, arra 1 pont kapható.KK
KC
KP
CC
CP
PP3. A Brit Nagydíjon bemutatkozik az új Force India, de nagy kérdés, hogy milyen eredménnyel. Hányadik helyen végez a versenyt gyengébb pozícióban befejező pilótájuk? (2)
Egy kategória eltérés esetén 1 pont jár.1-3
4-6
7-9
10-12
13-15
16-204. Melyik csapat versenyzői kvalifikálnak a legtávolabbra egymástól? (2)
A büntetések nem számítanak. A második legjobb tippért 1 pont jár.Mercedes
Ferrari
Williams
Red Bull
Force India
Lotus
Toro Rosso
Sauber
McLaren
Manor[ Szerkesztve ]
-
Qorthral
őstag
Köszi!
Minden kört neki kell elsőként megkezdenie. Ha az egyik körben megelőzik, de a startvonalig visszaelőz (vagy kimegy előle a másik) az belefér.Ha viszont a kiállásaik közötti időben megelőzi Rosberg úgy, hogy elsőként kezdi valamelyik kört, akkor nem lesz meg a Grand Chelem.
-
-
Qorthral
őstag
ROS / RAI / RBR
NIINNN / KC / 10-12 / FIPH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
BenHans
addikt
Qorthral: Leadási határidő ugye ugyanúgy mint eddig fél órával időmérő előtt azaz most fél2?
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
FireKeeper
nagyúr
ha új tippet adok le, az ugye felülírja az előzőt? bevallom nem szoktam elmentegetni a módosító linket de a szabadedzést látva most meggondoltam magam.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Švejk
őstag
Fú jó hogy láttam a 3. szabadedzés eredményét különben leadom életem legszarabb tippjét
-
gyurkikrisz
őstag
Hami hanyadik lett a Q1-ben?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Švejk
őstag
válasz gyurkikrisz #435 üzenetére
Negyedik, Vettel az utolsó pillanatban megelőzte
Köszi Vettel, mintha csak azért ment volna hogy nehogy jó legyen a tippem -
Blackmirror
őstag
Elfelejtettem....
iPhone X@R, iPad Pro
-
gyurkikrisz
őstag
na, Hamilton akkor előzött a pályán eddig, vagy se?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Csapoati
nagyúr
válasz gyurkikrisz #442 üzenetére
A pályán nem előzött, csak a boxban.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz gyurkikrisz #444 üzenetére
Ja,ott szerintem előzött.
-
Qorthral
őstag
El vagyok telve a helyzettől. Legalább a Merci bejött.
Mondjuk elég totógyilkos futam volt, még nem tudom van-e, aki igazán jól kijött belőle. Turboladának sem jött most be (Toro-s tippjei voltak, meg egy Rosberg), majd kiderül.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Szuper áron új Huawei Matebook 16S /i7-12700H 16GB 1000GB SSD 2,5K IPS touch Garancia!
- ELADÓ 5V 2A 12W napelemes tápegység, solar panel UPS
- Bomba áron dobozos új Lenovo Legion 5 /Ryzen7-6800H 16GB 512GB SSD RTX 3060 6GB 165 Hz Garancia
- Honton HT-R390 BGA rework station, forrasztó állomás
- Redmi 13C 128gb Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs